Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)
- JimA
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 21
Και ομως Ptg η προκηρυξη λεει καλείται αριθμος τριπλασιος τουλαχιστον απο τον αριθμο που ζητανε. Οποτε 63 * 3= 189 ατομα τουλαχιστον στην κατηγορια μας.310λελε εγω μιλουσα για λιγο πιο μελοντικα για το καλοκαιρι οπου θα πρεπει να ειναι ετοιμο το λιμενικο για πιθανα καυτα σεναρια με τις μπακαλοκομμωτριες.
Μην μπερδεύεσαι με τους αριθμούς των επιλαχών που ζητάει.. πάντα έτσι έκαναν για να είναι ασφαλείς.. θα κοπούν βέβαια άτομα κ αν ήταν όπως τις πανελλήνιες φέτος θα κλάψει κοσμάκης
Ο. Π. Κ. Ε
Ranger94 έγραψε:Παιδια ποσα μορια εχει ο τελευταιος επιτυχων των Ειδικων Δυναμεων και ποσα ο τελευταιος επιλαχων απο αυτους που θα καλεσουν;
Για επιλαχόντες δεν μπορούμε να ξέρουμε γιατί είναι άγνωστο το πόσα άτομα θα κληθούν. Όσον αφορά τους επιτυχόντες εφόσον δεν υπήρξε κανένα άτομο από τα 15 όσον αφορά τους ιδιώτες που έχουν διασώσει άτομα τότε ο τελευταίος επιτυχον στην κατηγορία είναι το ΝΟ78 63+15.
Ναι ποσα μορια εχει ο νουμερο 78;
Στη γενική κατηγορία είμαι.42*3 θα είναι οι επιλαχόντεςJimA έγραψε:Και ομως Ptg η προκηρυξη λεει καλείται αριθμος τριπλασιος τουλαχιστον απο τον αριθμο που ζητανε. Οποτε 63 * 3= 189 ατομα τουλαχιστον στην κατηγορια μας.310λελε εγω μιλουσα για λιγο πιο μελοντικα για το καλοκαιρι οπου θα πρεπει να ειναι ετοιμο το λιμενικο για πιθανα καυτα σεναρια με τις μπακαλοκομμωτριες.
Προσωπικά πάντως αν και επιλαχών στις ΕΔ θα πάω να δώσω κι ας είμαι εκτός 100αδας. Καλή δύναμη και επιτυχία σε όλους όσους αγαπαν και ονειρευόνται να είναι στις ένοπλες δυνάμεις...
- JimA
Με συγχωρεις ptg μπερδευτηκα αλλα και παλι ειδες τι λεγαν τα παιδια πιο πανω για τους σημαιοφορους οποτε μπορει να σε καλεσουν μην απελπιζεσαι ποτε περιμενε να βγουν οι τελικοι πινακες με επιλαχοντες κλπ
- JimA
Σωστος Μπιαζανκουρο κι εγω βγηκα στα 180 αλλα θελει πολυ σκεψη για να κατεβω απο επαρχια. Καλο μεσημερι σε ολους !!
Το σωστό θα ήταν κατά την γνώμη μου να μας καλέσουν όλους εφοσον τηρουμε τα τυπικά προσοντα και μετα να βγαλουν το τελικό αποτέλεσμα. Όπως εκαναν και σε αυτούς που έδωσαν πανελλήνιες. Και επίσης όσοι ήταν στους σημαιοφόρους και δεν πέρασαν στην υψομετρηση θα τους βάλουν στην διαδικασία να υψομετρηθουν πάλι. Καλη επιτυχία παιδιά και μην χάνετε τις ελπίδες σας. Ποτέ δεν ξέρετε τι επιφυλάσσει το μέλλον.🙂🙂
ΠΑΙΔΙΑ! ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ! ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ!Ptd, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ! ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ! ΑΣ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΕΝΩ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑ... ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΥΣΤΑ! ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ 2Η ΣΕΙΡΑ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΩΝ?; ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ
Bodyguard έγραψε:Το σωστό θα ήταν κατά την γνώμη μου να μας καλέσουν όλους εφοσον τηρουμε τα τυπικά προσοντα και μετα να βγαλουν το τελικό αποτέλεσμα. Όπως εκαναν και σε αυτούς που έδωσαν πανελλήνιες. Και επίσης όσοι ήταν στους σημαιοφόρους και δεν πέρασαν στην υψομετρηση θα τους βάλουν στην διαδικασία να υψομετρηθουν πάλι ; Καλη επιτυχία παιδιά και μην χάνετε τις ελπίδες σας. Ποτέ δεν ξέρετε τι επιφυλάσσει το μέλλον.🙂🙂
Ρε παιδια πλακα μας κανετε?; Το κοψιμο στα αθληματα ειδικων δυναμεων θα παει γονα.. η σειρα θα φτασει τουλαχιστον 150 σειρα.
Σιγα μην ειναι ολοι κομμαντα που ειναι στους πρωτους 78!
Σιγα μην ειναι ολοι κομμαντα που ειναι στους πρωτους 78!
Παιδιά κάποιος που έχει καταλάβει... το λοουερ δε μετρούσε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: AnastasiAkiriAziDOu, purosvestis και 4 επισκέπτες