Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Απ τους οβα του 17 των ειδικών δυνάμεων στην πρώτη προκύρηξη του Μαρτίου τότε, το 99% πήγαμε όπου δηλώσαμε. Βέβαια ειδικές δυνάμεις είναι πιο εύκολο να πας εκεί που θες. Πχ αν δηλώσεις Αττική επειδή είσαι Αθηναίος έχει ετα, ζ μακ, κεεδ, μαλ, Αυλώνα. Οι από Καβάλα, δράμα κλπ πήγαν ε μοίρα στη Δράμα. Σαλονικεις, σερραιοι κλπ ρεντινα, Κιλκίς, Ημαθία, Πέλλα στη Νάουσα β μοίρα. Αυτο φυσικά δεν σημαίνει πως είναι βέβαιο ότι θα πάτε όπου δηλώσετε απλά το αναφέρω. Επίσης κάποιοι λέτε για πεζικό, τεθωρακισμενα πυροβολικό κλπ "σας θέλουν για νησιά και Έβρο" ναι ρε μάγκες για εκεί τους θέλουν νησιά και Έβρο. Όπως και τους συνοριοφυλακες Έβρο, όπως και το λιμενικό στα νησιά, όπως τους ειδικούς φρουρούς για Αθήνα. Όποιος θέλει και φυσικά μπορεί να ανταπεξέλθει πηγαίνει. Απλό.
Ζ'ΜΑΚ
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Mpell13 έγραψε:Πόσα χρόνια υπηρετήσατε τότε;Pyr έγραψε:Mpell13 έγραψε:Αυτά είναι"ράδιο αρβύλα" Όπου έχουν ελλείψεις θα σε στείλουν!Rocky96 έγραψε: Απ οτι εχω ακουσει για τους οβα κανουν θητεια εκει που εκαναν τη θητεια. Εγω ημουν ναυτικο 12 μηνες
δε ξέρω για τις καινούργιες φουρνιές ΟΒΑ, εμείς του 2008-2009 κάναμε την σύμβαση ώς ΟΒΑ σε όποια μονάδα είμασταν στην θητεία μας.
Είχε επιλογή 1 ή 3 χρόνια.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
D.Y.K έγραψε:thanos32 έγραψε:Εγώ μπορώ να κάνω μέχρι 4 έλξης τα άλλα τα βγάζω χαλαρά. Δλδ να μην μπω στον κόπο να πάω να τα περάσω θα με κόψουν;
Κάνε λίγη προπονησούλα ρε λεβεντιά. Δεν είναι δα και τόσο τραγικό να καταφέρεις καμιά 10ρια έλξεις. Μεταξύ μας, είναι αδιανόητο να θέλεις καταδρομές και να μη μπορείς να πιάνεις τα στοιχειώδη όρια. Κρίμα είναι. Προπονήσου λίγο και θα τα καταφέρεις. Πάλεψέ το.
Έχει δίκιο ο D.Y.K.
Εγώ θα προσθέσω ότι εφόσον στα άλλα είσαι κομπλέ, στις έλξεις να αφιερώνεις λίγο παραπάνω χρόνο για να δυναμώσεις.
Προσπάθησε να κάνεις διάφορες λαβές.
πχ. αν κάνεις μόνο κλειστή λαβή να κάνεις και ανοιχτή που είναι πιο δύσκολη.
Για να δυναμώσεις.
Εφόσον λες ότι κάνεις κάποιες έλξεις θα δεις σύντομα αποτελέσματα.
Έχουμε χρόνο μέχρι να μας φωνάξουν για τα αθλήματα οπότε βάρα προπονήσεις.
Είναι κρίμα να μην περάσεις για μερικές έλξεις.
Καλές προπονήσεις και πρόσεχε μην τραυματιστείς.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Και μια συμβουλή για ΣΞ. Εφόσον κατά πάσα πιθανότητα θα ανεβείτε προς Έβρο η νησιά δηλώστε μέρη από μόνοι σας που να είναι ωραία για να μείνετε.
Πχ αν έχει τέσσερις επιλογές βάλτε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ορεστιάδα, Αλεξανδρούπολη. Κάτι τέτοιο ας πούμε.2 επιλογές εσωτερικού και δύο παραμεθόριο. Απτό να πάτε κάνα Σουφλί, Διδυμότειχο, Σάμο, Χίο η αλλά πιο δύσκολα, καλύτερα έτσι.
Πχ αν έχει τέσσερις επιλογές βάλτε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ορεστιάδα, Αλεξανδρούπολη. Κάτι τέτοιο ας πούμε.2 επιλογές εσωτερικού και δύο παραμεθόριο. Απτό να πάτε κάνα Σουφλί, Διδυμότειχο, Σάμο, Χίο η αλλά πιο δύσκολα, καλύτερα έτσι.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Σκοπός άλλωστε είναι να πάτε σε οργανωμένες πόλεις που να έχει τα πάντα, όπως οι παραπάνω. Μιλάμε πάντα για παροχές, σούπερ μάρκετ, καφετέριες, μπαρ, γυμναστήρια, σινεμά κτλ
- prokopis23
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Mpell13 έγραψε:Τον βαθμό του υποδεκανεα πότε τον δίνουν φίλε μου;Sepultura έγραψε: Όχι. Θα παραμείνεις με το βαθμό του ΣΤΡ και τιμητικά όπως όλοι μας ΥΔΝΕΑΣ.
Δεν ξέρω αν γίνεται τιμητικά να το πάρεις σαν ΟΒΑ. Λογικά θα γίνεται.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Αυτο για τους οβα ισχυει για το ναυτικο και για αεροπορια οτι συνεχιζεις στη μοναδα που ησουν δε ξερω στο στρατο ξηρας τι ισχυει
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Υπηρετώ ήδη ως ΟΒΑ. Έτσι γίνεται.
Η απάντηση στον prokopis23
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Sepultura έγραψε:Υπηρετώ ήδη ως ΟΒΑ. Έτσι γίνεται.
Ακόμα ε; Αεροπορία ήμουνα εγώ 2008-2011 ΟΒΑ
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Pyr έγραψε:
Πως και δεν έκανες τα χαρτιά σου για ΕΠΟΠ το 2009 φιλαράκι; Ή τα έκανες και δεν πέρασες;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
D.Y.K έγραψε:Pyr έγραψε:
Πως και δεν έκανες τα χαρτιά σου για ΕΠΟΠ το 2009 φιλαράκι; Ή τα έκανες και δεν πέρασες;
Με ξέρεις ΔΥΚ, απλά έχω αλλάξει όνομα γιατί ξέχασα τους κωδικούς τους παλιούς.
σου θυμίζω, ο λόγος ήταν οτι δεν προκηρύχθηκαν θέσεις για την ειδικότητα μου κ έτσι έχασα όλα τα μόρια της προυπηρεσίας.
είμαι σίγουρος πώς θα με θυμηθείς.
Κ η μοίρα τα έφερε να ειμαι πάλι συμβασιούχος αλλά σε άλλο ΣΩΜΑ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Pyr έγραψε:
Με ξέρεις ΔΥΚ, απλά έχω αλλάξει όνομα γιατί ξέχασα τους κωδικούς τους παλιούς.
σου θυμίζω, ο λόγος ήταν οτι δεν προκηρύχθηκαν θέσεις για την ειδικότητα μου κ έτσι έχασα όλα τα μόρια της προυπηρεσίας.
είμαι σίγουρος πώς θα με θυμηθείς.
Κ η μοίρα τα έφερε να ειμαι πάλι συμβασιούχος αλλά σε άλλο ΣΩΜΑ
Κατάλαβα. Δεν πειράζει, κάθε εμπόδιο για καλό. Καλή τύχη σου εύχομαι και μακάρι να καταφέρεις να εισαχθείς στο σώμα που υπηρετείς ως μόνιμος.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Ευχαριστώ, υγεία να έχουμε όλοι, τα άλλα όπως τα φέρει ο θεός.D.Y.K έγραψε:Κατάλαβα. Δεν πειράζει, κάθε εμπόδιο για καλό. Καλή τύχη σου εύχομαι και μακάρι να καταφέρεις να εισαχθείς στο σώμα που υπηρετείς ως μόνιμος.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Φίλε Pyr είμαι απτους ΟΒΑ του 17. Μέχρι στιγμής έχουμε τον βαθμό του Υποδεκανεα. Δεν βλέπω κάτι για προαγωγή
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Sepultura έγραψε:Φίλε Pyr είμαι απτους ΟΒΑ του 17.Μέχρι στιγμής έχουμε τον βαθμό του Υποδεκανεα. Δεν βλέπω κάτι για προαγωγή
Υποδεκανέα έ; Εγώ με τι έφυγα απο εκεί; Χαχα
ουτε γνωρίζω... Πάνε χρόνια... Το γράφει κάπου έτσι κουβέντα να γίνεται...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες