Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anna27

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Anna27 »

Καλημέρα σε όλους. Ξέρει κανείς μέχρι πότε θα ξέρουμε αν θα βγει προκήρυξη ΕΠΟΠ; (Με βάση τις αιτήσεις των ΟΒΑ).

Ευχαριστώ!

ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ »

Ο γνωστός "τα ξέρω όλα". Αφού ξέρει τα πάντα για τις φυλακές τώρα καλεί τον κόσμο να μην κάνει τα χαρτιά του για ΟΒΑ!
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 15

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Diasostis31 »

ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ έγραψε:Ο γνωστός "τα ξέρω όλα". Αφού ξέρει τα πάντα για τις φυλακές τώρα καλεί τον κόσμο να μην κάνει τα χαρτιά του για ΟΒΑ!

Ναι τα ξέρω, γιατί και ΟΒΑ ήμουν και επιτυχών της 6κ είμαι, και ξέρω τι γίνεται μέσα.

Εσύ ποιας σειράς είσαι; Επί Καραμανλή ή επί Σημίτη;

Θεόδωρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Θεόδωρος »

Διασωστης31 έγραψε:
ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ έγραψε:Ο γνωστός "τα ξέρω όλα". Αφού ξέρει τα πάντα για τις φυλακές τώρα καλεί τον κόσμο να μην κάνει τα χαρτιά του για ΟΒΑ!

Ναι τα ξέρω, γιατί και ΟΒΑ ήμουν και επιτυχών της 6κ είμαι, και ξέρω τι γίνεται μέσα.

Εσύ ποιας σειράς είσαι; Επί Καραμανλή ή επί Σημίτη;

την τύφλα σου ξέρεις άλλως ένας δημοσιουπαλληλακος που θέλει να γίνει
makis

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από makis »

Anna27 έγραψε: Καλημέρα σε όλους. Ξέρει κανείς μέχρι πότε θα ξέρουμε αν θα βγει προκήρυξη ΕΠΟΠ; (Με βάση τις αιτήσεις των ΟΒΑ).

Ευχαριστώ!

άσε μας ρε αννουλα
Λευτέρης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Λευτέρης »

Καλή επιτυχία σ όλα τα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω τους παλιούς στο forum αν υπάρχει η δυνατότητα ο ΟΒΑ να πάρει και δεύτερη ειδικότητα, αν και εφόσον επιλεγεί, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Σώμα. Ευχαριστώ
Αλεξ25

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Αλεξ25 »

Δηλαδή εσύ τελειώνεις τώρα; Τελειώνει η θητεία σου αφού συμπληρώσεις 6 έτη;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 26

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αλεξ95 έγραψε:Έχει ανακοινωθεί κάπου ότι δεν θα βγει προκήρυξη ΕΠΟΠ; Ή το λες από μόνος σου;

Στο λέω εγώ. Από μόνος μου. Με πιστεύεις;

Λευτέρης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Λευτέρης »

Alex25, δεν έχω καταθέσει ακόμα δικαιολογητικά. Ευχαριστώ που μπήκες φίλε μου στον κόπο να Μ απαντήσεις. Είναι μια καλή ευκαιρία να διευρυνεις το βιογραφικό εφόσον ΔΕΝ υπάρχει ενδεχόμενο μονιμοποίησης, απ'ότι υποστηρίζουν οι παλιοί.
Αλεξ25

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Αλεξ25 »

D.Y.K έγραψε:Στο λέω εγώ. Από μόνος μου. Με πιστεύεις;

Το θέμα είναι αυτό που λες να ισχύει και όχι να λες μπούρδες για να καθησυχαζεις τον κόσμο.
Θεόδωρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Θεόδωρος »

στέλνουμε και υπεύθυνη δήλωση; πως την στέλνω σε pdf;
Άβαταρ μέλους
JimA
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 23

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από JimA »

Μικρουλη αλεξ προσεχε τους τροπους σου στο φορουμ δεν χρειαζεται να προσβαλλεις κανεναν που δεν ξες και μην εισαι ανεγκεφαλος ο ανθρωπος πιο πανω απο μερακι γραφει στο φορουμ δεν ειναι υπηρεσια εδω να σε εξυπηρετει απλα συζητηση κανουμε.
Άβαταρ μέλους
brorouk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 29

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από brorouk »

Παιδιά, απλά είναι τα πράγματα κ για να μην ρωτάτε χωρίς να ξέρετε ότι η ερώτηση σας θα απαντηθεί το καλύτερο που έχετε ν κάνετε είναι ν πάτε στην στρατολογια της περιοχής σας κ θα σας πουν εκεί όσα ξέρουν. Πήγε γνωστός μου σήμερα στο Ρουφ κ είχαν κάνει όλοι κι όλοι δήλωση 6 άτομα σήμερα
ΕΛ. ΔΥ. Κ
Αλεξ25

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Αλεξ25 »

Δεν νομίζω να προσεβαλα κανέναν, απλώς δεν χρειάζεται να το παίζει κάποιος ξερολας χωρις λόγο. Γιατί κάποιοι ψάχνονται σοβαρά γι'αυτό που συζητάμε και κάποιοι άλλοι προσπαθούν να 'παιξουν' με αυτούς.
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 23

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από ARN »

Όσοι ψάχνεστε όντως ΣΟΒΑΡΆ, δεν θα ρωτάτε εδώ μέσα αν βγει φέτος εποπ ή όχι. Όταν βγει ή αν υπάρξει σχεδιασμός να βγει τότε να είστε σίγουροι ότι θα το μάθετε πρώτοι από επίσημα sites. Το να ρωτάτε στα "σοβαρά" σε ένα φόρουμ αν θα βγει είναι εντελώς άκυρο.Ούτε γραφείο της κυβέρνησης είναι το φόρουμ ούτε το ΥΠΕΘΑ. Όσα ξέρετε εσείς άλλα τόσα ξέρουμε και εμείς εδώ μέσα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες