Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)
DYK Σέβομαι την εμπειρία σου και σ ευχαριστώ πολυ για το χρόνο που αφιερωσες ως τώρα ν απαντήσεις. Καλη συνέχεια.
Giannis όλα καλά φίλε μου.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 31
Παιδια ειπαν τελικα τιποτα στην ολομελεια;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 254
https://amp.newsbomb.gr/ellada/ethnika/story/1120529/enoples-dynameis-epi-tapitos-i-nea-domi-o-panagiotopoylos-enimerose-epitropi-exoterikon-kai-amynas
Αυτό το άρθρο δεν απλά αναφέρει ότι
ο υπουργός συναντήθηκε με μέλη εθνικής Άμυνας &Εξωτερικών υποθέσεων και μίλησαν για ενοπλες δυναμεις.
Στο άρθρο κυρίως γίνεται λόγος για την αύξηση θητείας και αναφέρει απλά ότι κάποιοι δεν είναι σίγουροι αν πρέπει να αυξηθεί η θητεία,από την στιγμή που τους επόμενους μήνες θα προσληφθούν 15000εποπ (προφανως εννοεί ότι θα αρχίσουν σταδιακά προσλήψεις).
Το αν θα είναι 15χιλ εποπ δεν ξέρουμε στάνταρ, αλλά λογικά φέτος τους πρώτους μήνες θα βγει η προκήρυξη βάση όλα όσα συμβαίνουν τώρα κ βάση όλων όσων λέγονταν κ πριν την Δεθ.
Αυτό το άρθρο δεν απλά αναφέρει ότι
ο υπουργός συναντήθηκε με μέλη εθνικής Άμυνας &Εξωτερικών υποθέσεων και μίλησαν για ενοπλες δυναμεις.
Στο άρθρο κυρίως γίνεται λόγος για την αύξηση θητείας και αναφέρει απλά ότι κάποιοι δεν είναι σίγουροι αν πρέπει να αυξηθεί η θητεία,από την στιγμή που τους επόμενους μήνες θα προσληφθούν 15000εποπ (προφανως εννοεί ότι θα αρχίσουν σταδιακά προσλήψεις).
Το αν θα είναι 15χιλ εποπ δεν ξέρουμε στάνταρ, αλλά λογικά φέτος τους πρώτους μήνες θα βγει η προκήρυξη βάση όλα όσα συμβαίνουν τώρα κ βάση όλων όσων λέγονταν κ πριν την Δεθ.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Ευχαριστω παρα πολυ. Να διευκρινισω οτι και αυτο το αρθρο λεει για 15000 ΕΠΟΠ και οχι για 15000 προσληψεις σε ολες τις δυναμεις
Άντε μακαριιιιι
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Εγω πτυχιο ΑΕΙ και πτυχιο αγγλικων β2
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Για ειδικες δυναμεις θελω και το θελω παρα πολυ... Παρολα αυτα οτι γινει εγινε. Ολα για καποιον λογο γινονται
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 254
Εσύ φίλε μου μπαίνεις άνετα. Κ αεροπορια πιστεύω μπαίνεις. Να κοιτάξεις κιόλας μην έχει κ καμία ειδικότητα πληροφορικής στην αεροπορια (δν ξέρω αν έχει) ✌️
Εγω παιδιά έχω απολυτήριο 15,8,
πτυχιο αει,ecdl (που δεν ξέρω αν το μετράνε) κ ξεκινάω κ ταχύρρυθμα για να πάρω proficiency στα αγγλικα (είχα κ b1 στα γερμανικά απλά δεν μετράνε πλέον νομίζω σε προκηρύξεις).
Απλά θα δηλώσω θέσεις που ζητάνε
τλχστν απολυτήριο λυκειου
(επειδή το πτυχίο μου-κοινωνιολογίας-δεν ζητείται για κάποια συγκεκριμένη θέση)
Εγώ για στρατό κυρίως ενδιαφέρομαι γτ έχω Κ πιο πολλές πιθανότητες, απλά κ πάλι αγχώνομαι γτ είμαι γυναίκα κ δεν θα έχω μόρια από οβα ή ειδ δυνάμεις ούτε είμαι πολύτεκνη.
Εγω παιδιά έχω απολυτήριο 15,8,
πτυχιο αει,ecdl (που δεν ξέρω αν το μετράνε) κ ξεκινάω κ ταχύρρυθμα για να πάρω proficiency στα αγγλικα (είχα κ b1 στα γερμανικά απλά δεν μετράνε πλέον νομίζω σε προκηρύξεις).
Απλά θα δηλώσω θέσεις που ζητάνε
τλχστν απολυτήριο λυκειου
(επειδή το πτυχίο μου-κοινωνιολογίας-δεν ζητείται για κάποια συγκεκριμένη θέση)
Εγώ για στρατό κυρίως ενδιαφέρομαι γτ έχω Κ πιο πολλές πιθανότητες, απλά κ πάλι αγχώνομαι γτ είμαι γυναίκα κ δεν θα έχω μόρια από οβα ή ειδ δυνάμεις ούτε είμαι πολύτεκνη.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 36
Εγω εχω πτυχιο τει, απολυτηριο λυκειου, αγγλικα, γερμανικα και οτι μορια παρω απο την θητεια μου κ την ειδικοτητα που ειχα
Καλησπέρα, είμαι 21 χρόνων φοιτητής, έχω καταταχτεί σε πολεμική αεροπορία αλλά έχω κάνει αναβολή λόγω σπουδών, αν βγει προκηρύξει εποπ όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός για 15.000 θέσεις το νέο χρόνο, πρέπει να σταματήσω την αναβολή; Και επίσης θέλω να μπω εποπ αεροπορία, θα με πάρουν λόγω ότι έχω ήδη καταταχτεί για φαντάρος εκεί ή θέλει κάνα βύσμα; Ας απαντήσει οποίος ξέρει, ευχαριστώ πολύ!
Το ξέρω ότι για εποπ δε χρειάζεται να έχεις πάει φαντάρος, απλά ρωτάω αν βγει η προκήρυξη αν πρέπει να σταματήσω την αναβολή σε περίπτωση που με δεχτούν και αν μπω αεροπορία όπως έχω καταταχτεί εκεί για φαντάρος.
Αα οκευ τότε απλά αυτό ήθελα να μάθω τι παίζει με την αναβολή. Όσον αφορά ότι επειδή έχω κάνει αναβολή δε παίρνω μόρια κτλ μπορείς να μου το εξηγήσεις, γιατί δε μπορώ να πάρω μόρια (δεν έχω ιδέα και πολύ απ αυτά)
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Στις ειδικες δυναμεις ηθελε τουλαχιστον απολυτηριο γυμνασιου οποτε ευελπιστω και ευχομαι με πτυχιο αει αλλα και αγγλικα να εχω ελπιδες...
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 192
Για να διακοψεις αναβολή, αξίζει μονο αν εχεις σκοπό να πας ε. Δ. Για τα μόρια. Αλλιώς δεν υπάρχει λογος, απλα. Περιμένεις. Εγω θα την κοψω κ θα μπω. Γενάρη ή Μάρτη για να παρω και τα μόρια με το καλό.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης