Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Polistas

Δημοσίευση από Polistas »

Όταν δηλώνεις πολυτεκνος - τριτεκνος ανταγωνιζεσαι μόνο αυτή την κατηγορία. Μπορεί άλλος που είναι στην γενική ή ειδικές δυνάμεις χωρίς ευεργετικές διατάξεις να περάσει με λιγότερα μόρια από εσενα.

Άβαταρ μέλους
Γιάννης90
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Γιάννης90 »

Ptg έγραψε:
Dimitris mak έγραψε:Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Θα τα δεις μόλις βγουν επίσημα στο www.hcg.gr
Μπορείς να μου πεις. και για κατηγορία τριτεκνων;

Καλημέρα φίλε μου, οι της ευεργετικής διάταξης θα ενταχθούν στο σύνολο της γενικής σειράς κ μετά θα γίνει χρήση της διάταξης.. γενικη σειρά 40 άτομα + της ευεργετικής όμως

Καλό μήνα κ καλά αποτελέσματα σε όλους

Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Ptg »

Polistas έγραψε:Όταν δηλώνεις πολυτεκνος - τριτεκνος ανταγωνιζεσαι μόνο αυτή την κατηγορία. Μπορεί άλλος που είναι στην γενική ή ειδικές δυνάμεις χωρίς ευεργετικές διατάξεις να περάσει με λιγότερα μόρια από εσενα.

Στη γενική συμμετέχουμε κανονικά απλώς εάν πχ είμαστε στις θέσεις που δεν μπαίνουν στους 40 και κάποιοι απ' τους 40 είναι τριτεκνοι γίνεται χρήση για αυτούς που δεν είναι στους πρώτους 40

Chris

Δημοσίευση από Chris »

Ρε παιδια δώστε 1 ξεκάθαρη απαντηση και μην το παίζετε γκουρουτου πληκτρολογίου. Δεν μπορεις να λες εχω πληροφορίες και να λες μισόλογα...

'Η τις λες η το βουλώνεις. Υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που περιμένουν εναγωνίως

Polistas

Δημοσίευση από Polistas »

Κάνεις λάθος Ptg. Όταν δηλώνεις κατηγορία τριτέκνων-πολυτέκνων ανταγωνίζεσαι μόνο αυτούς και τπτ άλλο.Δεν συμμετέχεις και από εδώ και από εκεί...

Ας συνοψίσουμε 155 θέσεις σύνολο, από τις οποίες οι τρίτεκνοι ανταγωνίζονται μόνο 6 θέσεις ενώ οι πολύτεκνοι-εθνική αντίσταση μόνο 15 θέσεις. Δεν γίνεται να πιάσεις και τις γενικές θέσεις.Δήλωσες ευεργετική διάταξη!

Ξέρω ήταν μία παγίδα στην αίτηση που συμπληρώσατε.

Dimitris mak

Δημοσίευση από Dimitris mak »

PTG Ναι για ειδικές αναφέρομαι.
ΑΝΝΑ Β.

Δημοσίευση από ΑΝΝΑ Β. »

Με 1170 μορια εχω καμια πιθανοτητα γενικη σειρα ή μπα?
Dimitris mak

Δημοσίευση από Dimitris mak »

Ο 40ος στην γενική κατηγορία έχει 1320 μόρια.
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από 310LELE »

Dimitris mak έγραψε:Βρε παιδιά, αν θέλετε το πιστεύετε.Γενικά λέω τη βάση και όχι για (Τρίτεκνους-Πολύτεκνους).

Ο 63ος έχει 1123 - 1133 περίπου.

Φίλε το όνομα σου μου θυμίζει ένα παλικάρι που έμπαινε παλιότερα εδώ, αν θυμάμαι καλά είχε μπει πυροσβεστική. Λοιπόν 63 άτομα +17 από τη κατηγορία των ουκ (γιατί δεν νομίζω να υπάρχει άτομο που έβγαλε σχολείο και είναι έως 29) πάμε στους 80.20 μουσικοί πολύ δύσκολα θεωρώ καμία 10ρια οπότε πάμε 90 άτομα. Αν ο ΝΟ100 έχει 1050 μόρια άρα ο 80-90 θα παίξει μεταξύ 1090-1060. Μπορεί να βγουν και Δευτέρα λες;

Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Bodyguard »

Dimitris mak έγραψε:Ο 40ος στην γενική κατηγορία έχει 1320 μόρια.
Και ο πρώτος;

Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Bodyguard »

Bodyguard έγραψε:
Dimitris mak έγραψε:Ο 40ος στην γενική κατηγορία έχει 1320 μόρια.
Και ο πρώτος;

Στις γενικές αναφέρεσαι Δημήτρη;

Vegeta1993
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Vegeta1993 »

Σουπερποτσεπ έγραψε:Παιδια η βαση η βαση για ειδικες δυναμεις ποσο ειναι; Περναω με 1200 μορια; Η ειναι λιγα;

θα κοπεις ψυχοτεχνικα, τζαμπα το ψαχνεις με τα μορια.

Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Ptg »

Polistas έγραψε:Κάνεις λάθος Ptg. Όταν δηλώνεις κατηγορία τριτέκνων-πολυτέκνων ανταγωνίζεσαι μόνο αυτούς και τπτ άλλο.Δεν συμμετέχεις και από εδώ και από εκεί...

Ας συνοψίσουμε 155 θέσεις σύνολο, από τις οποίες οι τρίτεκνοι ανταγωνίζονται μόνο 6 θέσεις ενώ οι πολύτεκνοι-εθνική αντίσταση μόνο 15 θέσεις. Δεν γίνεται να πιάσεις και τις γενικές θέσεις.Δήλωσες ευεργετική διάταξη!

Ξέρω ήταν μία παγίδα στην αίτηση που συμπληρώσατε.

Έχω μπερδευτεί αρκετά Μ αυτό. Όταν έκανα χαρτιά έβαλα γενική κατηγορία τριτεκνος και Μ είπαν ότι ισχύει αυτό που είπα παραπάνω και μάλιστα Μ είπαν ότι ισχύει κάτι τέτοιο γιατί δεν έχουν βάλει ξεχωριστή κατηγορία τριτεκνων και δεύτερον επειδή ένας που είναι τριτεκνος. Τι να πω θα βγουν και θα δούμε τι θα ισχύσει

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Ranger94 »

Παιδια οι θεσεις των μουσικων ειναι ηδη πιασμενες απο βυσματα, γι αυτο εβαλαν επιτηδες πολλες θεσεις για μουσικους! Σε καθε προκηρυξη οι θεσεις μουσικων ειναι μιλημενες!

Άβαταρ μέλους
Laskaris
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Laskaris »

Ptg, μια χαρά στο εξήγησαν και μια χαρά το έχεις καταλάβει φίλε και εμένα το ίδιο μου είπαν. Οι Τρίτεκνοι-Πολυτεκνοι δεν είναι ανεξάρτητη κατηγορία αλλά αποτελούν ευεργετική διάταξη. Έχουμε εξηγήσει και στο προηγούμενο νήμα (2019) πως λειτουργεί αυτή η διαδικασία.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες