Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
D PAP
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από D PAP »

kyriakos155 έγραψε:Πιθανόν να μην ήσουν αυτός ο 12. Πόσα άτομα είχανε τα μόρια σου... Μπορεί και 50+

60 ατομα ακριβως ειχαμε 2560! Μολις τους μετρησα...

ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από ydneas »

Anestis12 έγραψε:Δυκ έχω μηχανή. Με μηχανή είμαι στα 2340. Ξέρω ότι είναι χαμηλά. ποντάρω σε πτώση βάσεων σε επόμενη προκήρυξη λόγω ότι πήρε ήδη 1500, πήρε άλλους τόσους περίπου σε λιμενικό συνοριοφυλακή, πήρε 2000 οβα συν 1200-1300 εποχικούς πυροσβέστες. Ωστόσο θα δείξει
πολύ από αυτούς που πέρασαν σε άλλες προκηρύξεις θέλανε ειδικούς φρουρούς οπότε περιμένουν και αυτοί να ξαναβγεί πάλι καινούργια προκήρυξη όπως και εγώ... οπότε δεν θα είναι πολύ χαμηλά τα μορια
Άβαταρ μέλους
GreekMarines11
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από GreekMarines11 »

Αγορινα ισχύει ότι είμασταν αρκετά άτομα με τα ίδια μόρια και ίσως να μην είμασταν μέσα σε αυτούς τους 12 αλλά με τη λογική και μόνο έπρεπε όσοι περάσαμε πκε να μας απορροφήσουν λόγο των κενών! Εμένα αυτό λέει η λογική μου! Εκτός και αν ετοιμάζουν καινουρια που μακάρι για να έχουν την ευκαιρία όλα τα παιδιά!
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 279

Δημοσίευση από Ranger94 »

Παντως ειναι περιεργο που πηραν μονο 12 ατομα... αμα ηθελαν να γεμισουν τα κενα απο παραιτησεις θα επαιρναν καμια 100αρα επιλαχοντες! Εγω πιστευω καποιο βυσμα υπηρχε εκει και πιεζε να παρουν λιγους ακομα για να φτασει η σειρα του!

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ydneas οι περισσοτεροι εποχικοι ειναι πανω απο 28 χρονων! Οσοι μπηκαν συνοριοφυλακες Εβρο δε το κουνανε απο κει, ουτε αυτοι του λιμενικου οποτε δε θα κανουν χαρτια για ειδικους φρουρους!

Εννοειται οτι αν εβγαινε του χρονου μια 1500αρα προκηρυξη η βαση δε θα ηταν τοσο μεγαλη!

Στην περσινη προκηρυξη ειχαν μαζευτει πολλα ατομα με πανω απο 3000 μορια διοτι υπηρχαν πολλοι δεα εδ που περιμεναν τοσα χρονια να βγει προκηρυξη!

Γενικα ειχε μπουκωσει πολυς κοσμος που περιμενε να μπει στο δημοσιο.. εδω μπηκαν ανθρωποι που ειχαν τελειωσει το Πολυτεχνιο, Ιατρικη και Νομικη! Ηταν η 1η μεγαλη προκηρυξη μετα τα χρονια της κρισης και των μνημονιων και ετρεξαν ολοι να χωθουν!

Άβαταρ μέλους
D PAP
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από D PAP »

GreekMarines11 έγραψε:Αγορινα ισχύει ότι είμασταν αρκετά άτομα με τα ίδια μόρια και ίσως να μην είμασταν μέσα σε αυτούς τους 12 αλλά με τη λογική και μόνο έπρεπε όσοι περάσαμε πκε να μας απορροφήσουν λόγο των κενών! Εμένα αυτό λέει η λογική μου! Εκτός και αν ετοιμάζουν καινουρια που μακάρι για να έχουν την ευκαιρία όλα τα παιδιά!

Συμφωνα με την λογικη και με τις ελλειψεις που εχει το σωμα επρεπε! Να ομως που δεν πηγαινουν ολα συμφωνα με την λογικη! Πιστευω στο οτι θα βγει... Αλλα δεν ξερω το ποτε. Ισως το 21... Και σιγουρα δεν θα ειναι 1500 η 1000...500 με 600 ατομα υπολογιζω... Πηρε τωρα τοσους γιατι ειχε να βγαλει σχεδον 10 χρονια

Άβαταρ μέλους
D PAP
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από D PAP »

Ranger94 έγραψε:Παντως ειναι περιεργο που πηραν μονο 12 ατομα... Αμα ηθελαν να γεμισουν τα κενα απο παραιτησεις θα επαιρναν καμια 100αρα επιλαχοντες!Εγω πιστευω καποιο βυσμα υπηρχε εκει και πιεζε να παρουν λιγους ακομα για να φτασει η σειρα του!

Φιλε οσο για το βυσμα που λες ενα θα σου πω! Αρχικα πιστευα πως λογω ασεπ δεν παιζουν βυσματα κλπ. Ειπα αμααν μεχρι που θα φτασει το βυσμα στην Ελλαδα... Κι ομως φιλε εχω παραδειγμα (στα πκε και δεν σου μιλαω για τα ατομα με τατουαζ στο λαιμο η Στο χερι που ηταν εμφανες και τα ειδαμε ολοι οσοι βρεθηκαμε εκει) Το οποιο δεν θα το αναφερω για ευνοητους λογους... ! Το μονο που θα πω ειναι πως το βυσμα στην Ελλαδα θα τελειωσει οταν καταστραφει ο πλανητης στην κυριολεξια... Λυπαμαι

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Μπηκαν ατομα κατω απο 1.70... μπηκαν με ταττουαζ και ατομα με παραπανω ΔΜΣ εμφανως! Ολοι τα ειδαμε αυτα! Επρεπε οσοι ειστε κοντα σε σειρα να καταγγειλετε τις επιτροπες, εγω αν ημουν κοντα σε σειρα στους ικανους επιλαχοντες θα τους ξεβρακωνα διχως ελεος!

Άβαταρ μέλους
D PAP
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από D PAP »

Ranger94 έγραψε:Μπηκαν ατομα κατω απο 1.70... Μπηκαν με ταττουαζ και ατομα με παραπανω ΔΜΣ εμφανως!Ολοι τα ειδαμε αυτα! Επρεπε οσοι ειστε κοντα σε σειρα να καταγγειλετε τις επιτροπες, εγω αν ημουν κοντα σε σειρα στους ικανους επιλαχοντες θα τους ξεβρακωνα διχως ελεος!

Στην προκειμενη περιπτωση δεν σου μιλαω για τατουαζ υψος δμς κλπ.(αυτα τα ειδαμε ολοι) αλλα για περιπτωση να βρισκεται σε θεση εκτος και να μπαινει μεσα... Αστοοο

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Εγινε αυτο φετος; Και γιατι δε πατε δικαστικα ρε παιδια; Αμα οντως ειστε σιγουροι κακως που δε τους ξεβρακωνετε! Μας κοροιδευει ο πασοκος ο Χρυσοχοιδης

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Diasostis31 »

D PAP έγραψε:
Ranger94 έγραψε:Μπηκαν ατομα κατω απο 1.70... Μπηκαν με ταττουαζ και ατομα με παραπανω ΔΜΣ εμφανως!Ολοι τα ειδαμε αυτα! Επρεπε οσοι ειστε κοντα σε σειρα να καταγγειλετε τις επιτροπες, εγω αν ημουν κοντα σε σειρα στους ικανους επιλαχοντες θα τους ξεβρακωνα διχως ελεος!

Στην προκειμενη περιπτωση δεν σου μιλαω για τατουαζ υψος δμς κλπ.(αυτα τα ειδαμε ολοι) αλλα για περιπτωση να βρισκεται σε θεση εκτος και να μπαινει μεσα... Αστοοο

Δώσε μου το όνομα σε μήνυμα, να εξακριβώσω την θέση του στον πίνακα, και αν υπάρχει και στην διαύγεια σαν διοριστεος.

Εαν έγινε αυτό, οσοι ειναι στον πίνακα πριν απ αυτόν πανε δικαστικα και διορίζονται. Έχει ξαναγίνει στο λιμενικο.

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Παιδια αμα ξερετε οτι εγινε τετοιο πραγμα και πηδηξε ατομα, μιλαμε οτι διοριζονται ολοι οι απο κατω που πηδηξε αυτος αμα πατε δικαστικα! Αν οντως ειναι αληθεια αυτο που λες κακως που δε τους ξεβρακωνετε

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Player7 »

D Pap αμα οντως λες αληθεια και οχι παπατζες... πες μας το ονομα σε προσωπικο μνμ! Αν εχει γινει κατι τετοιο μιλαμε για σιγουρο διορισμο και για σενα και για οσους πηδηξε αυτος!

Pk9
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Pk9 »

Παιδιά ενημερωτικα γνωρίζει κάποιος να μου πει τις χρονολογίες που έχουν γίνει προκηρύξεις για ειδικούς φρουρούς τα προηγούμενα χρόνια;
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Xanthos »

Αυτό που πέρασαν σε άλλες προκηρύξεις πχ λιμενικό ενώ ήθελαν αστυνομία ας πούμε κ μπήκαν γιατί ανέβασαν τα μόρια τους αργότερα από ένα πτυχίο πχ π περίμεναν δεν σημαίνει κ αυτόματα ότι θα φύγουν από λιμενικό για να τα κάνουν για εφ.. Ένα 10% κ πολύ θα είναι αυτοί π θα το έκαναν.. οι λόγοι είναι φανεροί για όσους γνωρίζουν στο ελάχιστο.. σύν ότι από ότι λένε τα παιδιά κ εδώ θα έχουν κ ένα πρόστιμο αν δεν κάνω λάθος.. Εκτός αυτού αυτό δεν σημαίνει ότι οι βάσεις θα είναι κ εντελώς κάτω.. ειδικά πλέων.. Κατά την ταπεινή μ άποψη με την πείνα κ την ανεργία που θα πέσει πλέων όλα αυτά θα είναι περιζήτητα... κ μια σιγουριά για ένα άτομο π θέλει να κάνει μεροκάματο.. γιατί μια θέσει από εδώ κ πέρα ακόμη κ σε τέτοιες θέσεις μεροκάματο θα το θεωρούν γιατί θα βλέπουμε ευρώ με μακαρόνια Νό 6... ανέκαθεν ήταν έτσι απλά πλέων λίγο παραπάνω!!! Όσο για το περί βυσματος που συζητάτε παραπάνω να πέρασαν έτσι.. Ένα σας λέω κ με σιγουριά.. αν κάποιος τον πέρασαν έτσι το πολύ πολύ να τον πηδήξουν 20 θέσεις κ όχι παραπάνω.. ακόμη κ τον Κυριάκο να έχεις τον κόλο σου να βαρέσεις κανένας δε θα φάει το κεφάλι του..20. θέσεις ούτε π θα φανεί.. Στα ίδια μόρια θα έπαιζαν κ αντί να φωνάξουν ονομαστικά τον Α θα φώναξαν τον Ω όποιος είναι παρατηρητικός κ ψάχνει πολύ καλά όπως ο ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ μπορεί να το εξακριβώσει κ από ποιο παλιες προκ
Ο. Π. Κ. Ε
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες