Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 1
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Η συζήτηση συνεχίζεται εδώ.
lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από lef »

Μη9ως ξερει κανεις αν τελικα ανοιξεη η προκηρυξη η οχι; εχουν ψηφισει τπτ τετοιο γιατι για νεο διαγωνισμο το βλεπω χλωμο
155

Δημοσίευση από 155 »

Αυτή τη στιγμή τρέχει η προκήρυξη των 155 Λιμενοφυλάκων.Δύσκολο να βγει και νέα. Είναι αρμοδιότητα του υπουργού να κάνει ότι θέλει,εφόσον το επιτρέπουν τα οικονομικά.

Επιπλέον, δεν είναι σίγουρο για επιλαχόντες.

Εύχομαι το νέο έτος να φέρει υγεία και να ανταμείψει εκείνους που καρτερούν με ανυπομονησία μία θέση στο Λ. Σ.

Περικλης

Δημοσίευση από Περικλης »

Παιδιά γράψτε τπτ... μπαίνω 10 φορές την μερα μήπως έχουμε κανένα νέο.. γράψτε.. χρόνια πολλά. καλη χρόνια..
Nikos G

Δημοσίευση από Nikos G »

Χρόνια πολλά καλή χρονιά παιδιά!! Καλή επιτυχία σε όλους. Τελευταία ενημέρωση για 3 Φεβρουαρίου λένε αποτέλεσμάτα
Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Bodyguard »

Καλησπέρα και καλή χρονιά. Σας εύχομαι ότι καλύτερο να πραγματοποιηθεί. Θα ήθελα να σας ρωτήσω οι εξετάσεις οι υγειονομικές θα πρέπει να έχουν γίνει πριν μας καλέσουν; Εγώ τις έχω κάνει από τον Οκτώβριο ασχετα αν με καλέσουν ή οχι. Και έχουν ισχύει 3 μήνες μόνο θα πρέπει να τις ξανακάνω εφόσον κοντεύουν να περάσουν οι 3μηνες; Και δεν με έχουν καλέσει ακόμα.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Xanthos »

https://www.cretalive.gr/business/podariko-me-chiliades-proslhpseis-apo-to-asep-1162428
Ο. Π. Κ. Ε
Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Καλησπέρα και καλή χρονιά. Σας εύχομαι ότι καλύτερο να πραγματοποιηθεί. Θα ήθελα να σας ρωτήσω οι εξετάσεις οι υγειονομικές θα πρέπει να έχουν γίνει πριν μας καλέσουν; Εγώ τις έχω κάνει από τον Οκτώβριο ασχετα αν με καλέσουν ή οχι. Αφού είχα καταθέσει τα χαρτια. ισχυουν 3 μήνες μόνο ή θα πρέπει να τις ξανακάνω εφόσον κοντεύουν να περάσουν οι 3μηνες; Ή ισχύουν για εναν ολοκληρο χρονο. Αρα δεν υπάρχει και θεμα

Περικλης1

Δημοσίευση από Περικλης1 »

1500 λέει ότι θα πάρει... μακαρι
lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από lef »

Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Καλησπέρα και καλή χρονιά. Σας εύχομαι ότι καλύτερο να πραγματοποιηθεί. Θα ήθελα να σας ρωτήσω οι εξετάσεις οι υγειονομικές θα πρέπει να έχουν γίνει πριν μας καλέσουν; Εγώ τις έχω κάνει από τον Οκτώβριο ασχετα αν με καλέσουν ή οχι. Αφού είχα καταθέσει τα χαρτια. ισχυουν 3 μήνες μόνο ή θα πρέπει να τις ξανακάνω εφόσον κοντεύουν να περάσουν οι 3μηνες; Ή ισχύουν για εναν ολοκληρο χρονο. Αρα δεν υπάρχει και θεμα Παιδιά όποιος ξέρει ας μου απαντήσει.

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από 310LELE »

Καλησπέρα, μέσα στη προκήρυξη λέει όχι πέραν του τριμήνου. Οπότε πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Μάλλον θα πρέπει να τα κάνεις ξανά.
Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

310LELE έγραψε:Καλησπέρα, μέσα στη προκήρυξη λέει όχι πέραν του τριμήνου. Οπότε πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Μάλλον θα πρέπει να τα κάνεις ξανά.

Σε ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνιση. Να είσαι καλά. Θα ήθελε επίσης να σε ρωτήσω αν ξέρεις τις προάλλες μου είχαν ζητήσει οι γιατροί κάποιο δελτίο υγειονομικής εξέτασης υποψηφίου για βάλουν σφραγίδα να υπογράψουν και να γράψουν και τις παρατηρήσεις τους. Και του είπα ότι δεν υπήρχε τέτοιο χαρτί στην προκήρυξη. Υπάρχει κάπου αλλού που πρέπει να το ζητήσω ή δεν χρειάζεται καθόλου.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Ydneas

Δημοσίευση από Ydneas »

Οι γιατροί έχουν συνηθίσει να συμπληρώνουν ένα δελτίο υγειονομικής καταλληλότητας, το οποίο φέρουν οι υποψήφιοι για ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ των πανελληνίων. Στην περίπτωση της προκήρυξης του λιμενικού δεν ζητείται κάτι τέτοιο. Αρκούν γνωματεύσεις με ό, τι αναφέρει η προκήρυξη.
ΛΕΩ

Δημοσίευση από ΛΕΩ »

Καλησπερα παιδια. γνωριζει καποιος να μ πει οταν βγουν τα αποτελεσματα μετα απο ποσο χρονικο διαστημα δινουμε αθληματα?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες