Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)
- hellenic_ranger
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 24
Με το ίδιο σκεπτικό το ποιο δίκαιο απο όλα είναι ούτε πανελλήνιες ούτε προκυρηξεις... Είναι να μπουν τα παιδιά που τελείωσαν ΑΜΦΙΒΙΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ Είναι εκπαιδευμένοι και ξέρουν τα νησιά απέξω και ανακατωτά... Άλλο ένα παράδοξο αυτό... Προσωπικά για μένα με το που απολυόντουσαν οι αμφίβιοι αμέσως σχολή λιμενοφυλάκων και οποίος αξίζει μένει... Αλλιώς φιλάκια...
- hellenic_ranger
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Και όσο μάγκες μου για της γυναίκες είχαμε στην μονάδα Κομαντα κοπέλες καλύτερες και απο άντρες μας έκοβαν στο πολύ άνετο... Υπάρχουν γιωταδες άντρες παντού στα σώματα ασφαλείας δεν είναι οι γυναίκες το πρόβλημα...
Καλημέρα και καλη επιτυχία σ όλους! Ξεκίνησε κανείς τις ιατρικές εξετάσεις η πρέπει πρώτα να βγει η σχετική ανακοίνωση για τα υγειονομικά;
Ρε πάτε καλά; τι ακριβώς μάθατε στο στρατό τόσο πολύ εσείς σε 9 μήνες; ο άλλος λέει ξέρουν τα νησιά από έξω.. τα αγγούρια τα ξέρετε; σοβαρευτιται επιτέλους μεγάλα παιδιά... όσο για την άδεια φίλε π λες 9 μήνες κ ο άντρας την δικαιούτε... οκ δυναμική δεν έχουν οι γυναίκες αλλά μη μ πεις πως αν επερνε 155 άντρες κ οι 155 θα ήτα τόσο αντρακλες. σκεφτειτε τι γράφετε κ που το γράφετε... σας βλέπει κόσμος κ κοσμάκης..
Ο. Π. Κ. Ε
- hellenic_ranger
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Xanthos η ειρωνία άλλου φιλαρακι σε έχω δει μέσα στο φόρουμ είσαι συνέχεια ειρωνικός... Φίλε αν εσυ εισουν σε στρατοπεδο που Δεν κανατε τίποτα πρόβλημα σου... Ρωτά όποιον θες 2010 δ εσσο Σάμο αμφιβιος να δεις αν είμαστε μάχιμια οι αμφίβιοι τι άσκησεις κάναμε... ΟΥΚΑΔΕΣ εκπαιδευτές και όλες της ασκήσεις που έκαναν τα στελέχη της κάναμε και εμείς 25 μέρες τιμητική άδεια ο λοχαγός απο τον δοιηκητη των ειδικών δυνάμεων πήρε για την ετοιμότητα και την εκπαίδευση των φαντάρων... Εσυ αλήθεια που εισουν και τη σειρά;
- hellenic_ranger
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Και μάθε πρώτα να διαβάζεις φίλε είπα με το που απολυθούν σχολή και οποίος αξίζει μένει... Θέλετε ο και σώματα ασφαλείας και δεν ξέρετε να κατανοητέ ένα σχόλιο... Άντε κομανταρεοι όλοι...
επιβεβαιώνω για Σάμο τουλάχιστον έως 2011 Νοέμβρη π απολύθηκα.. Αριστος ουκσς διοικητής με πραγματική θέληση εκπαίδευσης στρατιωτών.. (Δεν θα ξεχάσω καλοκαιρινά άλματα από βράχους στην θάλασσα και επειδή μερικοί ψιθυριζαν για το ύψος των αλμάτων διαφορά έβαλε τ γιο του πρώτο να πηδηξει, πιτσιρικάκι ο γιος)hellenic_ranger έγραψε:Xanthos η ειρωνία άλλου φιλαρακι σε έχω δει μέσα στο φόρουμ είσαι συνέχεια ειρωνικός... Φίλε αν εσυ εισουν σε στρατοπεδο που Δεν κανατε τίποτα πρόβλημα σου... Ρωτά όποιον θες 2010 δ εσσο Σάμο αμφιβιος να δεις αν είμαστε μάχιμια οι αμφίβιοι τι άσκησεις κάναμε... ΟΥΚΑΔΕΣ εκπαιδευτές και όλες της ασκήσεις που έκαναν τα στελέχη της κάναμε και εμείς 25 μέρες τιμητική άδεια ο λοχαγός απο τον δοιηκητη των ειδικών δυνάμεων πήρε για την ετοιμότητα και την εκπαίδευση των φαντάρων... Εσυ αλήθεια που εισουν και τη σειρά;
Ξέρει κανείς τον τρόπο της ένστασης, γιατί δεν παίζει πουθενά πρότυπο.
Τι σχέση εχουν οι γυναίκες που έχουν τελειώσει 4 χρόνια σχολής και είναι κομαντα με αυτές που τελείωσαν τώρα το σχολείο ; Και τι επιμένετε στα 155 άτομα 135 είναι, οι άλλοι είναι μουσικοί .. ο άνδρας παίρνει 9 μήνες όπως λες οι γυναίκες 2 χρόνια μην μας τρελάνεις και μας το παίζεις φίλε.. και οι άνδρες θα κριθούν στα αθλήματα αν είναι ικανοι και με προοπτική να γίνουν κομαντα όπως τα λετε εσεις και έχουν πάει στρατό είτε δόκιμοι 14 μήνες είτε 9 μήνες απλοί όπως και να εχει έχουν πάει.. τις γυναίκες ας τις πάρει από πανελλήνιες.. και για να τελειώνουμε πρεπει το λιγότερο να κάνει 500 προσλήψεις άμεσα μ αυτή την προκυρηξη !!! Δεν λύνεις κανενα πρόβλημα με 135 άτομα..
Φιλάκι 2010 312 σειρά πεζοναύτες... ειδικότητα χελ... μεγάλο πεύκο 40 μέρες εκπαίδευση κ πέσαμε πάνω σ εκπαίδευση με συκ... Κ τους βάζαμε εμείς μέσα όταν είχαν άσκηση η ώρα εκπαίδευσης θαλάσσης... Κ τι έγινε; βουτουσαν αυτοί βουτουσαν κ γαμουσαν κ εμάς.. Και; είμαι ο γαμηστερος κ ο Ράμπο?
Ο. Π. Κ. Ε
Δεν είσαι ο μόνος ούτε ο πρώτος π έφαγε παλούκι.. οκ ειδικές δυνάμεις δεν είναι κ πεζικό αλλά δεν είναι κ όπως άλλες εποχές.. ακόμη μ το 2010 που μπήκαμε εμείς.. Δεν είναι ίδια χρονιά όλα.. Αλλά αφού μιλάς για παλούκι.. Διάβασε στο τι είπα παραπάνω καλά καλά κ κατανόησε το καλά καλά... Κ αν με θεωρείς ειρωνικό είσαι λάθος!! καθόλου ειρωνικός φίλε.. Δεν σου αρέσει η αλήθεια; αυτή είναι η αλήθεια μου φίλε.. το. οτι τελείωσες ένα στρατό με παλούκι δεν σημαίνει ότι είσαι έτοιμος για τα πάντα.. Κ το ότι πχ μια γυναίκα που δεν έχει τελειώσει στρατο δεν την κάνει αυτόματα κ άχρηστη η ότι εμείς γνωρίζουμε παραπάνω.. καμία σχέση ο στρατός με αυτό π πας να κάνεις.. έτσι πάνε κ ειδικοι φρουροι κ πολλοί έφαγαν τα μούτρα τους κ ρωτά παιδιά π είναι είδη μέσα στο σώμα είτε εδώ είτε αλλού. Αυτό θέλω να σ πω φιλικά..
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 28
Ο μόνος που το παίζει "κομανταρέος" είσαι εσύ. Επίσης για να ξέρεις, στην Ελλάδα υπάρχει το μεγαλύτερο όριο ύψους από όλες τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες (1,7μ). Αυτό σημαίνει ότι περνάει το 80% των αντρών και κόβεται το 90% των γυναικών. Από τα γραφόμενά σου φαίνεται ότι τσούζεσαι γιατί πρέπει να έχεις θέση 300+. Έχεις πάρει απολυτήριο γύρω στο 12, από ξένες γλώσσες, εγγλέζικα μόνο,C1 με το ζόρι,ECDL έτρεξες να πάρεις τελευταία στιγμή μπας και το σώσεις. Απολυτήριο ΑΕΙ ούτε για πλάκα. Αμάξι - μηχανή έχεις βγάλει, αλλά για κακή σου τύχη δεν μετράει.
Τώρα σου φταίνε οι γυναίκες, παρότι στην κατηγορία σου δεν υπάρχει ούτε μία. Σου φταίνε οι μουσικοί. Σου φταίει το όριο ηλικίας που είναι και το μεγαλύτερο απ' όλα τα σώματα.
Τώρα σου φταίνε οι γυναίκες, παρότι στην κατηγορία σου δεν υπάρχει ούτε μία. Σου φταίνε οι μουσικοί. Σου φταίει το όριο ηλικίας που είναι και το μεγαλύτερο απ' όλα τα σώματα.
Κομαντερος στο τι ρε φίλε; με είδες να το. παιζβ κομάντο; Για κοίτα καλύτερα το τι έχω γράψει σ όλα τα ποστ.. άει όχι ούτε για πλάκα.. Θα σε πληροφορήσω πως είναι πάντα για πάντα αληθινός... Κ επειδή μιλάω με αλήθειες κ δεν είναι ψευτομαγκας της οθόνης έχουμε κ λέμε.. ξανθός από Λάρισα... Δεν έδωσα καν στην προκήρυξη... απολυτήριο 13... πτυχίο 17... προφισιενσι ecdl δίπλωμα αυτοκινήτου μηχανής φορτηγού... σου κάνει; εσύ τι έχεις φίλε μου καλέ καλέ μου φίλε μάγκα; οπότε για να ξεκαθαρίσω λέω μόνο κ μόνο την γνώμη μου.. ούτε με. ποναει για μουσικούς π λες κ ότι άλλο λες... μάλλον άλλους εδώ μέσα πονάει κ. ψαχνονται μπας κ τσιμπήσουν παραπάνω επιλαχών να χωσουν το κεφαλάκι τους στην τύχη με τις θέσεις π μιλάς.. αααα κ δίπλωμα για ταχύπλοο
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 28
Xanthos έγραψε:Κομαντερος στο τι ρε φίλε;
Απευθύνομαι στον "hellenic_ranger", όχι σε σένα.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 31
Καλά οι μουσικοί ισχύει, ότι είναι βυσματικοι. Υπουργείο θα πανε όλοι στην μπάντα του ΛΣ, και στο Αιγαίο θαλασσοπνιγονται μέχρι και την ΜΥΑ στείλανε στην Λέσβο για υπηρεσία.
Και θα πάει ο ΛΦ πρώτη μετάθεση υπουργείο ναυτιλιας να παίζει τρομπόνι μια φορά τον χρόνο στην παρέλαση.
*τα 1500 άτομα είναι γενικά η αύξηση των Οργανικών θέσεων, και αφορά και λφ πανελληνίων και αξιωματικους.
Μπορούν να πάρουν 250-300 άτομα επιπλέον αυτή την στιγμή , το χω αναλύσει παλαιότερα, οι υπόλοιπες θέσεις ανήκουν στους λφ πανελληνίων.
Γνώμη μου, δε θα παρουν επιλαχόντες γιατί έχουν κάνει πολλοί μουσικοί αίτηση και πρέπει να παίρνουν και απ αυτους άτομα.
Δηλαδή σε 300 πχ επιλαχόντες οι 40 θα είναι μουσικοί, που δεν τους χρειάζονται...
Και θα πάει ο ΛΦ πρώτη μετάθεση υπουργείο ναυτιλιας να παίζει τρομπόνι μια φορά τον χρόνο στην παρέλαση.
*τα 1500 άτομα είναι γενικά η αύξηση των Οργανικών θέσεων, και αφορά και λφ πανελληνίων και αξιωματικους.
Μπορούν να πάρουν 250-300 άτομα επιπλέον αυτή την στιγμή , το χω αναλύσει παλαιότερα, οι υπόλοιπες θέσεις ανήκουν στους λφ πανελληνίων.
Γνώμη μου, δε θα παρουν επιλαχόντες γιατί έχουν κάνει πολλοί μουσικοί αίτηση και πρέπει να παίρνουν και απ αυτους άτομα.
Δηλαδή σε 300 πχ επιλαχόντες οι 40 θα είναι μουσικοί, που δεν τους χρειάζονται...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες