Navy το φτωχό μου το μυαλο λέει οτι θα ζητήσουν σε ολες τις θέσεις λόγω των πολλών χρόνων που εχουν να πάρουν άτομα. Αλλά αυτό δεν το ξέρει κανείς κ δεν θα σου απαντήσει και κανείς με ακρίβεια. Οσο για το πρώτο ερώτημα κ αυτο εκτιμήσεις θα ειναι, μπορεί να πέσει πολυ έξω κάποιος. Δική μου εκτίμηση το ναυτικό χρειάζεται περισσότερο κόσμο συμφωνα με αυτά που ακούω, οπότε ίσως να έχει περισσότερα άτομα απο αεροπορία. Κανείς δεν ξέρει όμως τι θα βγάλουν εν τελει, και αν ισχύει οτι τα 1334 θα ειναι μονο ξηρα και οχι τα γενικάNavy έγραψε:Καλημέρα στο forum. Βάσει εκτιμήσεων και δη του DYK, αν οι 1330 Θέσεις θα αφορουν Πεζικό, από 500 θα κατανεμηθούν στα υπόλοιπα δυο σώματα; Προβλεπεται υψηλός ανταγωνισμός. Εν αναμονή προκυρηξεων και ποιες θέσεις θα ζητάνε;
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 192
George ευχαριστώ για την απάντηση. Μακάρι, όλα τα παιδια που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θέλουν να υπηρετήσουν τη ΠΑΤΡΙΔΑ μας να τα καταφερουν! Κι εγώ Πιστευω οτι το Ναυτικό χρήζει άμεσης αναγκης προσωπικού.
23/03/2009 βγήκε η προκήρυξη του στρατού ξηράς (2.000 άτομα).
31/08/2009 βγήκαν οι προκηρύξεις του πολεμικού ναυτικού (700 άτομα) και του στρατολογικού σώματος (200 άτομα).
01/09/2009 βγήκε η προκήρυξη της πολεμικής αεροπορίας με το αδιαβάθμητο να κοινοποιείται και αυτό στις 31/08/2009 (900 άτομα).
Απλά για να έχετε μια ιδέα.
31/08/2009 βγήκαν οι προκηρύξεις του πολεμικού ναυτικού (700 άτομα) και του στρατολογικού σώματος (200 άτομα).
01/09/2009 βγήκε η προκήρυξη της πολεμικής αεροπορίας με το αδιαβάθμητο να κοινοποιείται και αυτό στις 31/08/2009 (900 άτομα).
D.Y.K έγραψε:23/03/2009 Βγήκε η προκήρυξη του στρατού ξηράς (2.000 άτομα).
31/08/2009 Βγήκαν οι προκηρύξεις του πολεμικού ναυτικού (700 άτομα) και του στρατολογικού σώματος (200 άτομα).
01/09/2009 Βγήκε η προκήρυξη της πολεμικής αεροπορίας με το αδιαβάθμητο να κοινοποιείται και αυτό στις 31/08/2009 (900 άτομα).
Είστε Θεουλης πραγματικα. Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση. Αυτό σκεφτόμουν να σας ρωτησω και με προλαβατε. 🙂🙂
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Σάβ Οκτ 03, 2020 10:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δε γινεται να εχεις κατι ως ονειρο και να μη ξερεις πληροφοριες και λεπτομεριες για αυτο! Οσοι ρωτατε για ειδικοτητες κλπ εννοειται οτι ειστε τυχαιοι και θελετε να μπειτε λογω του δημοσιου, τα υπολοιπα ειναι φουμαρα!
Ειναι δυνατον με πτυχια αει και μεταπτυχιακα να θελετε να βαρατε σκοπετα ως εποπ;
Απλα δε βρισκετε δουλεια πανω στο αντικεμενο σας και χωνεστε οπου βρειτε, δικαιωμα σας εννοειται αλλα μη μας λετε για ονειρα.
Ειναι δυνατον με πτυχια αει και μεταπτυχιακα να θελετε να βαρατε σκοπετα ως εποπ;
Απλα δε βρισκετε δουλεια πανω στο αντικεμενο σας και χωνεστε οπου βρειτε, δικαιωμα σας εννοειται αλλα μη μας λετε για ονειρα.
Αυτό ακριβώς ήθελα να πω με αυτά που έγραψα (και διαγράφηκαν φυσικά)
Καλημέρα σε όλους!
Χρηστάρα, δεν διέγραψα κανένα μήνυμα.
Μήπως το έγραψες στο άλλο νήμα για τις βάσεις - μόρια;
Αλλιώς ξανά γράψτο.
Τώρα, στο θέμα μας.
Ο καθένας κάνει τα χαρτιά του για διαφορετικούς λόγους.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να δίνει λόγο στον καθένα το γιατί συμμετέχει σε έναν διαγωνισμό. Είτε άντρας, είτε γυναίκα. Είτε είναι διδάκτορας, είτε απόφοιτος νηπιαγωγείου.
Χρηστάρα, δεν διέγραψα κανένα μήνυμα.
Μήπως το έγραψες στο άλλο νήμα για τις βάσεις - μόρια;
Αλλιώς ξανά γράψτο.
Τώρα, στο θέμα μας.
Ο καθένας κάνει τα χαρτιά του για διαφορετικούς λόγους.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να δίνει λόγο στον καθένα το γιατί συμμετέχει σε έναν διαγωνισμό. Είτε άντρας, είτε γυναίκα. Είτε είναι διδάκτορας, είτε απόφοιτος νηπιαγωγείου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Κυρ Οκτ 04, 2020 12:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι ΔΥΚ λαθος δικο μου το ειχα γραψει στο αλλο.
Σαφως και δεν ειναι υποχρεωμενος να δινει κανεις αναφορα στον αλλο στο τι θα κανει αλλα καποια πραγματα καλως η κακως πρεπει να ακουγονται (και για το δικο τους καλο, διοτι κατα πασα πιθανοτητα θα παραιτηθουν οταν πεσουν απο το συννεφο) Σιγουρα καταλαβαινεις τι εννοω γιατι τα εχεις δει απο πρωτο χερι και ειναι κριμα γιατι καποια παλικαρια που περιμενουν εξω σαν τρελοι να φορεσουν την παραλλαγη κι ας μαζευουν σκατα με το συμπαθειο
Σαφως και δεν ειναι υποχρεωμενος να δινει κανεις αναφορα στον αλλο στο τι θα κανει αλλα καποια πραγματα καλως η κακως πρεπει να ακουγονται (και για το δικο τους καλο, διοτι κατα πασα πιθανοτητα θα παραιτηθουν οταν πεσουν απο το συννεφο) Σιγουρα καταλαβαινεις τι εννοω γιατι τα εχεις δει απο πρωτο χερι και ειναι κριμα γιατι καποια παλικαρια που περιμενουν εξω σαν τρελοι να φορεσουν την παραλλαγη κι ας μαζευουν σκατα με το συμπαθειο
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 13
1 μιλι μεχρι 6 λεπτα 100 μετρα σπριντ μεχρι 15"
100 μετρα τρεξιμο με 20 κιλα δοχειο σε καθε χερι χωρις να ακουμπησει κατω.
100 μετρα κολυμπι μεχρι 2'
50 καμσεις σε 2'
50 κοιλιακους σε 2'
10 ελξεις
Αυτα επρεπε να ειναι τα αθληματα τουλαχιστον στις Ειδικες Δυναμεις!
100 μετρα τρεξιμο με 20 κιλα δοχειο σε καθε χερι χωρις να ακουμπησει κατω.
100 μετρα κολυμπι μεχρι 2'
50 καμσεις σε 2'
50 κοιλιακους σε 2'
10 ελξεις
Αυτα επρεπε να ειναι τα αθληματα τουλαχιστον στις Ειδικες Δυναμεις!
Στο μυαλο μου εισαι !
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 254
Dyk έχεις απόλυτο δίκιο! Δεν γίνεται ο καθένας να δίνει αναφορά για ποιο λόγο θέλει να μπει. Απλά βλέπω πολύ bullying στα άτομα με πτυχία! Το ότι εγώ πχ κάνω μεταπτυχιακό δεν σημαίνει ότι δεν θέλω πάρα πολυ να μπω εποπ. Απλά κ θέλω να μορφωνομαι επιπλέον κ θέλω να έχω κ εναλλακτική αν δν μπω εποπ. Σίγουρα θα υπάρχουν άτομα που θέλουν απλά το μισθό αλλά δεν σημαίνει ότι είναι όλοι έτσι.
Lk94 μην τους δίνεις σημασία, εκείνοι παρέμειναν στάσιμοι με την ελπίδα να βγει μια προκήρυξη για να καβατζωθουν σε μια θέση δημοσίου και κατακρίνουν εσένα που παλεύεις για το καλύτερο και την αυτόβελτίωση σου. Λογικό να σε φοβούνται και να σε αποθαρρύνουν για επικείμενες προκηρύξεις γιατί σαφώς θα τους φας τις θέσεις. Άτομα σαν και εσένα χρειάζονται τα σώματα και ότι τους μπουληδες του πληκτρολογίου😜 φιλικά 😎
-
Andri, είτε άνδρας είσαι είτε γυναίκα σε ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη. Ξεκάθαρα γίνεται bullying σε όσους έχουν πτυχία κ υποστηρίζω αυτά που είπες, ειδικά αυτό γ το στάσιμος.
Δλδ θα βασιζα όλη μου την ζωή εδώ κ χρόνια για μια προκηρυξη που δν ξέραμε αν θα βγει; Δεν πρέπει να έχουμε εναλλακτικές στην ζωή μας αν δεν μπούμε; Δεν γινόταν τόσα χρόνια να μην κάνω τπτ κ απλά να ζω με την ελπίδα. Κ στο κάτω κάτω η μόρφωση πάντα καλή είναι. Δεν πιεστηκαν άδικα οι γονείς μου για να με σπουδάζουν. Κ μεταπτυχιακό θα κάνω κ εποπ θέλω να μπω. Δεν σημαίνει ότι οι μορφωμένοι δεν θέλουν να μπουν στα στρατιωτικά επαγγέλματα, απλα δεν μπόρεσα μέσω πανελληνίων
Δλδ θα βασιζα όλη μου την ζωή εδώ κ χρόνια για μια προκηρυξη που δν ξέραμε αν θα βγει; Δεν πρέπει να έχουμε εναλλακτικές στην ζωή μας αν δεν μπούμε; Δεν γινόταν τόσα χρόνια να μην κάνω τπτ κ απλά να ζω με την ελπίδα. Κ στο κάτω κάτω η μόρφωση πάντα καλή είναι. Δεν πιεστηκαν άδικα οι γονείς μου για να με σπουδάζουν. Κ μεταπτυχιακό θα κάνω κ εποπ θέλω να μπω. Δεν σημαίνει ότι οι μορφωμένοι δεν θέλουν να μπουν στα στρατιωτικά επαγγέλματα, απλα δεν μπόρεσα μέσω πανελληνίων
-
Κ αφού όλοι λένε ότι είναι τόσο πορωμενοι με τον στρατό κλπ θα πω κ γω το εξής. Αν ένας έχει τα προσόντα για μια θέση, είναι καλός στα αθλήματα κλπ κ ο άλλος είναι εξίσου καλός στα αθλήματα, το θέλει αλλά έχει ένα συν τις σπουδές. Ποιον θα διάλεγαν; Προφανώς αυτόν που εκτός από σωματική ικανότητα κ θέληση, έχει κ τις σπουδές.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 108
Δε σας κράζουν για τα πτυχία, αλλά γιατί οι πιο πολλοί δεν ξέρετε που πάτε, ισχύει και για τους άνδρες. Ρωτάτε για ειδικότητες και μάχιμες κιόλας, νομίζετε θα είστε σε κανα γραφείο επειδή είστε γυναίκες αλλά η αλήθεια είναι ότι θα βαράτε 6-8 σκοπετα τον μήνα τα πρώτα χρόνια. Θα πηγαίνετε σκηνακια βδομάδες ολόκληρες, βραδυνές, θα τρώτε επιφυλακες, φυλακια σε ξερονησια. Και θα το κάνετε μέχρι τα 50 σας, γι αυτό κλαψουριζουν οι εποπ οι 40αρηδες γιατί κάνουν την ίδια δουλειά που κανανε στα 25 τους. Και το 1000αρι που λέτε θα το δείτε λίγο πριν γίνετε επιλοχιες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 9 επισκέπτες