Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Ναι ναι οντως... Φυσικοθεραπειες εκανα... Και κανω ανα διαστηματα... Εσυ πως εισαι; Κριμα ρε ζουζου... Καλη επιτυχια στην επομενη σου ευχομαι! Ποσο μορια εβγαλες; εννοειται και θα αντεξω... Δεν παιζει να τα παρατησω... ΑσχετΑ που εχω ακουσει τα 1002 και νευριαζω... Αλλα τεσπα... Δεν πα να λενε...
Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Αχ συγνωμη κουκλιτσα μου. Αν θες πανε εδω πανω που γραφει "στρατος" κ γραφει κατι για τα αντι-αρματικα.illy μου σε ευχαριστω για την διευκρινηση κ ας ελπιζουμε. Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια κ τελικα "πεθανει" θα την αναστησουμε του χρονου...
stroumf μου γερα κ δυνατα κ αν τελικα περασω κ εγω ελπιζω να τα πουμε.

Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Ευχαριστω σασα μου! Αυτο που ελεγες το βρηκα τελικα στο αρμυ... Εμαθα σημερα και που παρουσιαζομαι... Αργος ορεστικο στην καστορια! ! οχ... Αγχωθηκα! Χαχαχαχαχ! Ελπιζω του χρονου να σας πετυχω μεσα!
Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Οχι αγχος πουλακι μου. Αντε και μετα την ορκομωσια να μας πεις εμπειριες. Φιλακια
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου, ευχομαι να σου πανε ολα καλα... Για να ειμαι ειλικρινης το μονο που καταφερα απο το ζηλο που επεδειξα να τα καταφερω στα αθληματα να τραυματισω το ποδι μου με αποτελεσμα φυσικα αρνητικο αλλα και να μου εχει μεινει κατι σαν ρευματισμος και να μου ποναει το ποδι αναλογα με τις καιρικες συνθηκες
Ελπιζω να σου περασει εσενα, εγω κατα καιρους εχω ενοχλησεις δυστυχως αλλα την παλευω

Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Ιλλυ πες μοθ αν θες το μσν σου να τα μιλησουμε πιο αμεσα... Φυσικοθεραπειες εκανες; Αν οχι κανε εχουν αποτελεσμα!
Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Ποια ηταν τα ελαχιστα μορια στην ειδικοτητα 'Υπηρετης Α-Τ Οπλων (ΠΖ) στην προηγουμενη προκυρηξη;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Υπηρέτης Α-Τ όπλων
1020-456 (πρωτος-τελευταιος)Δ. Υ. Κ έγραψε:Ποια ηταν τα ελαχιστα μορια στην ειδικοτητα 'Υπηρετης Α-Τ Οπλων (ΠΖ) στην προηγουμενη προκυρηξη;
Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Οκ ευχαριστω.
Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Και ποσα ατομα επαιρνε στην προηγουμενη;
Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Εννοω στην συγκεκριμενη ειδικοτητα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
Υπηρέτης Α-Τ όπλων
168 ατομα για το 2008Δ. Υ. Κ έγραψε:Και ποσα ατομα επαιρνε στην προηγουμενη;
Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Να σαι καλα illy μου 

Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Παιδιά όποιος είναι ΕΠΟΠ ή γνωρίζει γενικότερα ποιές είναι οι πιθανότερες μεταθέσεις για την συγκεκριμένη ειδικότητα ας με πληροφορήσει και εμένα!
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες