Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Police7 »

Laskaris έγραψε:
Γιάννης έγραψε: Περιμένετε να δείτε τους πίνακες.Ξαναλέω, δεν γίνεται εφόσον δηλώσατε ευεργετικη ιδιότητα να πιάσετε και θέσεις γενικές. Αλλιώς δεν θα υπήρχαν οι ευεργετικές!

Είναι αδικία για τους άλλους.

Λοιπόν Γιάννη κάτι τελευταίο θα σου πω και βγάλε τα συμπεράσματα σου. Όταν κατέθεσα τα χαρτιά μου συμπληρώσα την κατηγορία ειδικών δυνάμεων και τσ έλεγξε κανονικά ο υπεύθυνος Αξιωματικός. Την πολυτεκνια-τριτεκνια την συμπληρώνες στο τέλος και αποτελούσε απλώς μια ευεργετική διάταξη. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει το νόημα της ευεργετικής διάταξης. Όσο για την αδικία είναι τελείως αβάσιμο και αστηρικτο αυτό που λες. Προφανώς και η συγκεκριμένη προκήρυξη σε αντίθεση με τημ προκήρυξη των Ειδικών Φρουρών δεν ευνοεί τους Πολύτεκνους. Πολύ απλά επειδή στην κατηγορία των Ειδικών Δυνάμεων που ανήκω π. χ. η πολυτεκνια-τριτεκνια δεν μου δίνει περισσότερα μόρια άρα με τους άλλους συναγωνιζομαι επί ίσοις όροις. Απλώς κάποιες θέσεις από το σύνολο παρακρατουνται για τους τρίτεκνους-Πολυτεκνους εν είδη ευεργεσίας. Ίσως να είναι και πιο δίκαιο αυτό αν και προσωπικά δεν με ευνοεί. Σου τα λέω όλα αυτά φιλικά. Γράφω χρόνια στο Φόρουμ και προσπαθούσα ανέκαθεν να ενημερώνω τους άλλους με υπευθυνότητα. Δεν αμφισβητώ τις προθέσεις σου απλώς πρόσεξε μήπως με τα λεγόμενα σου αναστατώνες τους υπόλοιπους υποψήφιους που δεν είναι τόσο καλά ενημερωμένοι.
θα αναστάτωνε αν υπήρχε βάση σε αυτό πολύ λέει από την στιγμή που δεν υπάρχει, δεν υπάρχει και λόγος ανησυχίας!!
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από 310LELE »

Η προκήρυξη μέσα λέει 10% του συνόλου των θέσεων. Αυτά τα 15 άτομα όμως πως θα μοιραστούν σε γενική και ειδικές για παράδειγμα; Και εάν εγώ έχω ίδια μόρια με έναν πολύτεκνο θα προηγηθεί αυτός λόγω της ευεργετικής διάταξης; Συγγνώμη αν ρωτάω χαζομάρες απλά δεν έχω καταλάβει.
Βάτραχος

Δημοσίευση από Βάτραχος »

Υπομονή μέχρι αύριο ! Μαρια θα σε έχω υπόψιν αν ονομαζεσαι έτσι !

Liontarina ετοιμασου !

Καλη επιτυχία !

Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Μόλις βγει ο πίνακας θα δείτε ότι έχω δίκιο.Μόνο 21 θέσεις αναλογούν!

310 λελε, ο πολύτεκνος θα καταλάβει την δικιά του θέση και εσύ τις γενικές θέσεις.

Θες να μου πεις ότι η αξιωματικός που σου έκανε την αίτηση (1η της φορά) γνωρίζει ή ένα άτομο που συμμετείχε και παλιότερα σε αυτή την διαδικασία και είδε με τα μάτια του ότι του αναλογούσαν μόνο 5 θέσεις από τις 49.

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Όσον αφορά το πτυχίο, μέσα λέει πτυχιούχοι ΑΕΙ πανεπιστημιακής η τεχνολογικής εκπαίδευσης. Γνωρίζει κάποιος από ποια χρονιά τα πτυχία ΤΕΙ προσμετρώνται;
Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Γιάννη μάλλον δεν διάβασες ή δεν κατάλαβες την προκήρυξη αδερφέ. Αυτό που λες δεν στέκει ούτε λογικά. Λέγεται ευεργετική αυτή η διάταξη επειδή ευεργετεί πολύτεκνους/τριτεκνους κτλ ενώ η δική σου ερμηνεία τους χαντακωνει. Το νόημα είναι οφθαλμοφανές, απορώ γιατί γίνεται τόση φασαρία. Τώρα, σχετικά με την έκδοση αποτελεσμάτων αύριο, αληθεύει ή είναι ράδιο αρβύλα;Peace
Polistas

Δημοσίευση από Polistas »

Αύριο θα βγουν οι πίνακες Εικόνα?Ρε πάτε καλά?

Polistas

Δημοσίευση από Polistas »

Βάτραχε ωραίος!
Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Ptg »

Βάτραχος έγραψε:Υπομονή μέχρι αύριο ! Μαρια θα σε έχω υπόψιν αν ονομαζεσαι έτσι !

Liontarina ετοιμασου !

Καλη επιτυχία !

Θα βγουν αύριο;

Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Παιδιά οντωσ βγαίνουν αύριο;
θαλασσόλυκος

Δημοσίευση από θαλασσόλυκος »

γλέντα κοσμο βατραχε χαχαχαχχαχ
Άβαταρ μέλους
hellenic_ranger
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από hellenic_ranger »

Καλημέρα καμία ενημέρωση έχουμε; Θα βγουν σήμερα;
Garlik

Δημοσίευση από Garlik »

Καλημέρα λογικα τέλος του μήνα και βλέπουμε για αποτελέσματα μη περιμένετε τωρα
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Παιδιά πήρε κάνεις τηλέφωνο σήμερα; Εμένα δεν μου το σηκώνουν...
Pppapatzis

Δημοσίευση από Pppapatzis »

Πότε βγαίνουν;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες