Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 254
Κ γω κάπως έτσι πιστεύω. Πες 320 ναυτικό, και 1000στρατο, οπου πιστεύω στον στρατό τουλάχιστον 400 θ πάνε ειδ δυνάμεις. Άποψη μ βέβαια αυτό μην παρεξηγηθω
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 192
Δεν ξερω σε αυτο. Πιθανον να λιγοστεψουν τους μονιμους ειδικοδυναμητες και να παρουν οβα περισσοτερους εκει. Μακαρι για μενα να παρουν παραπανω ειδ. Δυν.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 45
Λιγες θεσεις για την πολεμικη αεροπορια οποτε η βαση θα ειναι ψηλα λογικα θα μπουν και βυσματιες.
-
Κοίτα εμένα ως γυναίκα δεν με συμφέρει (γτ σιγά μην δηλώσω ειδ δυνάμεις) να πάρει πιο πολλούς ειδ δυναμίτες, απλά αυτό πιστεύω. Αν πάρει 1000, οι 400πιστευω θ είναι ειδ δυναμεις
-
Κλ όλες οι θέσεις π δν θέλουν κάποιο συγκεκριμένο πτυχίο, όπως συνοδός με σκύλο κλπ είναι τέρμα βυσματικες. Γενικότερα έτσι είναι η αεροπορια
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 108
ΕΔ θα είναι λίγες οι θέσεις, θα παρουν πολλούς οβα πάλι. Ναυτικό πιστεύω 400 θέσεις τουλάχιστον.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Συνοδος με σκυλο νομιζω ειναι και αμεταθετη. Αλλα 15 ατομα δεν τα λες και λιγα.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Αν ισχυει η μεταπηδηση απο πεζικο σε ε. Δ. Μεσω αθληματων κτλ, μικρο το κακο.
Καλά, ως γυναίκα δε σε συμφέρει να δηλώσεις καμία ειδικότητα των όπλων γενικώς.
Αλλιώς ΑΝ περάσεις ξεκίνα να κλαίς από τώρα.
Κοίτα να δηλώσεις ειδικότητα των σωμάτων με απολυτήριο λυκείου και άσε τις ταρζανιές.
Με αγάπη όλα αυτά.
ΥΓ: Προς Airman_21 αν παρακολουθεί. Αν όντως πάρει 9 μετεωρολόγους στην ΠΑ έχεις εξαιρετικές πιθανότητες με τα χαρτιά σου.
Αλλιώς ΑΝ περάσεις ξεκίνα να κλαίς από τώρα.
Κοίτα να δηλώσεις ειδικότητα των σωμάτων με απολυτήριο λυκείου και άσε τις ταρζανιές.
Με αγάπη όλα αυτά.
ΥΓ: Προς Airman_21 αν παρακολουθεί. Αν όντως πάρει 9 μετεωρολόγους στην ΠΑ έχεις εξαιρετικές πιθανότητες με τα χαρτιά σου.
George_Trls έγραψε:Συνοδος με σκυλο νομιζω ειναι και αμεταθετη. Αλλα 15 ατομα δεν τα λες και λιγα.
Καμία σχέση.
-
Βρε παιδιά ο καθένας θα δηλώσει αυτό που τον συμφέρει κ θέλει. Αν θέλω εγώ ειδικότητα όπλων θα βάλω όπλα, αν άλλος θέλει ειδικότητα σωμάτων θα βάλει σωματα.
Από κει κ έπειτα η αεροπορια είναι φουλ βυσματικη.
Πάντως γ αυτά π λέτε με ειδ δυνάμεις, έχετε ένα δίκιο, γτ μπορεί να πάρει πολλούς οβα ειδ δυνάμεις
Από κει κ έπειτα η αεροπορια είναι φουλ βυσματικη.
Πάντως γ αυτά π λέτε με ειδ δυνάμεις, έχετε ένα δίκιο, γτ μπορεί να πάρει πολλούς οβα ειδ δυνάμεις
400 άτομα αν δώσει στο ΠΝ είναι μια χαρά.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Στο ακτινολογικο που εχω την μητερα του κολλητου μου που ειχα ξανα πει κ ειχα συζητήσει μαζι της, μου ειχε πει ο συνοδός σκύλων κ ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας ειναι απο τις καλύτερες διότι ειναι κ αμεταθετες. Να κανει τοσο λαθος; Τεσπα κουβεντα να γίνεταιD.Y.K έγραψε:George_Trls έγραψε:Συνοδος με σκυλο νομιζω ειναι και αμεταθετη. Αλλα 15 ατομα δεν τα λες και λιγα.
Καμία σχέση.
Ναι κάνει λάθος. Υπάρχουν οι σκυλάδες του υγειονομικού και του μηχανικού. Και οι μεν και οι δε έχουν μεταθέσεις αλλά ελάχιστες.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Καλα μπορει να το ειπε ετσι επειδη ειναι ελάχιστες οπως λες. Οπως κ να χει δύσκολη η ειδικότητα του σκυλου, μεγάλη ευθύνη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες