Καλα αυτη υποθετω εχει ο τελευταιος επιτυχων... λογικη μου ακουγεται αναμονη μεχρι αυριο...tsita έγραψε:1160 ειδικές δυνάμεις, για γενική δεν ενδιαφέρομαι...
Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)
- tsita
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 21
Ναι και μάλιστα οι τελευταίες 10 παίζαμε με ένα μόριο διάφορα... Κολλητα πολυ...
ναι και την ξέρει μόνο αυτός, και το workenter εχτές έγραψε για Μάρτιο, εδώ δεν έχουν βγει οι οριστικό πίνακες για σημαιοφορουςlef έγραψε:Καλα αυτη υποθετω εχει ο τελευταιος επιτυχων... λογικη μου ακουγεται αναμονη μεχρι αυριο...tsita έγραψε:1160 ειδικές δυνάμεις, για γενική δεν ενδιαφέρομαι...
- tsita
- Υποδεκανέας
Θα δούμε αυριο...
Ε τώρα τι να σου πω. Δεν μπορώ προφανως να σου αποδείξω κάτι. Αν πιστευεις οτι είμαστε το ίδιο τότε είμαστε το ίδιο.Police7 έγραψε: Τωρα μου κάνεις πλάκα και εσύ δεν εξηγείται αλλιώς! Είστε το ίδιο πρόσωπο το ιδιο πρόσωπο είσαι βασικά γιατί και εσύ μόλις τώρα μπήκες,7 μηνύματα αυτός 5 εσύ!
Το ξερω φιλε οι πινακες ακομα για τους σημαιοφορους... σταματησαν ψυχοτεχνικα... με ελαχιστα ατομα ποσο καιρο κανανε... εδω θα φτασουμε καλοκαιριPolice7 έγραψε:ναι και την ξέρει μόνο αυτός, και το workenter εχτές έγραψε για Μάρτιο, εδώ δεν έχουν βγει οι οριστικό πίνακες για σημαιοφορουςlef έγραψε:Καλα αυτη υποθετω εχει ο τελευταιος επιτυχων... λογικη μου ακουγεται αναμονη μεχρι αυριο...tsita έγραψε:1160 ειδικές δυνάμεις, για γενική δεν ενδιαφέρομαι...
- tsita
- Υποδεκανέας
Meks αστούς να λένε ότι θέλουν..
Γνώμη μ πάντα ότι καθυστερούν για τις οργανικές. Σιγά μην ξανά μπουν στη διαδικασία. Μια και έξω
Και φανταζεστε να βγούν αυριο; Θα μας εχει γλεντησει αγρια χαχα
Οι σημαιοφοροι επρεπε τωρα να εχουν τελειωσει να φοιτουν στη σχολη... οπως πανε προβλεπω τρομακτικη αργοπορια μεχρι να βγουν οριστικοι πινακες λιμενικων... το ιουνιος ειναι αισιοδοξο
Ranger94 έγραψε:Και φανταζεστε να βγούν αυριο; Θα μας εχει γλεντησει αγρια χαχα
Σιγά το γλέντι. Τόσο καιρό περιμένουμε όλοι κ ακούμε τόσα
lef έγραψε:Οι σημαιοφοροι επρεπε τωρα να εχουν τελειωσει να φοιτουν στη σχολη... οπως πανε προβλεπω τρομακτικη αργοπορια μεχρι να βγουν οριστικοι πινακες λιμενικων... το ιουνιος ειναι αισιοδοξο
Το πιο πιθανό φίλε να έχεις δίκιο
μακάρι να βγουν και ας μας (γλεντήσει) έτσι! Έλα όμως που δεν θα βγουν! Μετά θα τον γλεντησουμε εμείς ομαδικά χάχαSecond έγραψε:Ranger94 έγραψε:Και φανταζεστε να βγούν αυριο; Θα μας εχει γλεντησει αγρια χαχα
Σιγά το γλέντι. Τόσο καιρό περιμένουμε όλοι κ ακούμε τόσα
η μπορεί να βγαλουν αυτούς κανονικά και όταν οι οργανικές ψηφιστουν να παίρνουν άτομα από αυτή, λέω εγώ τώρα!!Second έγραψε:Γνώμη μ πάντα ότι καθυστερούν για τις οργανικές. Σιγά μην ξανά μπουν στη διαδικασία. Μια και έξω
Το λεω γιατι εχω δωσει και για τους 2 και τον εναν τον εζησα... οποτε εχω μια πειρα..Second έγραψε:lef έγραψε:Οι σημαιοφοροι επρεπε τωρα να εχουν τελειωσει να φοιτουν στη σχολη... οπως πανε προβλεπω τρομακτικη αργοπορια μεχρι να βγουν οριστικοι πινακες λιμενικων... το ιουνιος ειναι αισιοδοξο
Το πιο πιθανό φίλε να έχεις δίκιο
Απλως να τελειωσει ο ενας να ξερουμε τι να κανουμε αλλιως διπλα χαρτια.. εξετασεις παλι κλπα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες