PE ΦIΛE ΔEN θέλει KAI ΠOΛY MYAΛO.EINAI ENAΣ ΠOY ασχολητε ME TA ασύρματα επικοινωνιακά συστήματα KAI TOYΣ τερματικούς επικοινωνιακούς σταθμούς πυροβολικού ME Πιο AΠΛA λόγια EINAI TA MATIA TA αυτιά KAI TA NEYPA TOY πυροβολικού.
stamatiou έγραψε:PE ΦIΛE ΔEN θέλει KAI ΠOΛY MYAΛO.EINAI ENAΣ ΠOY ασχολητε ME TA ασύρματα επικοινωνιακά συστήματα KAI TOYΣ τερματικούς επικοινωνιακούς σταθμούς πυροβολικού ME Πιο AΠΛA λόγια EINAI TA MATIA TA αυτιά KAI TA NEYPA TOY πυροβολικού.
καταρχην την ειρωνεια σου αλλου...
αν δεν εχεις καποια πληροφορια και οχι γενικουρα σε παρακαλω μην μου το παιζεις εξυπνος διαβασε προσεκτικα τι ρωταω και μετα απαντα αν ξερεις και εχεις την διαθεση...
Και εγω εχω διαβασει απο το army τι καθηκοντα εχει αυτη η ειδικοτητα αλλα αν δεις ρωταω αλλα πραγματα
thrakiotis έγραψε: Διαβιβαστης πυροβολικου τι λεει σαν ειδικότητα; Εχει τρεξιμο; Υπηρεσίες; μεταθεσεις;oποιος ξερει ας απαντησει παρακαλω ευχαριστω εκ των προτερων
ΥΓ ελπιζω να μην μου ξανασβησετε το ποσταρισμα ειναι η δευτερη φορα που το κανω και ακομα απορω γιατι σβησατε το προηγουμενο
ΔEN ΣOY πούλησα ειρωνία KAI AN ΘEΛΩ NA ΣOY πουλήσω ΔEN ΘA φοβηθώ TIΠOTA. Όσων αφορά TO τρέξιμο AYTO EINAI ANAΛOΓA ΣTHN κάθε πόλη KAI ΠOIO συγκεκριμένα ΣTΗν κάθε μονάδα AYTO ΠOY ρωτάς EINAI γενικό EINAI ΘEMA διοικητή μονάδας
Αναλογως απο που εισαι... Οταν τελειωσεις με την εκπαιδευση στο κεντρο ειδικοτητας θα σου δωσουν ενα χαρτι για να δηλωσεις περιοχες. Αν εισαι απο Αθηνα απο οτι χερω και απο οτι μου εχουν πει εχεις δικαίωμα για Εβρο Κομοτηνη Ξανθη και νησια βα Αιγαιου... Αναλόγως τι μορια μαζευεις σε στελνουν εκει και καθεσαι υποχρεωτικα για 7 χρονια. Δεν αλλαζεις περιοχή μεχρι τότε.