Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
petethetethor13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από petethetethor13 »

lancecorporal έγραψε:Για τους επομενους οβα ειναι, τωρα αυτο το καναν για να βρεθουν τα ατομα του ναυτικου βασιζονται στους στρατευσιμους γιατι απο εφεδρους δε θα θελει κανενας.

Παίζει να ναι αυτό, γιατί είχα στείλει email στο ΓΕΣ/Δνση Στρατολογικού να ρωτήσω εάν θα βγάζανε άλλους πίνακες εφέδρων στο ΣΞ για εξετάσεις αρχές Ιουλίου, και με πήρανε τηλέφωνο μια μέρα μετά και μου είπαν πως Αύγουστο-Σεπτέμβριο μάλλον θα βγούν νέες προκυρήξεις για ΟΒΑ και μάλιστα θα είναι πιο ελαστικοί στο θέμα των ειδικοτήτων (ίσως και να είναι αποδεκτές όλες).

Δεν ξέρω εάν το είπανε και σε κανέναν άλλο αυτό για να το διασταυρώσουμε, πάντως ο τύπος που μίλησα στο τηλέφωνο μου είπε οτι "καλεί από το ΓΕΣ", δεν μου είπε όνομα-βαθμό αλλά μου διάβασε επακριβώς το email που τους είχα στείλει και δεν έγραφα το τηλέφωνό μου στο μήνυμα οπότε το βρήκε από την αίτησή μου/αρχείο τους. Ούτε εγώ ρώτησα όνομα-βαθμό (κακώς) αλλά με πέτυχε απασχολημένο και μίλαγε γρήγορα.

Το ναυτικό ναι μάλλον δεν συμπλήρωνε γι'αυτό έβγαλε πάλι αλλά η απο πάνω απόφαση ισχύει και για τους 3 κλάδους.

Armoured reconnaissance
Άβαταρ μέλους
lancecorporal
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 108

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από lancecorporal »

Μα το χω ξαναπει και παλια που το ειπε ο υπουργος αλλα βλεπω ολοι ανημερωτοι δε παρακολουθειτε τι λενε. Εχει πει ο υπουργος οτι και το 21 αλλα και το 22 θα βγαλουν για οβα, ετσι ειπε δηλαδη.
You couldn't beat me even if you wanted to.
Άβαταρ μέλους
lancecorporal
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Πιθανοτατα θα αυξησουν και τη θητεια του ΣΞ στους 12 μηνες μετα τις προσληψεις.
Άβαταρ μέλους
petethetethor13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από petethetethor13 »

lancecorporal έγραψε:Μα το χω ξαναπει και παλια που το ειπε ο υπουργος αλλα βλεπω ολοι ανημερωτοι δε παρακολουθειτε τι λενε. Εχει πει ο υπουργος οτι και το 21 αλλα και το 22 θα βγαλουν για οβα, ετσι ειπε δηλαδη.

Φίλε ομολογώ πως δεν την είχα ακούσει αυτή την δήλωση ούτε το είχα δεί πως το έγραψες. Αλλά πάλι δεν έχω και αρκετό καιρό που ασχολούμαι με διαγωνισμούς του Στρατού. Τώρα με τους ΟΒΑ το έψαχνα λίγο παραπάνω και μπήκα στο site εδώ. Αρκετοί πάντως είτε δεν έχουν χρόνο να ψάξουν για πληροφορίες είτε δεν ξέρουν που/πως να τις ψάξουν.

Τελος πάντων, παρατηρώ πως μάλλον στις Ένοπλες Δυνάμεις πάει να γίνει/υπάρχει ήδη ένα καθεστώς αντίστοιχο με εκείνο των προκυρήξεων Κοινωφελής Εργασίας των δήμων, δηλαδή μόνο διαγωνισμοί συμβασιούχων και καθόλου μονίμων/αορίστου χρόνου. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, συχνές προκυρήξεις ΟΒΑ ώστε να υπάρχει συνέχεια κόσμος μέσα (1-2 κάθε χρόνο όπως στους δήμους). Αυτό μαζί με μια πιθανή αύξηση της υποχρεωτικής θητείας στους 12 μήνες όπως είπε και ο λανσκορπολαρ πιο πάνω ότι θα γίνει για να βγαίνουν οι χαμαλοδουλειές των στρατοπέδων πιο εύκολα. Για ΕΠΟΠ δεν το βλεπω παρά τις ανακοινώσεις πως θα βγάλουν... Προσωπικές σκέψεις και γνώμες όλα αυτά, μακάρι να βγω λάθος και να μπεί κόσμος μέσα γιατί τους έχει ανάγκη το γερασμένο στράτευμα.

Armoured reconnaissance
Babis77
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Babis77 »

Ξέρει κανείς πότε θα βγουν τα αποτελέσματα για οβα αεροπορία
Sweet7dreams
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Sweet7dreams »

Λογικά τώρα με την τροποποίηση , εμείς της 364 που είχαμε κάνει τα χαρτιά μας (με αυτήν την υπεύθυνη δήλωση) τώρα θα μπορέσουμε να μπούμε.
Mayhem69
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Mayhem69 »

Μεσα στην εβδομαδα θα βγουν τα αποτελεσματα με ενημερωσαν απο το ΓΕΣ
Άβαταρ μέλους
Μαομαο
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Μαομαο »

Σίγουρα;
Άβαταρ μέλους
Nautis96
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Nautis96 »

Και για ναυτικό;
Mayhem69
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Mayhem69 »

Για Ναυτικο δεν ξερω εγω για στρατο ξηρας ρωτησα μπορειτε να παρετε τηλ να ρωτησετε
Άβαταρ μέλους
TTO
Πολίτης
Πολίτης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από TTO »

Παιδιά καλησπέρα... απολύθηκα στης 15 Ιουλίου 2020 363εσσο... έκανα τα χαρτιά μου και περιμένω... Είμαι σώμα τεχνικό με ειδικότητα τεχνίτης τροχοφόρων οχημάτων... Θα ήρθαν να ρωτήσω. εμεις που απολύθηκα πρόσφατα θα περάσουμε κάποια εκπαίδευση με όπλα ξ εκπαίδευση πάλι στην ειδικότητα μας; διότι στην θητεία μου ήμουν στο κετχ (πατρα) για εκπαίδευση... Θα ξαναπάω πάλι; η θα μας στείλουν για ασκήσεις βολες και τέτοια... ευχαριστώ
Geoside94
Πολίτης
Πολίτης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Geoside94 »

Καλημερα, εχουμε κανενα νεο σχετικα με την προκηρυξη ΟΒΑ της Π. Α; Ξερουμε περιπου ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα;
Άβαταρ μέλους
antonis_alfa4
Λοχίας
Λοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από antonis_alfa4 »

Παιδια, για την ειδικοτητα Βοηθός Νοσηλευτικής (Β/ΝΟΣ) για ΟΒΑ Π. Ν, ξερετε αν χρειαζετε να εχεις καποιες γνωσεις, η καποιο χαρτι απο σχολη, ΤΕΙ κλπ για να σε παρουν;
Άβαταρ μέλους
Μαομαο
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Μαομαο »

Λέτε να μπούμε Αύγουστο ή θα καθυστερήσει και αλλο;
Άβαταρ μέλους
lancecorporal
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Εσυ πως το βλεπεις;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης