Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Marios6

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Marios6 »

Εγω είμαι οβα υπηρετώ για ΕΠΟΠ λένε όλοι εδώ... Δεν ξέρω αν ο greek army τα βγάζει από το μυαλό του αλλά εδώ πάντως για ΕΠΟΠ λένε
Γερόλυκος
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Γερόλυκος »

Greekarmy8 έγραψε:Χρειάζονται λοχίες επιλοχιες αρχιλοχίες οι οβα είναι απλά ενίσχυση τίποτα παραπάνω! Ούτε μπορούν να διευθύνουν ούτε τίποτα... Αυτό με τους οβα βγήκε ο εγκύκλιος Γιατί δεν είχαν άτομα όπως ανέφερα προς τα πάνω... Μπορεί να βγάλαν αυτά τα δημοσιεύματα πριν ακόμα τους έρθουν οι συμβάσεις των ανανεώσεων γοα οβα Γιατί δεν ξέραν πόσοι θα μείνουν το 80% έχει μείνει Οπότε προχωράμε για ΕΠΟΠ... Και όπως σας είπα υπάρχει μεγάλη ανάγκη από στελέχη. Δεν μπορεί να γίνει αρχιφύλακας σε φυλάκιο ο οβα... Και με τους ειδικούς φρουρούς όπως είδατε πριν βγει προκήρυξη Λέγανε θα πάρουν μισούς τώρα και τους άλλους μίσους από Σεπτέμβρη δεν έγινε αυτό 1.500 άτομα τα πήρανε μην μπαίνετε στη διαδικασία των forum...

Ότι νάναι φτιάχνει ο κάθε δυστυχής με τον νου μια ιστορία στηριζόμενη στα δικά του θέλω και σε Αυτά που τον βολεύουν και παραμυθιάζεται. Ποσό μακρυά από την πραγματικότητα όλα αυτά; Έλλειψη λέει σε Λχίες, Επχιες, Αλχιες, ανακατεύει αρχιφύλακες σε φυλάκια, την στιγμή που ο μικρότερος βαθμός στις ΕΔ είναι ο βαθμός του Λχία και από Επχίες και Αρχιες πληθώρα, ενώ καθιστά με τα γραφόμενα τους ΟΒΑ μη χρήσιμους, παρά το ότι Σε πολλές μονάδες αυτοί που πραγματικά αγαπούν αυτό που κάνουν παράγουν Έργο, σε σχέση με πολλούς ΕΠΟΠ.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 17

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Γερόλυκος έγραψε:
Greekarmy8 έγραψε:Χρειάζονται λοχίες επιλοχιες αρχιλοχίες οι οβα είναι απλά ενίσχυση τίποτα παραπάνω! Ούτε μπορούν να διευθύνουν ούτε τίποτα... Αυτό με τους οβα βγήκε ο εγκύκλιος Γιατί δεν είχαν άτομα όπως ανέφερα προς τα πάνω... Μπορεί να βγάλαν αυτά τα δημοσιεύματα πριν ακόμα τους έρθουν οι συμβάσεις των ανανεώσεων γοα οβα Γιατί δεν ξέραν πόσοι θα μείνουν το 80% έχει μείνει Οπότε προχωράμε για ΕΠΟΠ... Και όπως σας είπα υπάρχει μεγάλη ανάγκη από στελέχη. Δεν μπορεί να γίνει αρχιφύλακας σε φυλάκιο ο οβα... Και με τους ειδικούς φρουρούς όπως είδατε πριν βγει προκήρυξη Λέγανε θα πάρουν μισούς τώρα και τους άλλους μίσους από Σεπτέμβρη δεν έγινε αυτό 1.500 άτομα τα πήρανε μην μπαίνετε στη διαδικασία των forum...

Ότι νάναι φτιάχνει ο κάθε δυστυχής με τον νου μια ιστορία στηριζόμενη στα δικά του θέλω και σε Αυτά που τον βολεύουν και παραμυθιάζεται. Ποσό μακρυά από την πραγματικότητα όλα αυτά; Έλλειψη λέει σε Λχίες, Επχιες, Αλχιες, ανακατεύει αρχιφύλακες σε φυλάκια, την στιγμή που ο μικρότερος βαθμός στις ΕΔ είναι ο βαθμός του Λχία και από Επχίες και Αρχιες πληθώρα, ενώ καθιστά με τα γραφόμενα τους ΟΒΑ μη χρήσιμους, παρά το ότι Σε πολλές μονάδες αυτοί που πραγματικά αγαπούν αυτό που κάνουν παράγουν Έργο, σε σχέση με πολλούς ΕΠΟΠ.

Ευγε αδερφε, αντε γιατι σε λιγο βγει κανενας απο εδω μεσα και θα πει ειμαι το κωλοχαρτο του Μητσοτακη.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 17

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Marios6 έγραψε:Εγω είμαι οβα υπηρετώ για ΕΠΟΠ λένε όλοι εδώ... Δεν ξέρω αν ο greek army τα βγάζει από το μυαλό του αλλά εδώ πάντως για ΕΠΟΠ λένε

Ασε το τι λενε μεσα.

Απτο 14 μεσα λενε για ΕΠΟΠ. Ουτε το 1ο γραφειο ξερει ουτε κανενας απτο στρατοπεδο και η δουλεια τους ειναι να ΜΗΝ γνωριζουν. Προς το παρων μονο ΦΕΚ για ΟΒΑ υπαρχει και πηγε παρατα μεχρι Μαιο και κανουν καποιες τροποποιησεις. Αυτες οι τροποποιησεις μπορει να ειναι ηλικιακες μπορει για ΕΠΟΠ μπορε για οτιδηποτε. Σεβαστειτε και μη λετε αρλουμπες διοτι θα πνιγουμε απτα γελια.
NAVY

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από NAVY »

Εχεις δικιο lefteri 2αμαλ! Ετσι οπως τα λες ειναι! Ο καθενας λεει και το δικο του... Και μας μπερδευουν χειροτερα! Ομως η ΚΥΑ για τους ΟΒΑ πηρε οντως παραταση μεχρι τον Μαιο; Μα καλα παλι αναβολη; Που το πανε τελικα; Ολο στις αναβολες το ριχνουν!
Άβαταρ μέλους
brorouk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 29

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από brorouk »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:
Marios6 έγραψε:Εγω είμαι οβα υπηρετώ για ΕΠΟΠ λένε όλοι εδώ... Δεν ξέρω αν ο greek army τα βγάζει από το μυαλό του αλλά εδώ πάντως για ΕΠΟΠ λένε
Ασε το τι λενε μεσα. Απτο 14 μεσα λενε για ΕΠΟΠ. Ουτε το 1ο γραφειο ξερει ουτε κανενας απτο στρατοπεδο και η δουλεια τους ειναι να ΜΗΝ γνωριζουν. Προς το παρων μονο ΦΕΚ για ΟΒΑ υπαρχει και πηγε παρατα μεχρι Μαιο και κανουν καποιες τροποποιησεις. Αυτες οι τροποποιησεις μπορει να ειναι ηλικιακες μπορει για ΕΠΟΠ μπορε για οτιδηποτε. Σεβαστειτε και μη λετε αρλουμπες διοτι θα πνιγουμε απτα γελια.
Λευτέρη αυτό για τον Μάιο από που το έμαθες; Γιατί δεν το έχει βγάλει πουθενά κανένα site στο ίντερνετ. Έχεις κάποια πληροφορία εκ των έσω γιατί όπως είπες ούτε το 1ο γνωρίζει ούτε κάποιος από μέσα κ δεν πρέπει κιόλας... Οπότε θα σε παρακαλούσα ν μας πεις κάτι, το οτιδήποτε γιατί πολλά ακούμε όλοι μας εδώ κ το ράδιο αρβηλα καλά κρατεί
ΕΛ. ΔΥ. Κ
Greekarmy8

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Greekarmy8 »

Επειδή παρακολουθώ πολλές φορές τα forum ποτέ δεν έχει γίνει αυτά που γράφουν όπως (σωφρονιστικών 6κ 2018 θα πάρουν μόνο απο κύριο τίτλο σπουδών βγήκαν αποτελέσματα το 80% β επικουρια) ειδικών φρουρών θα πάρουν πρώτα 1000 άτομα και μετά του άλλους 500 ποτέ δεν έγινε!!! και πολλά άλλα!!! Θα γράφω ως το πρωί..Εγώ το άκουσα απο ΓΕΣ που εργάζομαι μέσα και επειδή είδα και σχόλια περί βύσματος.. Και ποιος αμ είχε βύσμα δεν θα το χρησιμοποιήσε...

Σε όλες τς δουλειές υπάρχουν τα

Βλήματα δεν χρειάζεται να είσαι εποπ η οβα η αποθηκάριος η οτ διποτε δουλειά!!!

Να εύχεστε ν βγει εποπ να πάρουν και μια ανάσα οι οβα!!! Που τους έχουν νε σύμβασεις και ζουν μακριά από τς οικογένειες τους!!!

Greekarmy8

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Greekarmy8 »

Εμένα δεν με καίει καρφί τι βγει τι δε βγει μια διαδικτυακή ενημέρωση έκανα που άκουσα... Μν πάθετε και τπτ ΕικόναΕικόνα
Γιωργος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Γιωργος »

Καλημερα παιδια δεν θα βγει γις εποπ ο θεσμος εποπ καταργηθικε μονο οβα και θα βγει μεχρι τον απριλιο και θα ειναι εκτος ασεπ ευχαριστω
NAVY

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από NAVY »

Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω τον Γιωργο. Βλεπω απο το μηνυμα σου οτι μιλας με τοση σιγουρια ! Πρωτον. Απ οτι ξερω ο θεσμος των ΕΠΟΠ δεν εχει καταργηθει επισημως τουλαχιστον! Απλως εχει μεινει ανενεργος λογω των γνωστων προβληματων μνημονιων και τετοια. Δευτερον. Πως εισαι τοσο σιγουρος οτι μεχρι τον Απριλιο θα εχει βγει η προκηρυξη για ΟΒΑ; Και μαλιστα χωρις ΑΣΕΠ... Θα ηθελα σε παρακαλω να μας πεις που τα ξερεις ολα αυτα που αναφερεις στο μηνυμα σου και μαλιστα τα λες με τοση σιγουρια! Ευχαριστω!
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 15

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Πάντα έτσι ήταν οι οβα, τι ασεπ αφού δεν υπάρχει μοριοδότηση. Να ελέγξει ο ασεπ τις εσσο; Να κάνει τι?

Ο θεσμός των εποπ είναι σε ισχύ κανονικά, είναι θεσμός που δημιουργήθηκε λόγω ΝΑΤΟ και υπήρχε συμφωνία να μπουν 10 σειρές, και να καταργηθεί η θητεία σε ναυτικο αεροπορια.

Μεχρι τώρα έχουν μπει 8 σειρές.

Αν είναι να λέτε μπουρδες, μην γράφετε καθόλου.

fsafsa

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από fsafsa »

Γιωργος έγραψε:Καλημερα παιδια δεν θα βγει γις εποπ ο θεσμος εποπ καταργηθικε μονο οβα και θα βγει μεχρι τον απριλιο και θα ειναι εκτος ασεπ ευχαριστω

Έλα ρε πρόεδρε, για βρες μας την απόφαση κατάργησης του θεσμού των ΕΠΟΠ... Εικόνα

κωστας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από κωστας »

Ρε παιδια πωσ μπορω να εταιτηση για οβα 2020
Γιωργος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Γιωργος »

Ειμε σιγουρος φιλε γιατι το ψαχνω και εγω ενδιαφερομαι να μπω σαν τρελος μακαρι να μπουμε ολοι φιλε μου αλλα εινε η προκυριξη για οβα και τωρα με αυτα θελουν ατομα ποιο γρηγορα
Άκης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Άκης »

Στο workenter διάβασα πως ειναι μόνιμες οι προσλήψεις στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.. Επίσης γράφει οτι Μέχρι τ Μάιο θα βγει η προκήρυξή χωρίς όμως αυτό να ειναι οριστικο για τν Ημερομηνία.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες