Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Καλή χρονιά σε όλους... ήθελα να συμμετέχω και εγώ στον διαγωνισμό που είχε βγει για οβα το 2017 αλλά δεν γινόταν επειδή ήμουν έφεδρος αξιωματικός ξέρει κανείς αν άλλαξε ο νόμος και μπορούμε να συμμετέχουμε σε αυτή τη προκήρυξη για οβα
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Ρε παιδιά ξέρει κανείς εάν έχεις υπηρετήσει φυλακες εάν μπορείς να κάνεις χαρτιά η όχι;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Φίλε οβα 2017 καλησπέρα!!! Θα ήθελα να σ κάνω κάποιες ερωτήσεις γτ ενδιαφέρομαι να μπω οβα... Πόσα λεφτά παιρνουν οι οβα; Παίρνουν επίδοματα παραμεθόριου και τέτοια; όταν κάνεις υπηρεσία την άλλη μέρα παίρνεις απαλαγη από την μονάδα; Πληρωνεσε τις υπηρεσίες που κάνεις;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Ξέρει κανείς αν αυτοί που υπηρέτησαν φυλακές μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους κανονικά ;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Ρε παιδια διαβασατε; Γραφουν τα site για προσληψεις τον φλεβαρη για εποπ σξ ΠΝ και πα. τελικα οβα θα παρουν η εποπ; μας μπερδευουν... τι γινεται τελικα!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Καλημέρα. Γνωρίζει κάποιος αν οι 20 μέρες φυλάκισης που αναφέρουν είναι οι υπηρετησιμες; Λέγω είχα κάνει 10 υπηρετησιμες Αλλά είχα συνολικά νομίζω 30. Σε αυτήν την περίπτωση θα είναι απορριπτέα η αίτηση μου;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Τελικα βγηκε;
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/286140/proslipseis-epop-ston-strato-fernei-o-fevrouarios-trexoun-idi-1-200-gia-ova
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/286140/proslipseis-epop-ston-strato-fernei-o-fevrouarios-trexoun-idi-1-200-gia-ova
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Παιδιά τρέχει για οβα αυτόν τον καιρό; Μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου στην μονάδα που απολύθηκα;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Ναι φίλε βγήκε, αύριο μαζί με το γιώτα σου να πας στη στρατολογια στην οποία ανήκεις
- JimA
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 23
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
ARN ποτε βγηκαν οι ημερομηνιες για τους οβα; Σιγουρα βγηκε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες