Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
Την προσωπικη ερωτηση που την αναφερει; Ή εστειλες επιστολη εσυ κι ελαβες αυτη την απάντηση;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Διάβασα το άρθρο που δημοσίευεσε με τν αρχηγό και της έστειλα στο φβ για το τι σκοπεύουν να κάνουν με ειδικούς φρουρούς φέτος. Η απάντηση ήταν αυτή.
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Κυριάκο κάποιος δε σου είχε απαντήσει ότι δεν παίρνει και πολύ η υλοποίηση της προκήρυξης μετά απόφαση; Μπορεί απλά να μην έχει συζητηθεί τόσο επίσημα... Θα μπορούσε πχ μέσα καλοκαιριού να παρθεί η απόφαση και αρχές φθινοπώρου να κάνουμε πάρτι.. Η δεν παίζει λέτε;😂
Στέλιος44 έγραψε:Κυριάκο κάποιος δε σου είχε απαντήσει ότι δεν παίρνει και πολύ η υλοποίηση της προκήρυξης μετά απόφαση; Μπορεί απλά να μην έχει συζητηθεί τόσο επίσημα... Θα μπορούσε πχ μέσα καλοκαιριού να παρθεί η απόφαση και αρχές φθινοπώρου να κάνουμε πάρτι.. Η δεν παίζει λέτε;😂
Εγώ πιστεύω θα είχε ακουστεί κάτι.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 121
Αν κρίνουμε από αυτά που είπε κιόλας για την αξιοποίηση του υπάρχοντος δυναμικού τότε είμαστε δυσκολα μάγκες φέτος...
Ωραιος Κυριακο. Αν και κατα την γνωμη μην απογοητευομαστε απο μια απαντηση διοτι ειναι πολυ πιθανο ουτε και η ιδια να γνωριζει ακριβως τα σχεδια της κυβερνησης. Μονο ο υπουργος κρινει ποτε θα ανακοινωθει κατι επισημα. Το οτι δεν ειναι ακομα κατι προγραμματισμενο δεν απορριπτει το γεγονος να προγραμματιστει κιολας με το καλο. Ευτυχως για μας ο Χρυσοχοιδης βλεπει τις αναγκες και δεν ειναι κανενας πρωταρης.
Θα δείξει μεσα στο καλοκαίρι δεν ει αι απίθανο να προγραμματιστεί και να ανακοινωθεί κατι
-
- Συνταγματάρχης
Μπερδεμένα μου τα λένε γκαρντάσια μου , δε ξες τι να πρωτο ακούσεις και να πιστέψεις. Ο ένας λέει ότι ηταν να βγει και εξ αιτιας του ιου είναι κάπως περίεργα , χωρίς να είναι αρνητικός. Ο άλλος λέει δεν ξέρω τίποτα , ο άλλος λέει ότι πιθανόν ναι , ο άλλος αρνητικός τελείως. Τι μένει ; να βουλώσουμε το στόμα μας και να περιμένουμε...
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
-
- Συνταγματάρχης
Και αυτή δεν είναι καμία τυχαία. Στο υπουργείο προ. πο είναι.
Ποια Κυριάκο δεν κατάλαβα το τελευταίο μήνυμα
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 121
Έτσι ακριβώς εμείς αυτό οφείλουμε να κάνουμε να περιμένουμε να δούμε και να στέλνουμε κάνα μήνυμα σε γνωστούς μας μηπως και μάθουμε κάτι αυτό μόνο...
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι πριν τον υιό.. ήταν σίγουρο ότι θα βγει.. όπως πέρυσι.. ίδια περίοδο
Με αυτήν την λογική για να ήθελαν να βγάλουν παει νσ πει θέλουν όντως άτομα και απλά πηρε μισ μικρή αναστολή με τον ιό
-
- Συνταγματάρχης
Με την Κα. Ιωάννα Γκελεστάθη. Διάβασε λίγα πόστ μου πιο πριν.
Ή οτνως θα βγει όπως πέρυσι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες