Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
...........

Δημοσίευση από ........... »

Ερωτηση ξερει καποιος οι Ενστασεις ξεκινανε σημερα ποτε τελειωνουν, σε 10 μερες με σκ μεσα;2ον την εξεταση της ακτινογραφιας αν μας τη δωσουν σε cd υπαρχει προβλημα χρειαζεται κανονικα σε εκτυπωμενη μορφη συν τη γνωματευση; Καποιος που να ξερει και ειναι φερεγγυος; Ευχαριστω εκ των προτερων!
Αντωνης521

Δημοσίευση από Αντωνης521 »

Χαίρετε, εγώ έκανα τις εξετάσεις στη βιοϊατρική, με φωτογραφίες πάνω κανονικά που τους πήγα να μου σφραγίσουν. Παρολα αυτά, ενώ στην ακτινογραφία μου δώσανε γνωμάτευση στις αιματολογικές και ουρολογικές δε μου δώσανε. Μου είπαν ότι δε γίνεται αυτό. Εσάς οι αιματολογικές και ουρολογικές εξετάσεις έχουν γνωμάτευση μαζί;
Second
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Second »

Μπορείς να πας σε γιατρό με αυτές τις εξετάσεις και να σ δώσει γνωμάτευση.. στα εργαστηριακά δεν δίνουν ισχύει αυτό
Παύλος

Δημοσίευση από Παύλος »

Φίλε σε ευχαριστώ.
Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Bodyguard »

Παιδιά μια ερώτηση πρέπει να μπούμε στην διαδικασία να κάνουμε τις εξετάσεις άσχετα αν και δεν έχει βγει ο πινακας. Ναι ή όχι;
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Ο πίνακας έχει βγει παιδιά. Ο καθένας γνωρίζει, αν βρίσκεται στους επιτυχοντες(μόρια).

Καλό είναι να κάνετε τις εξετάσεις άμεσα!

...........

Δημοσίευση από ........... »

oi 10 meρες των ενστανσεων ειναι εργασιμες ή ημερολογιακεσ?
Second
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Second »

Bodyguard έγραψε: Παιδιά μια ερώτηση πρέπει να μπούμε στην διαδικασία να κάνουμε τις εξετάσεις άσχετα αν και δεν έχει βγει ο πινακας. Ναι ή όχι;
Φίλε αυτό είναι όντως καλή ερώτηση.. θα προλάβουμε να τις κάνουμε η θα τα βγάλουν γρήγορα και θα φάμε ήττα; Από την άλλη λέω εξετάσεις είναι χαμένες δεν πάνε
Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Ptg »

Second έγραψε:
Bodyguard έγραψε: Παιδιά μια ερώτηση πρέπει να μπούμε στην διαδικασία να κάνουμε τις εξετάσεις άσχετα αν και δεν έχει βγει ο πινακας. Ναι ή όχι;
Φίλε αυτό είναι όντως καλή ερώτηση.. θα προλάβουμε να τις κάνουμε η θα τα βγάλουν γρήγορα και θα φάμε ήττα; Από την άλλη λέω εξετάσεις είναι χαμένες δεν πάνε
Λογικά θα προλάβουν όσοι είναι να βγάλουν γιατί δεν χρειάζονται στην υψομετρηση αλλά στις υγειονομικές οπότε θα υπάρχει χρόνος. Εγώ με θέση 152 στη γενικής θα χρειαστεί να βγάλω άραγε;

Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ptg έγραψε:
Second έγραψε:
Λογικά θα προλάβουν όσοι είναι να βγάλουν γιατί δεν χρειάζονται στην υψομετρηση αλλά στις υγειονομικές οπότε θα υπάρχει χρόνος. Εγώ με θέση 152 στη γενικής θα χρειαστεί να βγάλω άραγε;

Φίλε ptg καντες δεν έχεις κάτι να χάσεις. Γιατί ότι και να γίνει ξέρεις ότι τις έχεις κάνει. Πες ότι δεν σε καλέσουν και αν σε καλέσουν και δεν τις έχεις θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Μπορεί να μας πιάσουν και απροετοίμαστους και τα βγάλουν γρήγορα και μας καλέσουν και γρήγορα και δεν έχουμε προλάβει καν να τις κάνουμε και φάμε και ήττα όπως είπε και ο φίλος ο Second από πάνω. Και εγώ μάλλον θα τις κάνω άσχετα αν είμαι πάνω από το 1000 σε θέση. ποτε δεν ξέρεις τι γίνεται. Μέσα μας θα ξέρουμε ότι έχουμε προσπαθήσει. Μπορεί να τους έρθει η έμπνευση και μας καλέσουν όλους και τους 3.000 και κάτι. Είναι ακατόρθωτο αλλά ποτέ δεν ξέρουμε τι παίζει με αυτό το πράγμα.

Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Bodyguard έγραψε:
Ptg έγραψε:
Second έγραψε:

Φίλε ptg καντες δεν έχεις κάτι να χάσεις. Γιατί ότι και να γίνει ξέρεις ότι τις έχεις κάνει. Πες ότι δεν σε καλέσουν και αν σε καλέσουν και δεν τις έχεις θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Μπορεί να μας πιάσουν και απροετοίμαστους και τα βγάλουν γρήγορα και μας καλέσουν και γρήγορα και δεν έχουμε προλάβει καν να τις κάνουμε και φάμε και ήττα όπως είπε και ο φίλος ο Second από πάνω. Και εγώ μάλλον θα τις κάνω άσχετα αν είμαι πάνω από το 1000 σε θέση. ποτε δεν ξέρεις τι γίνεται. Μέσα μας θα ξέρουμε ότι έχουμε προσπαθήσει. Μπορεί να τους έρθει η έμπνευση και μας καλέσουν όλους και τους 3.000 και κάτι. Είναι ακατόρθωτο αλλά ποτέ δεν ξέρουμε τι παίζει με αυτό το πράγμα.

Και επίσης μπορεί να υπάρξει και δεύτερος γύρος όπως στους σημαιοφόρους. Μην κοιτάτε τα μόρια που είναι υψηλά οι διαδικασίες παίζουν ρόλο. 😉🙂

TAKIS19
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από TAKIS19 »

Για γενική κατηγορία μέχρι ποια σειρά υπολογίζεται να καλέσουνε;

Λογικά καλούνε 3 ή 4 πλάσιους δλδ τα 160 - 200 άτομα;

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από 310LELE »

Η προκήρυξη νομίζω λέει τριπλάσιο, αν τώρα καλέσουν αρκετούς παραπάνω τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάρουν παραπάνω...
YPDNEAS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από YPDNEAS »

... έγραψε: oi 10 meρες των ενστανσεων ειναι εργασιμες ή ημερολογιακες;
Κανένας δεν διαβάζει τις ανακοινώσεις κανένας δεν έχει διαβάσει την προκήρυξη γι' αυτό είχε και τόσους απορριφθέντες ΛΦ. Στην ανακοίνωση των πινάκων διευκρίνίζεται οτι: "Επιπρόσθετα, υπενθυμίζεται ότι, σε κάθε περίπτωση, επιτρέπεται η άσκηση Ενστάσεως απευθείας στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (Α. Σ. Ε. Π.) για λόγους νομιμότητας και η οποία θα πρέπει να περιέχει συγκεκριμένους λόγους ακυρότηταςκατά συγκεκριμένης πράξης ή παράλειψης (παρ.4 του Κεφαλαίου Η΄ της οικείας Προκήρυξης του διαγωνισμού κατάταξης Δοκίμων Λιμενοφυλάκων έτους 2019). Ο χρόνος υποβολής στο Α. Σ. Ε. Π. Τυχόν ενστάσεων ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ότι, ξεκινάει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης των Πινάκων Επιτυχόντων και Επιλαχόντων της παρ.1 του Κεφαλαίου Η΄ της οικείας Προκήρυξης και διαρκεί δέκα (10) ημέρες, προθεσμία η οποία και θα ορισθεί ρητώς κατά την ανακοίνωση των εν λόγω Πινάκων, ήτοι μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών Υψομέτρησης, Υγειονομικών Εξετάσεων - παραπομπής στην Α. Ν. Υ. Ε. Αθλητικών και Ψυχοτεχνικών Δοκιμασιών" Πόσο αναλυτικά να σας τα γράψουν πια και αυτοί στο ΛΣ; Αν καταλαβαίνετε οτι οι ενστάσεις γίνονται τώρα (αυτή την περίοδο) μάλλον θα φουντάρω από το ΠΑΘ. Ξεκάθαρα προκύπτει οτι οι ενστάσεις γίνονται αφού αναρτηθεί ο πίνακας μετά τις ΠΚΕ.
Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Ptg »

Bodyguard έγραψε:
Bodyguard έγραψε:
Ptg έγραψε:
Second έγραψε:

Και επίσης μπορεί να υπάρξει και δεύτερος γύρος όπως στους σημαιοφόρους. Μην κοιτάτε τα μόρια που είναι υψηλά οι διαδικασίες παίζουν ρόλο. 😉🙂

Συμφωνώ απλώς λέω ότι θα πρέπει πρώτα να περάσουν υψομετρηση και μετά στα υγειονομικα θα χρειαστούν οπότε λογικά θα προλάβουν

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης