Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Alex7

Δημοσίευση από Alex7 »

Xanthos έγραψε: Ρε φίλε alex7 ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις το που κ το γιατί θα κάνει κάποιος τα χαρτιά του.. Μήπως θες να σου θυμίσω η καλύτερα να γυρίσεις μηνύματα ποιος ήσουνα εσύ ότα πρώτο μπήκες εδώ μέσα; ξαφνικά τι έγινε κ σήκωσες τόσο μπαϊράκι που κρίνεις κιόλας το τι τελείωσε το ύψος του καθενός το ποσό θέλει να το τρέξει ο κάθε ένας; τα περνούν από την τσέπη σου; άρχισες να μιλάς εκ του ασφαλούς από την στιγμή π περιμένεις αποτελέσματα.. τόσο σίγουρακι το έχεις; για τι πολύ εκ του ασφαλούς σε βλέπω να μιλάς.. άσε τις κρίσεις.. Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι κάποιος περιμένει τα αποτελέσματα π λες από εδώ μέσα είναι άκυρο κ αν δεν σ ενδιαφέρει αν κλειδώσει το νήμα.. δεν περιμένει κανείς από εδώ. εδω μοιράζονται την ίδια αγωνία 2 παιδιά η πχ όταν τους πάρουν τι κ πως θα κινηθούν.. Δηλαδή γιατί τα βλέπετε όλα τόσο κακα κ ότι πει ο κάθε ένας πρέπει να κριθεί; για το αν είναι αγράμματος για το αν σπούδασε η ότι άλλο.. αν δεν σ ενδιαφέρει για τα αποτελέσματα από εδώ μέσα φίλε κ δεν σ ενδιαφέρει είτε το νήμα είναι κλειδωμένο είτε όχι τότε τι κάνεις εδώ μέσα; μπαίνεις για να κρίνεις; με όλο το σεβασμό στα λέω αυτά γιατί άλλαξες 380 μοίρες φιλαράκι.. Κ κάνει κ καραμπαμ... δικαίωμα σου βέβαια.. αυτά απ εμένα..good luck σε όλους σας!!!
1ον δεν αλλαξα ουτε 380 μοιρες, ουτε 360.180 θα ηταν η σωστη εκφραση.(σε διορθωνω για τον χαβαλε γιατι θυμησες ενα διαμαντακι του συριζα) 2ον οταν η λιονταρινα κρινει τον καθενα γιατι δεν εβγαλε απολυτηριο, με ενοχλει. ουτε εκεινη ξερει τι γινεται στο καθε παιδι κ δεν βγαζαι απολυτηριο σε μια σχολικη χρονια 3ον δεν εχω τιποτα σιγουρο, ισα ισα το αντιθετο. Απλα και να μην μπω , θα συνεχισω να δουλευω πανω στο πτυχιο μου. εχω δουλεια και μαλιστα αρκετα καλη. Δεν θα με σωσει σε κατι το λιμενικο , Λιονταρινα και εγω εχω πτυχιο και το εξασκω. Θα σε συμβουλευα να κανεις το ιδιο αφου ειναι τοσο βαρβατο οσο λες. Και κατι τελευταιο. Λιονταρινα εχω φιλο που κοπηκε απο εφ στο 1.69 ενω ολοι ξερουμε οτι περασαν παιδια με τατουαζ. δυστυχως ζουμε στην ελλαδα του βυσματος Οσο για τα ορια στην προκηρυξη , καλως ή κακως υπαρχουν για καποιο λογο. ειτε κοπεις στο 1.69 υψος, ειτε στο 4:21 στο χιλιαρι, ειτε στο 3,59 του μηκους... ειναι λογοι για να κοπεις. Τι θα εκανες τοτε ; θα αξιζες να κοπεις ; Και γιατι να σου χαριστει εσενα καποιος και να μην μπει καποιος που το θελει πραγματικα ; Τροφη για σκεψη σας δινω σε ολους και οχι μονο σε σενα λιονταρινα... καλα αποτελεσματα!
lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από lef »

Παιδια γνωρίζει κανεις εαν οι 15 πολυτεκνοι εντασσονται στους 40 της γενικης κατηγοριας ή ειναι ανεξαρτητη κατηγορια δλδ τους παιρνουν επιπλεον απο τους 40 της γενικης και πως εχει η διαδικασια; Ααπο την προκηρυξε μεσα δεν το καταλαβα ακριβως οπως το γραφει Ευχαριστω
Dimitris mak

Δημοσίευση από Dimitris mak »

Lefteri, Οι κατηγορίες των πολυτέκνων - τριτέκνων είναι για το σύνολο των 155 θέσεων.Αν στην γενική κάποιος συγκεντρώνει 1350 μόρια και άλλος στις ειδικές 1349, τότε η ευεργητική θέση πάει στην γενική.

Dimitris mak

Δημοσίευση από Dimitris mak »

Ο 1ος σε γενική και ειδικές έχουν 1500 και 1600 μόρια αντίστοιχα.

Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Bodyguard »

Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα του ΛΣ; Προσπαθώ να μπω από χτες και τιποτα.
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Liontarina »

μαρια έγραψε:ασε μας βρε λιονταρινα, το παιζεις και κομαντο, οτι βαζεις και αντρες κατω με τα αθληματα

Που κολλάει τώρα αυτό που λες;

Εξήγησε μου λίγο το συλλογισμό σου.

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Liontarina »

Alex7 έγραψε:
Xanthos έγραψε: Ρε φίλε alex7 ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις το που κ το γιατί θα κάνει κάποιος τα χαρτιά του.. Μήπως θες να σου θυμίσω η καλύτερα να γυρίσεις μηνύματα ποιος ήσουνα εσύ ότα πρώτο μπήκες εδώ μέσα; ξαφνικά τι έγινε κ σήκωσες τόσο μπαϊράκι που κρίνεις κιόλας το τι τελείωσε το ύψος του καθενός το ποσό θέλει να το τρέξει ο κάθε ένας; τα περνούν από την τσέπη σου; άρχισες να μιλάς εκ του ασφαλούς από την στιγμή π περιμένεις αποτελέσματα.. τόσο σίγουρακι το έχεις; για τι πολύ εκ του ασφαλούς σε βλέπω να μιλάς.. άσε τις κρίσεις.. Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι κάποιος περιμένει τα αποτελέσματα π λες από εδώ μέσα είναι άκυρο κ αν δεν σ ενδιαφέρει αν κλειδώσει το νήμα.. δεν περιμένει κανείς από εδώ. εδω μοιράζονται την ίδια αγωνία 2 παιδιά η πχ όταν τους πάρουν τι κ πως θα κινηθούν.. Δηλαδή γιατί τα βλέπετε όλα τόσο κακα κ ότι πει ο κάθε ένας πρέπει να κριθεί; για το αν είναι αγράμματος για το αν σπούδασε η ότι άλλο.. αν δεν σ ενδιαφέρει για τα αποτελέσματα από εδώ μέσα φίλε κ δεν σ ενδιαφέρει είτε το νήμα είναι κλειδωμένο είτε όχι τότε τι κάνεις εδώ μέσα; μπαίνεις για να κρίνεις; με όλο το σεβασμό στα λέω αυτά γιατί άλλαξες 380 μοίρες φιλαράκι.. Κ κάνει κ καραμπαμ... δικαίωμα σου βέβαια.. αυτά απ εμένα..good luck σε όλους σας!!!
1ον δεν αλλαξα ουτε 380 μοιρες, ουτε 360.180 θα ηταν η σωστη εκφραση.(σε διορθωνω για τον χαβαλε γιατι θυμησες ενα διαμαντακι του συριζα) 2ον οταν η λιονταρινα κρινει τον καθενα γιατι δεν εβγαλε απολυτηριο, με ενοχλει. ουτε εκεινη ξερει τι γινεται στο καθε παιδι κ δεν βγαζαι απολυτηριο σε μια σχολικη χρονια 3ον δεν εχω τιποτα σιγουρο, ισα ισα το αντιθετο. Απλα και να μην μπω , θα συνεχισω να δουλευω πανω στο πτυχιο μου. εχω δουλεια και μαλιστα αρκετα καλη. Δεν θα με σωσει σε κατι το λιμενικο , Λιονταρινα και εγω εχω πτυχιο και το εξασκω. Θα σε συμβουλευα να κανεις το ιδιο αφου ειναι τοσο βαρβατο οσο λες. Και κατι τελευταιο. Λιονταρινα εχω φιλο που κοπηκε απο εφ στο 1.69 ενω ολοι ξερουμε οτι περασαν παιδια με τατουαζ. δυστυχως ζουμε στην ελλαδα του βυσματος Οσο για τα ορια στην προκηρυξη , καλως ή κακως υπαρχουν για καποιο λογο. ειτε κοπεις στο 1.69 υψος, ειτε στο 4:21 στο χιλιαρι, ειτε στο 3,59 του μηκους... ειναι λογοι για να κοπεις. Τι θα εκανες τοτε ; θα αξιζες να κοπεις ; Και γιατι να σου χαριστει εσενα καποιος και να μην μπει καποιος που το θελει πραγματικα ; Τροφη για σκεψη σας δινω σε ολους και οχι μονο σε σενα λιονταρινα... καλα αποτελεσματα!
Και επειδή είσαι φουλ ειρωνικός, θα σου απαντήσω αναλόγως!

Τις συμβουλές σου στον κ**ο σου!

Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Ptg »

Dimitris mak έγραψε:Ο 1ος σε γενική και ειδικές έχουν 1500 και 1600 μόρια αντίστοιχα.

Πες μας λίγο τι παίζει και στην κατηγορία τριτεκνων. Επειδή βλέπω ότι ξερεις τα μόρια. Πόσα έχει ο πρώτος;

alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από alex7 »

Liontarina έγραψε:Και επειδή είσαι φουλ ειρωνικός, θα σου απαντήσω αναλόγως!Τις συμβουλές σου στον κ**ο σου!

δεν γινομαι ειρωνικος. Μην σπαζεσαι κοριτσακι

alex
Άβαταρ μέλους
Γιάννης90
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Γιάννης90 »

Dimitris mak έγραψε:Lefteri, Οι κατηγορίες των πολυτέκνων - τριτέκνων είναι για το σύνολο των 155 θέσεων.Αν στην γενική κάποιος συγκεντρώνει 1350 μόρια και άλλος στις ειδικές 1349, τότε η ευεργητική θέση πάει στην γενική.

Μπορείς να το αναλύσεις λίγο αυτό;

Nikos G

Δημοσίευση από Nikos G »

Φίλε εδω περα μαλώνουν. Δεν νιώθουν να συνεννοηθουν για ενημέρωση και θέλουν και δουλειά. Αν είναι δυνατόν
Άβαταρ μέλους
Γιάννης90
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Γιάννης90 »

15 θέσεις ευεργετικής διατάξεις είναι για πολύτεκνους , τριτεκνους, αυτές με τους επιλαχόντες θα γίνουν 50 σχεδόν κ θα ενταχθούν στο σύνολο των 160 γενικής+ επιλαχόντων?
fsafsa

Δημοσίευση από fsafsa »

Αν έβλεπε ένας άνθρωπος από την επιτροπή των ψυχοτεχνικών εδώ μέσα για το τι κόμπλεξ βγάζετε ορισμένοι θα σας έκοβε χτες.

Τι τουπέ είναι αυτό που έχετε αποκτήσει δεν μπορώ να καταλάβω, εσείς άμα φορέσετε και στολή αντίο, θα νομίζετε ο, τι γίνατε και κάτι.

Ptg

Δημοσίευση από Ptg »

1 ος ειδικες 1602 τελευταίος 1400 χαχαχαχ άσε ρ
Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Ptg »

fsafsa έγραψε:Αν έβλεπε ένας άνθρωπος από την επιτροπή των ψυχοτεχνικών εδώ μέσα για το τι κόμπλεξ βγάζετε ορισμένοι θα σας έκοβε χτες.

Τι τουπέ είναι αυτό που έχετε αποκτήσει δεν μπορώ να καταλάβω, εσείς άμα φορέσετε και στολή αντίο, θα νομίζετε ο, τι γίνατε και κάτι.

Συμφωνώ. Ας ηρεμήσουμε και ας τηρούμε όλοι όσα πρέπει για να εξυπηρετει αυτό το νήμα τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε. Την σωστή ενημέρωση για την προκήρυξη

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες