Υπάρχει πάντως περίπτωση να βγει η προκήρυξη με προϋπολογισμό του 20 απλά να τραβήξει μέχρι το 21. Απλώς πρώτα πρέπει να ολοκληρωθεί η προκήρυξη των ΟΒΑ.
Αυτό είδα και γω. Κάτι λέει για 2020 έως 2022. Έχουν μεγάλες ελλείψεις στους εποπ. Αν και χρόνο παρα χρόνο όλο και κάτι λένε, νομίζω πως τώρα το αναφέρουν πιο έντονα. Τώρα προς τα τέλη του 20 δεν νομίζω να βγει. Αν βγει ή το 21 σε κάνα χρονο ή μάλλον το 22
Αν έχεις δει πιο νέα άρθρα σαν αυτό που ανέβασα δλδ τον σύνδεσμο, δεν λένε για 21. Λενε για 2020-2022. Που σημαίνει αν βγει θ βγει κάπου εκεί ανάμεσα. Τώρα για σύντομα ωσ τέλη του 20 δεν νομίζω. Εφόσον έκαναν προσλήψεις οβα κ εφόσον η οικονομία πήρε την κάτω βόλτα με τον ιό. Το πιο πιθανό Αν βγει, το 21 ή και 22.
Απλα πολλοί όπως και εγώ ανχωνομαστε για το αν βγει. Συν ότι κάθε χρόνο σχεδόν λένε γ προσλήψεις εποπ κ στο τέλος τπτ. Βέβαια το συζητάνε πλ έντονα απ ότι βλέπω αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σιγουρος
Frouros97 έγραψε: Ρε παιδια δε τους παρει μονοκοπανια τους 6000! Μπορει μεχρι το 2022 να τους παρει σε 2-3 διαφορετικες προκηρυξεις, γι αυτο και λεει 2020-2022!
ενώ αν πάρει 6000 θα λυθεί το θέμα, τόσα χρόνια υπάρχουν ελλείψεις αλλά και σε μάχιμο προσωπικό