Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 121
Άραγε δόθηκε και το ενδεχόμενο να γίνει και φέτος κάποια προσληψη ε. φ, άντε να δούμε τι θα δούμε τους επόμενους μήνες... τα σίγουρα έως τώρα από ότι φαίνεται εξωτερικοί και συνοριακοί..
Xrounk δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα μαλλον καποιο βυσμα υπηρχε σε εκεινες τις θεσεις και πιεζε να τον παρουν, και πηραν καμια 10αρια για ξεκαρφωμα! Αλλιως αν ηθελαν πραγματικα να καλυψουν τα κενα θα σας επαιρναν ολους!
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 157
Αυτό πιστεύω και εγώ
Καλησπέρα παιδιά εάν πήρανε δώδεκα μόνο και έχετε τα ίδια μόρια , μετράνε από το απολυτήριο λυκείου τι βαθμό έχετε
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 157
Όχι Με την σειρά που ήσουν στον τελικό πίνακα εγώ ήμουν 20- 21 και πήραν 10-12 άτομα
Και μιας που λέγατε για βύσματα εδώ μπροστά στα μάτια μου ο αξιωματικός που μου έκανε την αίτηση έκοψε από το ύψους με 1.68 έναν γνωστό μου πριν από μένα και πάει έξω αυτός περνει κάτι τηλ ερχετε μετά μέσα ο διοικητής του τμήματος και λέει του αξιωματικού καντου την αίτηση... του την κάνει τελικά και του λέει στην Αθήνα θα σε κόψουν... μπαίνει αυτός από τα μόρια γιατί τα Είχε πάει Αθήνα και μαντέψτε... Δεν τον έκοψε κανείς Τώρα είναι κανονικά στις μηχανές και κόβει βόλτες... Καλημέρα σας
Αυτά πάντα θα υπάρχουν
Παντα θα υπάρχουν ελα ντε... εδώ στο λιμενικο το 16 έκοβαν έκοβαν έκοβαν μέχρι να φτάσουν στα βύσματα
Καλησπέρα
Θα ξαναβγει;
Θα ξαναβγει;
Καλησπέρα
Θα ξαναβγεί προκήρυξη για ειδικούς φρουρούς;
Θα ξαναβγεί προκήρυξη για ειδικούς φρουρούς;
Crocop92 έγραψε:Και μιας που λέγατε για βύσματα εδώ μπροστά στα μάτια μου ο αξιωματικός που μου έκανε την αίτηση έκοψε από το ύψους με 1.68 έναν γνωστό μου πριν από μένα και πάει έξω αυτός περνει κάτι τηλ ερχετε μετά μέσα ο διοικητής του τμήματος και λέει του αξιωματικού καντου την αίτηση... Του την κάνει τελικά και του λέει στην Αθήνα θα σε κόψουν... Μπαίνει αυτός από τα μόρια γιατί τα Είχε πάει Αθήνα και μαντέψτε... Δεν τον έκοψε κανείς Τώρα είναι κανονικά στις μηχανές και κόβει βόλτες... Καλημέρα σας
και 2 εκατοστα δηλ θες να μας παεις οτι τον κανουν ακαταλληλο για το σωμα απο αυτον του 1.70;
Οχι για δυο εκατοστα μια χαρα καταλληλος ειναι! Το θεμα ειναι αλλου! Καπου πρεπει απλα να μπει ενα οριο! Θα μου πεις τωρα γιατι να μην βαλουν πχ το 1.68; Απλα μετα θα βγουν οι 1.66 και θα πουν για δυο εκατοστα ειμαστε ακαταλληλοι για το σωμα... ; ... Και παει λεγοντας... !
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Ναι και τέλος.Private έγραψε:και 2 εκατοστα δηλ θες να μας παεις οτι τον κανουν ακαταλληλο για το σωμα απο αυτον του 1.70;
Τι ερώτηση είναι αυτή. Και εγώ που είχα 2380 μόρια και είμαι 1.98 είμαι ικανός ;
Τα όρια και οι κανόνες πρέπει να εφαρμόζονται.
kyriakos155 έγραψε:Ναι και τέλος.Private έγραψε:και 2 εκατοστα δηλ θες να μας παεις οτι τον κανουν ακαταλληλο για το σωμα απο αυτον του 1.70;
Τι ερώτηση είναι αυτή. Και εγώ που είχα 2380 μόρια και είμαι 1.98 είμαι ικανός ;
Τα όρια και οι κανόνες πρέπει να εφαρμόζονται.
Είσαι 1,98 ρε θηρίο; Φοβερός!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες