Artllery έγραψε:Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου δεν προκειται κανείς να βγάλει λεφτά σαν οβα και δεν δίνουν κίνητρα ώστε να μπει καποιος οβα. Μιας που ησουν οβα από περιέργεια πόσα πάνω κάτω έπαιρνες και για πόσο καιρό σου έφταναν;Νομίζω πως μονο οβα ειδικων δυναμεων αξιζει που περνανε ανα 6μηνο συντηρηση και κανουν καποια αλματα αλλα και παλι δεν υπαρχει σωτηρια.
Παντως αν βαλεις ενοικιο, ρευμα, νερο, διατροφη τα βασικα δηλαδη για παραμεθωριο βγαινουν κοντα στα 700 και διορθωστε με μαγκες αν κανω λαθος. Δεν θα βαλεις ιντερνετ; Δεν θα βγεις για καφε; Δεν θα παρεις τσιγαρα;(οσοι καπνιζουν). Αυτο που προσπαθω να πω λοιπον ειναι οτι δεν υπαρχει κανενα οικονομικο κινητρο για να μπει καποιος οβα.
Διάβασε καλύτερα τι είπα... Δεν ειπα οτι δίνουν λίγα και συμφωνώ με τον φίλο που λέει για οικονομία κ οτι περνάς αξιοπρεπώς...
Κόψτε τις εξυπνάδες πιο πάνω. Μιας και είδα για το οικονομικο, έχετε δει κάποιον να δουλεύει χωρίς να πληρώνετε; όσο και αν του αρέσει η όχι η δουλειά του;
Και όσο για τις υπηρεσίες αν πληρώνονται η πρέπει να πληρώνονται.
Ελα φίλε να κάνεις εσύ νυχτερινά στον Έβρο ποταμό με το κρύο και την υγρασία να σε τρυπανε. Όχι μια, αλλά 7 φορές το μήνα συν κάποια έξτρα. Και έλα πες μου μετά αν πρέπει να πληρώνονται η όχι.
Τέλος πάντων αν κ ειναι άλλη η θεματολογία, έκανα την παρεμβαση
Καλησπέρα φίλοι. Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το θέμα. Απολύθηκα ως υποδεκανέας. Ξέρω πως ο βαθμός ηταν τιμητικός, αλλά θα παίζει κανέναν ρόλο σε περίπτωση που επιλέχθώ ως ΟΒΑ;
thanos32 έγραψε:Εγώ μπορώ να κάνω μέχρι 4 έλξης τα άλλα τα βγάζω χαλαρά. Δλδ να μην μπω στον κόπο να πάω να τα περάσω θα με κόψουν;
Κάνε λίγη προπονησούλα ρε λεβεντιά. Δεν είναι δα και τόσο τραγικό να καταφέρεις καμιά 10ρια έλξεις. Μεταξύ μας, είναι αδιανόητο να θέλεις καταδρομές και να μη μπορείς να πιάνεις τα στοιχειώδη όρια. Κρίμα είναι. Προπονήσου λίγο και θα τα καταφέρεις. Πάλεψέ το.