Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Steliosarmy
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Steliosarmy »

Λοιπον προς Lk94 Ο Μητσοτακης ειπε τα εξης: "Στέκομαι στην ανάγκη οι νεοσύλλεκτοι να αποκτούν δεξιότητες χρήσιμες στη ζωή τους μετά τον στρατό. Εκεί μπορούμε να κάνουμε πολλά βήματα με ψηφιακές και πιστοποιημένες δεξιότητες για να μην αισθάνονται πως είναι χαμένος χρόνος.Θα θέσω στον δημόσιο διάλογο το ζήτημα της υποχρεωτικής στράτευσης στα 18"ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ...

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΠΟΠ... ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Steliosarmy την Κυρ Σεπ 13, 2020 4:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 254

Δημοσίευση από Lk94 »

Ρε συ συγνώμη δλδ, αλλά γτ να μην μπουν κ γυναίκες; Εγώ γυναίκα είμαι αλλά υποστηρίζω ότι πρέπει να μοριοδοτει πιο πολύ όσους έχετε πάει οβα η ειδ δυνάμεις.

Από κει κ έπειτα που τις βλέπεις τις γυναικες😆ελάχιστες αν μπουν μόνο αν τους μετρήσουν μόρια από αει/ΤΕΙ κ ίσως πολυτεκνια. Τώρα αν δν θες να δεις να μπαίνει ούτε μια γυναίκα, σορρυ αλλά αυτό δεν είναι ωραίο.

Πάντως, δεν πιστεύω να μπει σχεδόν καμία, αφού πλέον όλοι σχεδόν οι άνδρες έχουν από ένα πτυχίο αει/ΤΕΙ κ αν είναι κ πολυτεκνοι/τριτεκνος κ αν έχουν μπει οβα/ειδ δυνάμεις τότε εκτοπιζουν τις γυναίκες!

Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lk94 »

Steliosarmy

Μάλλον μπερδεύεσαι. Εγώ είδα πολύ κλ τι είπε ο πρωθυπουργός κ ούτε αναφέρθηκα γ δεξιότητες π είπε κλπ που δεν αφορούν τους εποπ!

Εγώ απάντησα σ κάποιον π είπε ότι θ μειώσει το όριο ηλικίας. Δεν είπε αυτό. Απλά είπε ουσιαστικά ότι θέλει να μπουν νέοι, γτ βρε παιδιά όλοι μας ξέρουμε ότι αρχίζουν κ αποστρατευονται κ πολλοί είναι πλέον είναι άνω των 40+

manolo165
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από manolo165 »

Παιδία μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς αρμοδιότητες έχει ένας εποπ και ποια είναι τα κριτήρια πρόσληψης του γιατί ενδιαφέρομαι ευχαριστώ εκ των προτέρων
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Από κάτι οβα με τις κοιλιές μέχρι το πάτωμα που μπήκαν χωρίς αθλήματα, και είχανε κάνει θητεία Ι3-Ι4 αλλά με βύσμα έγινε Ι1 στην επιτροπή, καλύτερες οι γυναίκες, οι οποίες θα είναι όλες αθλήτριες όσες μπουν με τέτοια όρια. Οι 15.000 είναι ολοι εποπ, όπως πέρυσι είπε 1500 αστυνομικοι γενικά και εννοούσε ΕΦ, οχι αστυφύλακες που πάλι λέγατε κάποιοι.

Ο στρατός χρειάζεται οπλιτες, οχι αξιωματικους και λοχιες εκ ΣΜΥ που και αυτοι σε λιγότερο από 15 χρόνια γίνονται αξιωματικοι.

Οι προκηρύξεις είναι έτοιμες, ξέρουν ποιες ειδικότητες θα ζητήσουν ήδη.

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 259

Δημοσίευση από XristosMP »

Διασωστη 15.000 εποπ; Μου φενεται απιθανο εως αστειο... Φυσικα μακαρι να εχεις δικιο και να βγουμε ψευτες εμεις ! Φιλικα
Elante
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Elante »

Από βιασύνη το έγραψα λάθος... Τον μεσο όρο ηλικίας τν ενόπλων δυναμεων,
Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lk94 »

Απλά εγώ νιώθω πολύ άσχημα όταν σνομπάρουν τις γυναίκες. Εγώ ή ίδια λέω ότι ας δίνουν παραπάνω μόρια σε όσους πήγαν οβα κ ειδ δυνάμεις, αλλά ας έχουν κ κάποια ποσοστά γ να μπουν γυναίκες.

Προφανώς θέλει προετοιμασία κ εγώ ή ίδια έχω ξεκινήσει διατροφή κλπ κ θα πάω κ σ γυμναστή γ όλα τ αθλήματα.

Όσο γ το μέσο. Άστο τα ξέρω πολύ κλ από συγγενείς μου σε άλλες προκυρηξεις. Ξέρεις τι είναι να είσαι ο κλτερο σε αθλήματα ν έχεις τ μόρια κ να παίρναν κτ τοφαλους άνδρες η άχρηστες γυναίκες;(μην παρεξηγηθώ αγαπάμε κοιλιτσα😆 αλλά δεν γίνεται να βάζουμε μέσο ακόμη κ γ τα κιλα)

Πάντως δν νομίζω να είναι 15χιλ εποπ.

Ωστόσο στην εφημερίδα τ θέμα, έχει τίτλο π λένε για 3χιλ προσλήψεις το χρόνο στις ειδ δυνάμεις αλλά δν διευκρίνισα ούτε εκεί γ εποπ. Λογικά θ είναι κ οβα κ εποπ κ από σχολές

Άβαταρ μέλους
Steliosarmy
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Steliosarmy »

15.000 προσλήψεις εννοούν ΟΒΑ-ΕΠΟΠ και περισσοτερες θέσεις απο αυτους που θα δωσουν πανελληνιες στις σχολές ΣΜΥ-ΣΜΥΑ-ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΤΛ ΚΤΛΜην λέμε τα ιδια και τα ιδια

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Steliosarmy την Κυρ Σεπ 13, 2020 6:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ποιος θα παει ΟΒΑ ρε παιδια; Ειδικα αν σκεφτεται οτι θα βγει προκυρηξη εποπ
Άβαταρ μέλους
lancecorporal
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 239

Δημοσίευση από lancecorporal »

XristosMP έγραψε:Ποιος θα παει ΟΒΑ ρε παιδια; Ειδικα αν σκεφτεται οτι θα βγει προκυρηξη εποπ
Αυτος που δεν περναει τα αθληματα θα παει οβα. Ειδες φυσικη κατασταση που εχουν οι περισσοτεροι οβα που μπηκαν τωρα; Μη κοροιδευομαστε.
You couldn't beat me even if you wanted to.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Οβα τέλος, στο ναυτικο χρειάζονται 1000 άτομα τουλάχιστον και οβα δεν βρίσκουν ούτε 200. Ίσως να συνεχίζουν να παίρνουν μόνο στις ειδικές δυνάμεις και σε κάποιες ειδικότητες στην αεροπορια που δεν χρειάζεται εξειδίκευση. Μετεωρολόγους πχ που χρειάζονται άμεσα αρκετούς δε γίνεται να πάρουν οβα.

Οι 15.000 είναι εποπ, θα το δείτε. Δε θα πάρει ΣΜΥκαδες τόσους πολλούς να πάει η βάση 8 και σε 10 χρόνια να χρειάζονται πάλι οπλιτες.

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Λανσερ αδερφε καλα το σκευτεσαι αλλα η γνωμη μου ειναι οτι θα περασουν πολλααα χρονια μεχρι να ξαναπαρουν ΟΒΑ.
Άβαταρ μέλους
lancecorporal
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 239

Δημοσίευση από lancecorporal »

Διασωστη ναι θα ειναι εποπ οι περισσοτεροι αλλα οπου μπορουν να καλυψουν με οβα θα το κανουν, εγω αυτο πιστευω. Και μεσα στα νουμερα αυτα νομιζω οτι θα ειναι και παιδια των σχολων.
You couldn't beat me even if you wanted to.
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από Navy »

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργου ερμηνευτηκαν απ τους δημοσιογράφους ως προσλήψεις για ΕΠΟΠ-Οπλιτες, περαιτερω διευκρινήσεις δεν έγιναν να μαθουμε αν συμπεριλαμβάνονται και ΟΒΑ. Επίσης δεν έγιναν εκτενείς αναφορές για τους ΟΒΑ, αν τελικά μετά την 6ετια θα έχουν δικαίωμα μονιμοποίησης. Σημειωτέον, αυτό είχε ειπωθεί σε προσφατο άρθρο της ΕΣΤΙΑΣ που είτε λίγο είτε πολυ έπεσε σχεδόν μέσα για τον αριθμο των προσληψεων.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες