Patriotis92 έγραψε:Μπόρντερ, μην αγχώνεσαι, θα είσαι απλά έξω από έναν διαγωνισμό ορισμένου χρόνου. Μη σκας, ίσως να έχασες και την ευκαιρία να γίνεις λίγο παραπάνω χρήσιμος στην κοινωνία από ότι είσαι τώρα. Μέχρι τότε μπορείς να κλαίγεσαι, παρέα με τα 1900 μόρια σου.
οσο υπαρχουν ατομα σαν εσενα ,παντα θα υπαρχει δικαιοσυνη και υστερα ελπιδα ωστε να μπεις και αυτος με τα 1000... γτ εσυ εισαι κομμενος ηδη
Μπορντεράκο βασικά με τα μόρια μου, ειμαι ήδη μέσα... Λυπάμαι που στο λεω. Άλλοι θα μείνουν εκτός και από τον διαγωνισμό από τους σφ ορισμένου χρόνου. Φιλάκια ρουφηχτά.
Patriotis92 έγραψε:Μπορντεράκο βασικά με τα μόρια μου, ειμαι ήδη μέσα... Λυπάμαι που στο λεω. Άλλοι θα μείνουν εκτός και από τον διαγωνισμό από τους σφ ορισμένου χρόνου. Φιλάκια ρουφηχτά.
βρε μεσα εισαι,την επιτροπη πως θα περασεις δεν ξερω, αλλα θα πεις στον μπαρμπα σου ναι
Η άλλη βρίζει μόνη της λες και είναι νταλικερισα. Μια Ελένη λέω. Ο πατριώτης 92 την έχει δει βαράω και δέρνω , για να μην το πω αλλιώς. Το σώμα δεν έχει ανάγκη από κομπλεξικους. Κι όσον αφορά τα σχόλια τύπου " είμαι μέσα και θα σε χαιρετώ αστυνομικά" ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βγάλαμε.
Επειδή έκατσα και διάβασα όλο το νήμα ευγενικοί εδώ μέσα είναι ο κελευστής ο πεζοναύτης ο πειπερκατ , η Μαρία και ο μπορντερ. Και κάτι άλλους τυπακους που δεν τους θυμάμαι.
Τώρα οι υπόλοιποι την έχετε δει κάποιοι χωρίς προσόντα.
Giota35 έγραψε:Η άλλη βρίζει μόνη της λες και είναι νταλικερισα. Μια Ελένη λέω. Ο πατριώτης 92 την έχει δει βαράω και δέρνω, για να μην το πω αλλιώς. Το σώμα δεν έχει ανάγκη από κομπλεξικους. Κι όσον αφορά τα σχόλια τύπου " είμαι μέσα και θα σε χαιρετώ αστυνομικά" ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βγάλαμε.
Επειδή έκατσα και διάβασα όλο το νήμα ευγενικοί εδώ μέσα είναι ο κελευστής ο πεζοναύτης ο πειπερκατ, η Μαρία και ο μπορντερ. Και κάτι άλλους τυπακους που δεν τους θυμάμαι.
Τώρα οι υπόλοιποι την έχετε δει κάποιοι χωρίς προσόντα.
Και εσένα τι σε βάλαμε ; Κριτή ; Δεν περνάμε κάστινγκ εδώ. Το GNTM τελείωσε, αύριο πάλι.
Εγώ πάντως πατριώτη χωρίς να γνωρίζω κάτι θεωρώ ότι θα είσαι κοντά στα νούμερα που ανέφερες. Για πανελλήνιο διαγωνισμό και στο σύνολο 266 θέσεις για τα νησιά δεν θα μου κάνει εντύπωση αν η βάση είναι αυτή που ανέφερες.