Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Second
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Second »

lef έγραψε: Το λεω γιατι εχω δωσει και για τους 2 και τον εναν τον εζησα... Οποτε εχω μια πειρα.Απλως να τελειωσει ο ενας να ξερουμε τι να κανουμε αλλιως διπλα χαρτια. Εξετασεις παλι κλπα...

Είναι μανίκι τι να λεμε

lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από lef »

Second έγραψε: Είναι μανίκι τι να λεμε
Αστα να πανε 150 ευρω μονο οι εξετασεις οι ιατρικες... Χωρια αναμονες αδειες συνεχεια απο τη δουλεια απο τα ξημερωματα στο ναυτικο νοσοκομειο και πολλα αλλα. Αστο

Second
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Second »

lef έγραψε: Αστα να πανε 150 ευρω μονο οι εξετασεις οι ιατρικες... Χωρια αναμονες αδειες συνεχεια απο τη δουλεια απο τα ξημερωματα στο ναυτικο νοσοκομειο και πολλα αλλα. Αστο

Έχεις δίκιο. Εγώ δεν έκανα και για τα δύο Αλλά μπορώ να φανταστώ. Δεν κάνω ακόμη εξετασεις σκέψου για να μην πάνε τζάμπα...

lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από lef »

Second έγραψε:Το πιο πιθανό φίλε να έχεις δίκιο
Το λεω γιατι εχω δωσει και για τους 2 και τον εναν τον εζησα... Οποτε εχω μια πειρα.

Απλως να τελειωσει ο ενας να ξερουμε τι να κανουμε αλλιως διπλα χαρτια. Εξετασεις παλι κλπα...

Καλα κανεις μην τις κανεις ακομα. Προηγειται η υψομετρηση. Σκεψου ποσοι θα υψομετρηθουν. Θελει πολυ καιρο προλαβαινεις ιδιωτικα να βγουν. Αυτο εκανα και εγω... Ασε να βγει ο πινακας να δεις τι θεση εισαι και μετα τις κανεις. Ετσι και αλλιως θα τα σκασουμε... Δεν γλυτωνουμε αφου ολοι του εοππυ τα παιρνουνε.

Second
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Second »

lef έγραψε:Το λεω γιατι εχω δωσει και για τους 2 και τον εναν τον εζησα... Οποτε εχω μια πειρα.

Απλως να τελειωσει ο ενας να ξερουμε τι να κανουμε αλλιως διπλα χαρτια. Εξετασεις παλι κλπα...

Καλα κανεις μην τις κανεις ακομα. Προηγειται η υψομετρηση. Σκεψου ποσοι θα υψομετρηθουν. Θελει πολυ καιρο προλαβαινεις ιδιωτικα να βγουν. Αυτο εκανα και εγω... Ασε να βγει ο πινακας να δεις τι θεση εισαι και μετα τις κανεις. Ετσι και αλλιως θα τα σκασουμε... Δεν γλυτωνουμε αφου ολοι του εοππυ τα παιρνουνε.

Να κάνω μια ερώτηση σχετικά με αυτό μιας κ το έζησες. Ήταν αξιοκρατικά στηνυψομετρηση η περνουσαν όποιον να ναι. Πχ 1,65

Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Ptg »

tsita έγραψε:1160 ειδικές δυνάμεις, για γενική δεν ενδιαφέρομαι...
Αφού έχεις το μέσον μάθε και για γενική και για τριτεκνος να μας φύγει κι εμάς η αγωνία.

lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από lef »

Second έγραψε:Να κάνω μια ερώτηση σχετικά με αυτό μιας κ το έζησες. Ήταν αξιοκρατικά στηνυψομετρηση η περνουσαν όποιον να ναι. Πχ 1,65

Αξιοκρατικα φιλε ολα κοπηκανε 1.68.

Ολες οο διαδικασιες ηταν οκ πολυ αδιαβλητα. Και εμενα μου εκανε εντυπωση μεγαλη. Υπαρχει προεδρος ασεπ μεσα σε καθε φαση που κανει κουμαντο. Δεν ειναι μονο λιμενικοι. Για ευνοητους λογους

lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από lef »

Ελπιζω και στους λιμενικους να ειναι ετσι..Ολα ηταν πολυ αξιοκρατικα

Αυστηροι και τυπικοι

Second
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Second »

lef έγραψε:Αξιοκρατικα φιλε ολα κοπηκανε 1.68.

Ολες οο διαδικασιες ηταν οκ πολυ αδιαβλητα. Και εμενα μου εκανε εντυπωση μεγαλη. Υπαρχει προεδρος ασεπ μεσα σε καθε φαση που κανει κουμαντο. Δεν ειναι μονο λιμενικοι. Για ευνοητους λογους

Πολύ σωστό! Δεν συμφωνώ με την επιλογή όσων δεν πληρούν το ύψος της προκήρυξης. Άτομα 165 Μ είπαν έκαναν αίτηση κ μάλιστα ήταν σίγουροι ότι θα μπουν. Παραξενευτηκα

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Ranger94 »

αν εχεις βυσμα και ενα 1.68 να σαι περνας! Και στους ειδικους φρουρους ειχε εκπροσωπο ασεπ αλλα μπηκε κοσμος με 1.65-1.68 κλπ υψος!

Οπως και στα αθληματα περασαν ατομα που εκανν 5 λεπτα το 1000αρι!

lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από lef »

Second έγραψε:Πολύ σωστό! Δεν συμφωνώ με την επιλογή όσων δεν πληρούν το ύψος της προκήρυξης. Άτομα 165 Μ είπαν έκαναν αίτηση κ μάλιστα ήταν σίγουροι ότι θα μπουν. Παραξενευτηκα

Οχι μην ακους τιποτα. Δεν εχω κανενα συμφερον εγω και για τιποτα. Ολα ηταν πεντακαθαρα κοπηκε πολυς κοσμος σε ολες τις διαδικασιες

. Να περιμενεις και στους λιμενικους το ιδιο. Καλη επιτυχια

Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Bodyguard »

lef έγραψε:Αξιοκρατικα φιλε ολα κοπηκανε 1.68.Ολες οο διαδικασιες ηταν οκ πολυ αδιαβλητα. Και εμενα μου εκανε εντυπωση μεγαλη. Υπαρχει προεδρος ασεπ μεσα σε καθε φαση που κανει κουμαντο. Δεν ειναι μονο λιμενικοι. Για ευνοητους λογους

Δηλαδή έχουν πάρει και κάτω από 1,70 ; Πχ 1,68 με 1,69

lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από lef »

Ranger94 έγραψε:αν εχεις βυσμα και ενα 1.68 να σαι περνας! Και στους ειδικους φρουρους ειχε εκπροσωπο ασεπ αλλα μπηκε κοσμος με 1.65-1.68 κλπ υψος!

Οπως και στα αθληματα περασαν ατομα που εκανν 5 λεπτα το 1000αρι!

Φιλε εγω δεν ειδα τετοια εκει..

Για να μην ανοιξουμε τους ασκους του αιολου για σε βλεπω καιρο στο φορουμ και σε βλεπω κομπλε σαν ατομο περιοριζομαι στο οτι ηταν ολα πολυ καλα και μακαρι το ιδιο και στους λιμενικους. Η ιδια επιτροπη εινακ

Ι αλλωστε. Αφηνω εξω το βυζμα και μιλαω με καθαρους ορους οπως εγινε η διαδικασια. Καμια σχεση με ειδικους φρουρους και αλλες προκηρυξεις. Ολα πηγαν οπως λεει ο νομος και κοπηκανε παρα πολλοι.. αυτο και τελος μην λεμε και πολλα που ειναι ανουσια.

lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από lef »

Παιδια οτι λεει η προξηρυξη εγινε ολοι στην υψομετρηση περασαν απο 1.70 και πανω και τηρηθηκαν ολοι οι χρονοι με ακριβεια στα αθληματα. Τα υπολοιπα ολα ας τα αφησουμε. Καλη επθτυχια και καλα αποτελεσματα. Μακαρι ολοι οι διαγωνισμοι να πηγαιναν οπως εδω..
Θοδωρης

Δημοσίευση από Θοδωρης »

lef έγραψε:Παιδια οτι λεει η προξηρυξη εγινε ολοι στην υψομετρηση περασαν απο 1.70 και πανω και τηρηθηκαν ολοι οι χρονοι με ακριβεια στα αθληματα. Τα υπολοιπα ολα ας τα αφησουμε. Καλη επθτυχια και καλα αποτελεσματα. Μακαρι ολοι οι διαγωνισμοι να πηγαιναν οπως εδω..
Σας φορεσαν στις μπλουζες σας καποιο μηχανημα για το χρονο ;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες