Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
Ειχα στειλει και γω και δεν απαντησαν ποτε.. πριν το Μαρτιο ειχα στειλει! Υπαρχει ο Προερδος των Συνοριακων Αττικης.. Θωμας Μποζιαρης λεγεται στο fb.. στειλε του θα απαντησει!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Στείλε μου το λινκ του σε π. μ σε παρακαλώ
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 121
Για τους 180 από όσο θυμάμαι είχαν πει θα είναι συμβασιούχοι και όχι μόνιμοι..
Ακριβός αλλά Μεχρει στιγμής έχουν παγώσει όλα
Κυριακο σου εστειλα.. οτι σου πει γραψε εδω να μας πεις!!
Anestis12 έγραψε:Δυκ ανήκω στην Α κατηγορία ως απόφοιτος ΓΕΛ. Υπάρχει τρόπος να συμμετάσχω στη Β κατηγορία με παραπάνω μόρια; Πχ αν πάρω πτυχίο ΕΠΑΛ διαβάζοντας αρκετά ώστε να χτυπήσω ένα 15-16; 🤔🤔🤔
Εύκολα αγόρι μου. Εγώ στη θέση σου αυτό θα έκανα. Πήγαινε σε ένα εσπερινό και χτύπα βαθμό για πλάκα. Πολλοί φρουροί στο παρελθόν έκαναν τα ίδιο. Κάτι άλλο για να ανεβάσεις τα μόριά σου δε μπορώ να σκεφτώ, εκτός από επιπλέον ξένες γλώσσες, αλλά είναι χρονοβόρο και κοστίζει.
Καλημέρα και καλό μήνα παιδιά . Βλέπω υπάρχει συμμετοχή στη συζήτηση είναι επειδή υπάρχουν πληροφορίες ή όλα βασίζονται σε ελπίδες; Πάντως έχει ζητηθεί πρωσοπικο το θέμα είναι αν θα πάρει. Οποίος ξέρει κάτι εγκυρο ας πει. Εγω αυτό π ξέρω είναι ότι συζητιόταν για ειδικούς φρουρούς στα τμήματα π έχουν ανάγκη.
Και αν πάρει θα αποφασιστεί στο υπουργικό που θα γίνει για την πορεία του επόμενου ή μεθεπομενου τριμήνου. Αυτα από εμένα
- GreekMarines11
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 123
Ρε παιδιά ξέρουμε όνομα και δεν κάνουμε τίποτα; Σε πρακαλω πασα μου δώσε μια πληροφορία μπας και κάνουμε κάτι! Μη φοβάστε δεν μπορεί να σου κάνει κάτι! Πες μας έστω ποσα μόρια είχε
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 16
Πω πω φίλε ΔΥΚ με έφτιαξες! Να σε έχει ο Θεός καλά. Ειλικρινά δεν ήξερα ότι γίνεται κάτι τέτοιο και πολλώ δε μάλλον από εσπερινόD.Y.K έγραψε:Anestis12 έγραψε:Δυκ ανήκω στην Α κατηγορία ως απόφοιτος ΓΕΛ. Υπάρχει τρόπος να συμμετάσχω στη Β κατηγορία με παραπάνω μόρια; Πχ αν πάρω πτυχίο ΕΠΑΛ διαβάζοντας αρκετά ώστε να χτυπήσω ένα 15-16; 🤔🤔🤔
Εύκολα αγόρι μου. Εγώ στη θέση σου αυτό θα έκανα. Πήγαινε σε ένα εσπερινό και χτύπα βαθμό για πλάκα. Πολλοί φρουροί στο παρελθόν έκαναν τα ίδιο. Κάτι άλλο για να ανεβάσεις τα μόριά σου δε μπορώ να σκεφτώ, εκτός από επιπλέον ξένες γλώσσες, αλλά είναι χρονοβόρο και κοστίζει.
Anestis να πας φίλε επαλ να πάρεις ένα πτυχίο.. ειδικά αν έχεις χρόνια μπροστά σου σε 2 χρόνια πέρνεις πτυχίο κ αν είσαι λίγο φρόνιμος κ τα έχεις καλά με τους καθηγητές κ τους εξηγήσεις κ γιατί το θέλεις ο βαθμός σου θα είναι υπέρ άριστος.. Είναι ο καλύτερος τρόπος για πολλά μόρια σε μια τέτοια φάση.. ε αν μπορείς η αν έχεις βγάλε ένα δίπλωμα μηχανής κ ένα γ κατηγορίας χωρίς πει για γρήγορα κ ξεκούραστα χωρίς τρελό διάβασμα κ με λιγότερα χρήματα.. κ αυτό έχει μόρια.. Τώρα αν θέλεις με πει δικό σου θέμα..
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 16
Φίλε μου έχω και μηχανή ανεξαρτήτου και Γ με ΠΕΙ σκέψου. Με χαντακωνει το χαμηλό απολυτήριο και η μη υπηρεσία μου σε ειδικές δυνάμεις ή ως ΔΕΑXanthos έγραψε:Anestis να πας φίλε επαλ να πάρεις ένα πτυχίο.. ειδικά αν έχεις χρόνια μπροστά σου σε 2 χρόνια πέρνεις πτυχίο κ αν είσαι λίγο φρόνιμος κ τα έχεις καλά με τους καθηγητές κ τους εξηγήσεις κ γιατί το θέλεις ο βαθμός σου θα είναι υπέρ άριστος.. Είναι ο καλύτερος τρόπος για πολλά μόρια σε μια τέτοια φάση.. ε αν μπορείς η αν έχεις βγάλε ένα δίπλωμα μηχανής κ ένα γ κατηγορίας χωρίς πει για γρήγορα κ ξεκούραστα χωρίς τρελό διάβασμα κ με λιγότερα χρήματα.. κ αυτό έχει μόρια.. Τώρα αν θέλεις με πει δικό σου θέμα..
Παιδιά το πει χρειάζεται;
Το ΠΕΙ για σώματα ασφαλείας Όχι δν χρειάζεται
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Παιδιά χαίρεται και πάλι και συγνώμη για την καθυστέρηση, θα το ποστάρω και εδώ αλλά και στο θέμα των συνοριοφυλάκων μιας που σχετίζονται αυτά που έμαθα.
Μίλησα - έπειτα από παρέμβαση του Ranger94 - με τον πρόεδρο Συνοριακών Αττικής Θωμά Μπόζιαρη ο οποίος με επιβεβαίωση για την προκήρυξη που αφορά τους συνοριακούς Αττικής καθώς και για τα υπόλοιπα μέρη της ελλάδος.
Αναλυτικά 480 στο σύνολο.
100για Δράμα
100για Ξάνθης
100για Κορίνθου
180 για τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής. Με ενημέρωσε επίσης ότι : Η προκήρυξη θα είχε ηδη βγει και εξ αιτίας του Ιου κολλήσαμε στο ΣΤΕ (Συμβούλιο Της Επικρατείας) και οι επόμενοι δύο μήνες θα είναι οι καθοριστικοί για το θέμα αυτό.
Επίσης, ενημερώθηκα - αν και τα sites αναφέρουν το αντίθετο - πως ΌΛΑ τα μέρη τα οποία εντάσσονται στον διαγωνισμό θα έχουν εντοπιότητα, ακόμη και της Αττικής. Κάτι τέτοιο τα sites όπως είπα δεν το επιβεβαιώνουν και δε μιλάνε για εντοπιότητα στο Αλλοδαπών.
Μου δίνει ελπίδα πως πιθανολογείται και η ζήτηση θέσεων σε άλλους μεγάλους νομούς όπως η Θεσ/νίκη, μιας που κατάγομαι από εκεί.
Ακόμη αναφέρει πως επειδή δεν υπήρχε η ανάλογη ζήτηση στα νησιά, να συμπληρωθούν με νέες αιτήσεις από άλλες περιοχές που επιθυμούν να εργαστούν σε κάποια από αυτά ως Συνοριακοί.
Και τέλος και πιο ουσιαστικά για το τοπικ αυτό. Δίνει και μια πιθανότητα για νέα προκήρυξη ειδικών φρουρών μέσα στο έτος.
Αυτά. Ήταν ευγενέστατος και κατοτοπιστικότατος και έδειχνε να καταλαβαίνει απόλυτα την κατάσταση.
Μίλησα - έπειτα από παρέμβαση του Ranger94 - με τον πρόεδρο Συνοριακών Αττικής Θωμά Μπόζιαρη ο οποίος με επιβεβαίωση για την προκήρυξη που αφορά τους συνοριακούς Αττικής καθώς και για τα υπόλοιπα μέρη της ελλάδος.
Αναλυτικά 480 στο σύνολο.
100για Δράμα
100για Ξάνθης
100για Κορίνθου
180 για τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής. Με ενημέρωσε επίσης ότι : Η προκήρυξη θα είχε ηδη βγει και εξ αιτίας του Ιου κολλήσαμε στο ΣΤΕ (Συμβούλιο Της Επικρατείας) και οι επόμενοι δύο μήνες θα είναι οι καθοριστικοί για το θέμα αυτό.
Επίσης, ενημερώθηκα - αν και τα sites αναφέρουν το αντίθετο - πως ΌΛΑ τα μέρη τα οποία εντάσσονται στον διαγωνισμό θα έχουν εντοπιότητα, ακόμη και της Αττικής. Κάτι τέτοιο τα sites όπως είπα δεν το επιβεβαιώνουν και δε μιλάνε για εντοπιότητα στο Αλλοδαπών.
Μου δίνει ελπίδα πως πιθανολογείται και η ζήτηση θέσεων σε άλλους μεγάλους νομούς όπως η Θεσ/νίκη, μιας που κατάγομαι από εκεί.
Ακόμη αναφέρει πως επειδή δεν υπήρχε η ανάλογη ζήτηση στα νησιά, να συμπληρωθούν με νέες αιτήσεις από άλλες περιοχές που επιθυμούν να εργαστούν σε κάποια από αυτά ως Συνοριακοί.
Και τέλος και πιο ουσιαστικά για το τοπικ αυτό. Δίνει και μια πιθανότητα για νέα προκήρυξη ειδικών φρουρών μέσα στο έτος.
Αυτά. Ήταν ευγενέστατος και κατοτοπιστικότατος και έδειχνε να καταλαβαίνει απόλυτα την κατάσταση.
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες