Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
TB όσον αφορά εμενα ελπιζω να καταλαβαίνεις αν διάβασες από το πρώτο μήνυμα που έστειλα εδώ είπα όλα αυτά που είπα και αν θες διαβάσετε γιατί σας νιώθω και ήμουν και γω έτσι πριν καιρο... γιαυτο και δεν είπα κάτι να απογοητεύσω κανέναν ισα ισα είπα να ελπίζετε και να πιστεύετε! τωρα αν θα βγει και όταν βγει δεν το ξερει κανείς αυτό είπα και οποίος στο πει λέει ***** ... το σεφεα όπως ειπες σωστα έκανε προτάσεις ακριβως όπως τα ειπες... τώρα με τον ιο και τι θα γίνει δεν ξέρω... υπομονή πίστη ελπίδα καλή συνεχεια σε όλους σας
- TB
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 75
Φιλαράκι δεν αναφερόμουν σε εσένα, κατάλαβα από το 1ο το 2ο και όλα τα μηνύματά σου ότι δεν γνωρίζεις τι θα συμβεί και ότι προσπαθείς να μας δώσεις θάρρος. Μίλησα για έναν συγκεκριμένο που μιλάει με σιγουριά ότι δεν θα βγει γιατί έτσι λένε οι νέοι ΕΦ του 2019 σε συζητήσεις τους. Θα καταλάβει αυτός μόλις το δει.Johnny94 έγραψε:TB όσον αφορά εμενα ελπιζω να καταλαβαίνεις αν διάβασες από το πρώτο μήνυμα που έστειλα εδώ είπα όλα αυτά που είπα και αν θες διαβάσετε γιατί σας νιώθω και ήμουν και γω έτσι πριν καιρο... Γιαυτο και δεν είπα κάτι να απογοητεύσω κανέναν ισα ισα είπα να ελπίζετε και να πιστεύετε! Τωρα αν θα βγει και όταν βγει δεν το ξερει κανείς αυτό είπα και οποίος στο πει λέει #@^&@! ... Το σεφεα όπως ειπες σωστα έκανε προτάσεις ακριβως όπως τα ειπες... Τώρα με τον ιο και τι θα γίνει δεν ξέρω... Υπομονή πίστη ελπίδα καλή συνεχεια σε όλους σας
Όταν λες ας πούμε το ΣΕΦΕΑΑ ζητά καλύτερα κριτήρια, τι παραπάνω μπορεί να ζητήσει;
- TB
- Posts in topic: 75
Ότι και το λιμενικό ΑΕΙ ΤΕΙ έξτρα μοριοδότηση... Είπα μια ιδέα
Δε γινεται να ζητησει αει-τει για ειδικους φρουρους γιατι μετα θα ζητησουν αλλη βαθμολογικη εξελιξη! Θελει ειδικους φρουρους, οχι αστυφυλακες! Εγω πιστευω οτι ισως μειωσουν τα μορια σε τριτεκνους, Δεα Εδ και δωσουν περισσοτερα μορια στο ιεκ διοτι εκει κανεις τα ιδια μαθηματα με την αστυφυλακων! Επισης ισως να μην εξισωνουν το Γενικο λυκειο με το Επαλ!
Επισης ισως να μη δινει μορια στους Ευζωνες οπως πιο παλια!
Επισης ισως να μη δινει μορια στους Ευζωνες οπως πιο παλια!
Εγώ μάγκες έτσι όπως πάει το θέμα και με την θέση που παίρνει ο ΠΟΑΣΥ φοβάμαι μην τους καταργήσουν τους ειδικούς φρουρούς η το κάνουν όπως στο λιμενικό.200 θέσεις το max
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Και εγώ φοβάμαι μην δεν έρθει το καλοκαίρι.
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
-
- Posts in topic: 121
Ρε παιδιά σας πήραν και εσάς από τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα να σας πουν να πάτε να παραλάβετε ένα χαρτί για τους ε. φ με είπαν που κάνατε αίτηση το καλοκαίρι
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 8
-
Ναι capten δεν γνωρίζω θα πάω αύριο να το πάρω.. με το άκουσμα υπέθεσα πως παίζει να ναι τίποτα ευχές για Πάσχα κτλπ
Surgeon ησουνα επιλαχων και ειχες δωσει πκε?; Γιατι σε πηραν τηλεφωνο και τι σου ειπαν;
-
Όχι δν ήμουν.. αύριο θα πάω να δω και θα ενημερώσω
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 8
Πολυ περίεργο. Ευχές για Πάσχα δε νομιζω αχαχαχ αν δεν ήσουν επιλαχών τι στο καλο τι αλλο θα μπορούσε να είναι;
ΔΕΛΤΑ
Τι θεση ησουν στον πινακα και σε ποια περιοχη εκανες χαρτια;
-
Παιδιά δεν γνωρίζω πραγματικά ... ρειντζερ ήμουν αρκεταν πισω οταν τ καναα.. τώρα έχω 2590 τ μάζεψα αυτό το διάστημα μετά τ καλοκαίρι. αυριο θα έχωνέαα και θα ενημερώσω κ εγώ έχω απορίαα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες