Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
brorouk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 29

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από brorouk »

Γιωργος έγραψε: Ειμε σιγουρος φιλε γιατι το ψαχνω και εγω ενδιαφερομαι να μπω σαν τρελος μακαρι να μπουμε ολοι φιλε μου αλλα εινε η προκυριξη για οβα και τωρα με αυτα θελουν ατομα ποιο γρηγορα
κάτσε ρε Γιώργο, εσύ δεν είσαι είπες στο ΓΕΣ; που Ν μπεις τώρα;
ΕΛ. ΔΥ. Κ
Κωστής

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Κωστής »

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει, εμείς που έχουμε υπηρετήσει ως ΔΕΑ έχουμε δικαίωμα συμμετοχής για οβα;
Γιωργος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Γιωργος »

Οχι φιλε εγω δεν ειπα οτι ειμε στο γες και οσοι το λενε εινε ψεματα γιατι οσο εινε εκει στο στρατο μεσα δεν θα μπουνε εδω μεσα να σχωλιαζουν και να πεζουν με τον πονο μας λιγο υπονη αδερφε θελει και ολα θα γινουν
Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από GreekGod »

brorouk έγραψε:
Γιωργος έγραψε: Ειμε σιγουρος φιλε γιατι το ψαχνω και εγω ενδιαφερομαι να μπω σαν τρελος μακαρι να μπουμε ολοι φιλε μου αλλα εινε η προκυριξη για οβα και τωρα με αυτα θελουν ατομα ποιο γρηγορα
κάτσε ρε Γιώργο, εσύ δεν είσαι είπες στο ΓΕΣ; Που Ν μπεις τώρα;
Παιδιά μην ακούτε κανέναν. Όλοι στο ΓΕΣ είναι και γνωρίζουν. Δεν ειπώθηκε ποτέ ότι θα καταργηθεί ο θεσμός των ΕΠΟΠ. Απλά λόγο κρίσης δεν έγιναν προσλήψεις. Εγώ προσωπικά θεωρώ με την τρέχουσα κατάσταση κάποια στιγμή θα βγει και για ΕΠΟΠ.

makis

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από makis »

Διασωστης31 έγραψε:Πάντα έτσι ήταν οι οβα, τι ασεπ αφού δεν υπάρχει μοριοδότηση.Να ελέγξει ο ασεπ τις εσσο; Να κάνει τι;

Ο θεσμός των εποπ είναι σε ισχύ κανονικά, είναι θεσμός που δημιουργήθηκε λόγω ΝΑΤΟ και υπήρχε συμφωνία να μπουν 10 σειρές, και να καταργηθεί η θητεία σε ναυτικο αεροπορια.

Μεχρι τώρα έχουν μπει 8 σειρές.

Αν είναι να λέτε μπουρδες, μην γράφετε καθόλου.

αρα ειναι υποχρεωμενη να βγαλουν αλλες 2 σειρες;

NAVY

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από NAVY »

Καλησπερα makis. Ενταξει υποχρεωμενοι να βγαλουν αλλες 2 σειρες... Αυτο ειναι σχετικο! Εδω στην Ελλαδα τα παντα αλλαζουν στο πι και φι... ! Ολα ειναι υποχρεωτικα... Και τιποτα δεν ειναι... ! Προσωπικη μου αποψη ειναι... Οτι αυτοι οι δυο θεσμοι ΕΠΟΠ και ΟΒΑ... Ειναι λιγο στο φλου! Τους χρησιμοποιουν κατα το δοκουν! Αυτο εχει δειξει η ιστορια μεχρι τωρα! Δεν ειναι σταθεροι θεσμοι... Με την εννοια οπως ειναι οι στρατιωτικες σχολες... Που καθε χρονο οπωσδηποτε θα παρουν!
makis

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από makis »

NAVY έγραψε:Καλησπερα makis. Ενταξει υποχρεωμενοι να βγαλουν αλλες 2 σειρες... Αυτο ειναι σχετικο! Εδω στην Ελλαδα τα παντα αλλαζουν στο πι και φι... ! Ολα ειναι υποχρεωτικα... Και τιποτα δεν ειναι... ! Προσωπικη μου αποψη ειναι... Οτι αυτοι οι δυο θεσμοι ΕΠΟΠ και ΟΒΑ... Ειναι λιγο στο φλου! Τους χρησιμοποιουν κατα το δοκουν! Αυτο εχει δειξει η ιστορια μεχρι τωρα! Δεν ειναι σταθεροι θεσμοι... Με την εννοια οπως ειναι οι στρατιωτικες σχολες... Που καθε χρονο οπωσδηποτε θα παρουν!

το λεει πουθενα οτι επρεπε να βγαλουν 10 σειρες;

τελικα ξερουμε το ποτε θα βγει και τι θα βγει;

Πολιτης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Πολιτης »

Παιδια καλησπερα σας πρεπει να κανουμε κατι να βγει οσο ποιο γρηγορα γινεται πειτε γνωμη
Άβαταρ μέλους
ΟΒΑ17
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 23

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από ΟΒΑ17 »

Για ΟΒΑ θα βγει, σταματήστε να γράφεται τι φαντάζεστε, τι θεωρείται, τι θα προτιμούσατε.
Ζ'ΜΑΚ
Κωστής

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Κωστής »

Καλησπέρα παιδιά, έκανα και εχθές την ίδια ερώτηση αλλά λέω μήπως δεν το είδε κάποιος που γνωρίζει, όσοι έχουμε υπηρετήσει ως ΔΕΑ έχουμε δικαίωμα συμμετοχής για ΟΒΑ;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 15

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Κωστής έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, έκανα και εχθές την ίδια ερώτηση αλλά λέω μήπως δεν το είδε κάποιος που γνωρίζει, όσοι έχουμε υπηρετήσει ως ΔΕΑ έχουμε δικαίωμα συμμετοχής για ΟΒΑ;

Οχι, απορρίπτεται η αίτηση.

Άβαταρ μέλους
nakos7
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 9

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από nakos7 »

Πολιτης έγραψε:Παιδια καλησπερα σας πρεπει να κανουμε κατι να βγει οσο ποιο γρηγορα γινεται πειτε γνωμη
Έχει αργήσει πολύ δε πάει άλλο...

NAVY

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από NAVY »

Φιλε nakos7 δεν μπορουμε εμεις να κανουμε κατι! Δυστυχως δεν περναει απο το χερι μας... Τις αποφασεις τις παιρνουν οι εκαστοτε πολιτικοι! ... Αυτο που πρεπει να προσευχομαστε και να παρακαλαμε ειναι... Να βγει η προκηρυξη οσο το δυνατον πιο γρηγορα γιατι, η προσωπικη μου αποψη ειναι... Οτι λογω τοι κορωνοιου... Αρχιζει και ξεφευγει η κατασταση... Με αποτελεσμα η οικονομια να αρχιζει να παιρνει τον κατηφορο! Ηδη η κυβερνηση ειπε οτι θα αναθεωρησει τους δημοσιονομικους στης στοχους! Και φοβαμαι πολυ... Μην βγαλουν καμια αποφαση για αναστολη των προσληψεων στον δημοσιο τομεα... Και τελικα ακυρωσουν την προκηρυξη των ΟΒΑ... Με το προσχημα να μην επιβαρυνθει η οικονομια!
Άβαταρ μέλους
nakos7
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 9

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από nakos7 »

NAVY έγραψε:Φιλε nakos7 δεν μπορουμε εμεις να κανουμε κατι! Δυστυχως δεν περναει απο το χερι μας... Τις αποφασεις τις παιρνουν οι εκαστοτε πολιτικοι! ... Αυτο που πρεπει να προσευχομαστε και να παρακαλαμε ειναι... Να βγει η προκηρυξη οσο το δυνατον πιο γρηγορα γιατι, η προσωπικη μου αποψη ειναι... Οτι λογω τοι κορωνοιου... Αρχιζει και ξεφευγει η κατασταση... Με αποτελεσμα η οικονομια να αρχιζει να παιρνει τον κατηφορο! Ηδη η κυβερνηση ειπε οτι θα αναθεωρησει τους δημοσιονομικους στης στοχους! Και φοβαμαι πολυ... Μην βγαλουν καμια αποφαση για αναστολη των προσληψεων στον δημοσιο τομεα... Και τελικα ακυρωσουν την προκηρυξη των ΟΒΑ... Με το προσχημα να μην επιβαρυνθει η οικονομια!
Σίγουρα , έχεις δίκιο... Με όλα αυτά που γίνονται η κυβέρνηση θα βρεί πρόσχημα να μη κάνει προσλήψεις έτσι οπως το πάνε... Και όσο περνάει ο καιρός χωρίς να πάρουν κόσμο, τόσο πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα.

papazoglou_n
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από papazoglou_n »

Καλημερα και καλως σας βρηκα ενεργα και μη ενεργα μελη!ΕικόναΕικόναως Απολυμενος οπλιτης θελω να ξαναμπω για οβα μηπως εχουμε καποια επισημη ενημερωση;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες