Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 254

Δημοσίευση από Lk94 »

Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω. Είτε μας αρέσει είτε όχι ένα Μεγάλο ποσοστο θ είναι με μέσο. Είπαμε αν ο άλλος είναι 100και κιλά θ τον κόψουν λογικά στς ενστάσεις όσο μέσο κ αν έχει, αλλά κ πάλι μην το έχετε σίγουρο. Είχα γνωστούς μου με αντίστοιχες εμπειρίες σε προκηρύξεις πχ στην πυροσβεστική, κ το τι γινόταν δεν φαντάζεστε.

Υπομονή μονάχα να δούμε πότε θα βγει η πρώτη προκηρυξη. Ας ελπίσουμε ότι θ είναι αρχές τ χρονου όπως ελεγαν

Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lk94 »

Το βύσμα είναι βύσμα. Αν είναι ελαστικούς ο άλλος μπορεί να στην χαρίσει γ δευτερόλεπτα η γ μισό πόντο στο ύψος ακόμη κ αν δν έχεις μέσο, αλλά είναι περιπτωσαρα αυτό. Το βύσμα είναι γ τα πάντα. Από κει κ έπειτα στα αθλήματα θ βάλουν βύσμα κυρίως οι γυναίκες αλλά θ κοπούν οι πιο πολλές εκεί. Όχι ότι δν υπάρχουν κ άντρες π δν μπορούν να πάρουν τ ποδια τους.

Ας ελπίσουμε ότι θ μπούμε παιδια

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 259

Δημοσίευση από XristosMP »

Συγνώμη ρε συ δηλαδή θες να μου πεις πως αν ο άλλος έχει 9 απολυτήριο λυκείου και τπτ άλλο απολύτως θα τον περάσει το βύσμα του όσο δυνατό και να είναι;
Δερμάτινος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Δερμάτινος »

Καλησπέρα και από μένα. Με πτυχίο ΤΕΙ (Διοίκηση επιχειρήσεων) και lower έχω ελπίδες;(Δεν έχω τα μόρια της θητείας)
GeorgeTheo
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από GeorgeTheo »

Ρε φιλε εποικοινωνεις ξερεις εσυ κανενα να εχει απολυτηρειο λυκειο 9; Μην λες ολη την ωρα αστεια πραγματα
GeorgeTheo
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Και επισης μην ασχολειστε τοσο πολυ δεν εχει νοημα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δερμάτινος έγραψε:

Καλησπέρα και από μένα. Με πτυχίο ΤΕΙ (Διοίκηση επιχειρήσεων) και lower έχω ελπίδες;(Δεν έχω τα μόρια της θητείας)

Ναι, έχεις ελπίδες.

Συγκεκριμένα, έχεις τις ίδιες ελπίδες με τους υπόλοιπους μέχρι να βγουν τα τελικά αποτελέσματα.

manolo165
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από manolo165 »

Παιδία αν έχω απολυτήριο 18 proficiency στα αγγλικά lower στα γαλλικά και είμαι μέσα στις ειδικές δυνάμεις κατά την διάρκεια της προκήρυξης ποιες είναι οι πιθανότητες μου;
Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lk94 »

Μα τον Θεό κάποιοι εδώ δεν διαβάζετε τι γράφουμε;

Είπα πριν λίγο ότι με ένα απολυτήριο δεν πας πουθενά, αλλά αν ο άλλος έχει πτυχίο, κάποια ξενη γλωσσα, μπορεί να βοηθήσει κάποιο μέσο. Κ αν ο άλλος είναι πλ κοντός η πολύ χοντρός εννοείται θ υπάρξει ένσταση κ λγκ θ κοπεί εκεί.

Από κει κ έπειτα, έχουν υπάρξει κ περιστατικά π ήταν πλ πιο πάνω στα κιλά κλπ κ πέρασαν.

Υπομονή παιδιά. Κ εγώ αγχώνομαι κ πιο πολύ γτ είναι γυναίκα αλλά δν μπορώ ν κάνω κτ άλλο από το να περιμενω

GeorgeTheo
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Διαβασε την απαντηση παραπανω δεν σου φτανει. Πρεπει να λεμε τα ιδια και τα ιδια εκατο φορες, ειναι κουραστικο ρε "αδερφακι" μου
GeorgeTheo
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Και μεις ημαστε αντρες ρε κοπελια τι θες τωρα δλδ; Τι νομιζεις οτι βοηθαει καπου στο να λες οτι εισαι γυναικα. Και τι να κανουμε τωρα δλδ. Ετσι γεννηθηκες, εχεις το πτυχιο που ειχεις τα προσοντα που εχεις αλλα μεχρι εκει δεν χρειαζεται να επαναλαμβανεσαι. Εχεις ΓΡΑΨΕΙ εκατο χιλιαδες φορες το ιδιο πραγμα. ΕΛΕΟΣ!
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 259

Δημοσίευση από XristosMP »

Ρε παιδιά εγώ δεν αγχώνομαι απλά πιπιλατε την καραμέλα του βύσματος συνέχεια λες και αν δεν έχεις τα απαιτούμενα μόρια θα σε βάλει το βύσμα. Εγώ ξαναλέω αν μπορεί να βοηθήσει το βύσμα κάπου είναι ΜΟΝΟ στα αθληματα. Όσο για τον φίλο που λέει ότι λέω αστεία πράγματα μπορεί να μην τα διαβάζει ας τα προσπερνάει
GeorgeTheo
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δεν χρειαζεται κανενας να ΑΓΧΩΝΕΤΑΙ παιδια. Δεν θα παθουμε και κριση πανικου απο μια μαλακια, και επειδη καποιοι θα μπουν με το τιποτα.
Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lk94 »

Ελευθερία λόγου δεν έχουμε; Εσύ τι κόλλημα έχεις. Γυναίκα είμαι κ τ λέω γτ αγχώνομαι γτ δν έχω τ μόρια από ειδ δυνάμεις η οβα. Αν πόσοι άντρες βγάζετε κόμπλεξ γτ μπορεί ν μην έχετε πτυχίο κ μπορεί να σας φάει μια γυναίκα την θέση. Ε δν σας φταίει αυτή.

Κ δεν έχω κράξει ποτέ εδώ ούτε έχω ειρωνευτει ούτε κοροϊδέψει κανέναν.

Σε πείραξε π λέω σ κάποια μνμτα ότι πχ σαν γυναικα εγώ. Κλπ αλλά όταν πόσοι εδώ επαναλάμβανετε τα ίδια κ τ ίδια σ ερωτήσεις ή δν διαβάζετε τα άρθρα τι λένε.

Οπότε το κόμπλεξ γ τς γυναίκες είναι φανερό.

Αυτό που έχω να πω είναι να προετοιμαστείτε όλες/οι Γ τα αθλήματα, να χάσετε κιλά αν έχετε θέμα μ το βάρος. Κ ότι είναι να γίνει θα γίνει. Υπομονή!

Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lk94 »

Όσο γ το βύσμα ρε παιδιά είτε μας αρέσει είτε όχι πέφτει πολύ κ έχουν περάσει ακόμη κ γυναίκα ειδικές δυνάμεις π δν μπορούσε να κάνει ούτε μονόζυγο. Μπητε διαβάστε προηγούμενα φόρουμ να δείτε τι έλεγαν γ το μέσο. Αλλά κ από προσωπικές εμπειρίες έχω ακούσει να μ λένε τι μέσο πέφτει.

Το ξέρω δν είναι σωστό κ δν μας αρέσει αλλά έτσι πάει. Μακάρι κ εγώ να είχα αλλά δν έχω. Ε δν θ πεθάνω κιόλας όμως. Ότι είναι να γίνει θ γινει

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες