Για κάποιο λόγο έχεις βάλει το ίδιο ψευδώνυμο Μ εμένα. Δεν γνωρίζω αν το έκανες καταλάθος ή αν το έκανες επίτηδες αλλά θα σε παρακαλούσα (σαν παλαιότερο μέλος) να αλλάξεις το ψευδώνυμο σου για να μην υπάρξουν παρερμηνείες.Ptg έγραψε:1 ος ειδικες 1602 τελευταίος 1400 χαχαχαχ άσε ρ
Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)
Όσον αφορά το ΔΜΣ υπάρχει κάποιος που ενώ σωματικά είναι μια χαρά (μυϊκότητα υπερτερεί του λίπους) να είναι πέραν του 27; Εγώ προσωπικά για να πιάσω το 27 πρέπει να χάσω αλλά 4 κιλά και δεν ξέρω εάν προλάβω δεν με νοιάζει να κάψω και μύες αλλά πρακτικά θεωρώ πως δεν θα προλάβω. Κοιτάνε καθαρά και μόνο τη ζυγαριά η θα υπάρξει και κάποια αντικειμενικότητα ας πούμε;
Δεν νομίζω να εχεισ θέμα... δεν νομΙω να είναι τόσο αυστηροί.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 31
Άλλη μαλακια πάλι ο ΔΜΣ, αντίστοιχη του ύψους.310LELE έγραψε:Όσον αφορά το ΔΜΣ υπάρχει κάποιος που ενώ σωματικά είναι μια χαρά (μυϊκότητα υπερτερεί του λίπους) να είναι πέραν του 27; Εγώ προσωπικά για να πιάσω το 27 πρέπει να χάσω αλλά 4 κιλά και δεν ξέρω εάν προλάβω δεν με νοιάζει να κάψω και μύες αλλά πρακτικά θεωρώ πως δεν θα προλάβω. Κοιτάνε καθαρά και μόνο τη ζυγαριά η θα υπάρξει και κάποια αντικειμενικότητα ας πούμε;
Νομίζω μετράνε και περιφέρεια μέσης αν ξεπερνάς τον ΔΜΣ, οπότε σώζεται η κατάσταση. Τουλάχιστον αυτό έκαναν στους ΕΦ είχα ακούσει.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 11
Θα βγει καμια νέα προκήρυξη άρα μέσα στο 20 ;
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
εγω310LELE έγραψε:Όσον αφορά το ΔΜΣ υπάρχει κάποιος που ενώ σωματικά είναι μια χαρά (μυϊκότητα υπερτερεί του λίπους) να είναι πέραν του 27; Εγώ προσωπικά για να πιάσω το 27 πρέπει να χάσω αλλά 4 κιλά και δεν ξέρω εάν προλάβω δεν με νοιάζει να κάψω και μύες αλλά πρακτικά θεωρώ πως δεν θα προλάβω. Κοιτάνε καθαρά και μόνο τη ζυγαριά η θα υπάρξει και κάποια αντικειμενικότητα ας πούμε;
Λιονταρινα μου επειδή σε πάω πολύ εγώ θα σε περάσω στις εξετάσεις και μην ακούς τους αλλους τους γιωταδες περί αθλημάτων και μορια και αρλουμπες.. Άκου 1400 η βάση οτι να ναι ! Ηθελα να ξερά αυτές τις μλκς ποιος σας τις λέει ! Εχετε διαλυσει το τοπικ!Liontarina έγραψε:Άλλη μαλακια πάλι ο ΔΜΣ, αντίστοιχη του ύψους.310LELE έγραψε:Όσον αφορά το ΔΜΣ υπάρχει κάποιος που ενώ σωματικά είναι μια χαρά (μυϊκότητα υπερτερεί του λίπους) να είναι πέραν του 27; Εγώ προσωπικά για να πιάσω το 27 πρέπει να χάσω αλλά 4 κιλά και δεν ξέρω εάν προλάβω δεν με νοιάζει να κάψω και μύες αλλά πρακτικά θεωρώ πως δεν θα προλάβω. Κοιτάνε καθαρά και μόνο τη ζυγαριά η θα υπάρξει και κάποια αντικειμενικότητα ας πούμε;
Νομίζω μετράνε και περιφέρεια μέσης αν ξεπερνάς τον ΔΜΣ, οπότε σώζεται η κατάσταση. Τουλάχιστον αυτό έκαναν στους ΕΦ είχα ακούσει.
έχεις κονε στην επιτροπή;Βάτραχος έγραψε:Λιονταρινα μου επειδή σε πάω πολύ εγώ θα σε περάσω στις εξετάσεις και μην ακούς τους αλλους τους γιωταδες περί αθλημάτων και μορια και αρλουμπες.. Άκου 1400 η βάση οτι να ναι ! Ηθελα να ξερά αυτές τις μλκς ποιος σας τις λέει ! Εχετε διαλυσει το τοπικ!Liontarina έγραψε:Άλλη μαλακια πάλι ο ΔΜΣ, αντίστοιχη του ύψους.310LELE έγραψε:Όσον αφορά το ΔΜΣ υπάρχει κάποιος που ενώ σωματικά είναι μια χαρά (μυϊκότητα υπερτερεί του λίπους) να είναι πέραν του 27; Εγώ προσωπικά για να πιάσω το 27 πρέπει να χάσω αλλά 4 κιλά και δεν ξέρω εάν προλάβω δεν με νοιάζει να κάψω και μύες αλλά πρακτικά θεωρώ πως δεν θα προλάβω. Κοιτάνε καθαρά και μόνο τη ζυγαριά η θα υπάρξει και κάποια αντικειμενικότητα ας πούμε;
Η βάση θα είναι υψηλή τόσο στην γενική (1320), όσο και στις ειδικές 100 άτομα (1050).
Για τις ευεργετικές διατάξεις καμιά πρόβλεψη;
- hellenic_ranger
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 24
Καλημέρα ξέρουμε ποτέ περίπου θα βγουν τα αποτελέσματα;
Για κατηγορία τριτεκνων ξέρεις τίποτα;Dimitris mak έγραψε:Η βάση θα είναι υψηλή τόσο στην γενική (1320), όσο και στις ειδικές 100 άτομα (1050).
Γενικά ρε παιδιά ξέρει κάποιος κάτι για τις θέσεις ευεργετικής διάταξης;
Εισαι σίγουρος γι αυτα τα μόρια έτσι θα είναι η εκτίμηση κανεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες