Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
Greekmarines πήρε κανονικά άτομα επιλαχόντες στην θέση αυτών που φυγαν και ήταν μαζί με τους αστυφύλακες και εκπαιδεύονταν... η ηλικία Δεν αλλάζει παίδες... πολλά παιδιά αγωνίστηκαν φέτος να αλλάξει και δεν τα κατάφεραν γιατί υπάρχει θέμα με συνταξιοδοτικό από ότι μου είχαν πει... δεν το χω ψάξει απλά παντα 28 ήταν και αφού δεν άλλαξε και φέτος με τόσο αγώνα που καναν κάποιοι δεν θα αλλάξει...
Φιλε εμειναν πανω απο 150 κενες θεσεις και δεν τις εχουν καλυψει ολες... και απο τι ξερω δε θα καλυφθουν ολες!
johnny 94 πιστευεις το 21 ξαναβγει με τοσες ελλειψεις?
- GreekMarines11
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 123
Απλά παιδιά αν πρέπει να το πάμε με την λογική όσα παιδιά είναι επιλαχόντες πρέπει να απορροφηθούν στα ανάλογα κενά που υπάρχουν! Με την λογική πάντα!
Αν δε τους απορροφησουν σημαινει οτι εχουν στο μυαλο τους να ξαναβγαλουν προκηρυξη! Ειτε φετος ειτε του χρονου!
- GreekMarines11
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 123
Έχει και αυτό την λογική του ναι! Μακάρι να ξανά βγάλει για να μπούνε και όλα τα αλλά τα παιδιά που το θέλουν τόσο πολύ!
Johnny94 έγραψε:Greekmarines πήρε κανονικά άτομα επιλαχόντες στην θέση αυτών που φυγαν και ήταν μαζί με τους αστυφύλακες και εκπαιδεύονταν... Η ηλικία Δεν αλλάζει παίδες... Πολλά παιδιά αγωνίστηκαν φέτος να αλλάξει και δεν τα κατάφεραν γιατί υπάρχει θέμα με συνταξιοδοτικό από ότι μου είχαν πει... Δεν το χω ψάξει απλά παντα 28 ήταν και αφού δεν άλλαξε και φέτος με τόσο αγώνα που καναν κάποιοι δεν θα αλλάξει...
καλησπερα Απλα εχουν παει προτασης, και απο την ΠΟΑΣΥ και απο ΣΕΦΕΑ , απο τι εχω ψαξει στο νετ.
Προεκλογικα θα γινει ολο το παιχνιδι.. ισως τοτε βγαλουν προκηρυξη... οποως και προεκλογικα ειπαν θα παρουν 1500 ατομα ετσι μπορει να κανουν και τοτε που θα πλησιαζουν εκλογες!
- TB
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 75
Αμα γίνει προεκλογικά ζήτω που καήκαμε. Χάνουν το όριο ηλικίας τα παιδιά του 94 με αυτόν τον τρόπο αν βγάλει το 2023 και προλαβαίνουμε στο όριο εμείς του 95.
Αν βγει το 2023 τν κάτσαμε άσχημα εμείς του 94 και βέβαια και του 92
Μάγκες δίχως να θέλω να στεναχωρήσω κάποιον αλλά όσο το θέλετε εσείς άλλο τόσο και εγώ. Μίλησα με έναν δικό μου που μπήκε πρόσφατα και δεν είναι δυνατόν για φέτος να βγει αλλα ούτε και του χρόνου γιατί με τον ιό τα ***** όλα. Πρέπει να ανακάμψει πάλι η οικονομία και μετά να κάνουν προσλήψεις και να πληρώνεται επιπλέον δημόσιος τομέας γιατί έχουν ύφεση τώρα και φανταστείτε ότι στέλνουν λιγότερες περιπολίες από ότι προβλέπεται λόγω οικονομικής δυσχέρειας
Λιγότερα άτομα σε περιπολίες*
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε!
Παίδες ναι γιναν προτάσεις από το σεφεα να πάρει καινούργιους απλά ο ιός θα αλλάξει πολλά... δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν... πίστη και ελπίδα... απλά επειδή με ρωτήσατε κανείς δεν ξερει το θα γίνει το ξαναπα και προχθες μόνο το υπουργείο ξερει αν θα βγει και ποτε θα βγει παντός προς το παρών προηγούνται άλλες προσλήψεις...
Nikos10 η ποασυ δεν θέλει φρουρούς θέλει παιδιά πανελληνίων
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες