Αχαχαχα χάχα δεν έχεις τον Θεό σου εσύdimidimi έγραψε:Σκεφτείτε καλά τι θα δηλώσετε , μπορεί να σας αφήσει απέξω.
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 217
Ναι η προκήρυξη σου λέει για τις ισοβαθμίες . Αν όμως έχεις ίδια κριτήρια με κάποιον άλλο , τι θα γίνει;
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 174
τα εχετε μπερδεψει ολα...καντε οτι ειναι να κανετε...και οτι ειναι να γινει θα γινει!! αμα εχεις ισοβαθμια αδερφε μετα ειναι με βαση το απολυτηριο,μετα αν εισαι παντρεμενος και τελος αν εχεις περισσοτερα κροτητια απο καποιον!!οτι να ναι καταλαβαινετε μερικοι,οτι να ναιdimidimi έγραψε:Ναι η προκήρυξη σου λέει για τις ισοβαθμίες . Αν όμως έχεις ίδια κριτήρια με κάποιον άλλο , τι θα γίνει;
Επειδή βλέπω ότι τα ξέρετε όλοι κάποιοι εδώ μέσα. Πείτε μου λίγο , γιατί μας καλούν όλους να βάλουμε σειρά προτεραιότητας ;
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 217
Μια χαρά το πας λίγα άτομα ακόμα να κάνουν αυτο που έκανες και θα περάσουμε στην Αθήνα και με 1500 μόριαdimidimi έγραψε:Ναι η προκήρυξη σου λέει για τις ισοβαθμίες . Αν όμως έχεις ίδια κριτήρια με κάποιον άλλο , τι θα γίνει;
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

απο την αρχη θα σ εβαζαν ετσι και αλλιως... για να δηλωσεις που θες να πας, γτ αν σ πουν απο μονοι τους πηγαινε καστελοριζο πχ δεν θα πηγαινες θα εκανες παραπονα!!τυπικο ειναι αυτοdimidimi έγραψε:Επειδή βλέπω ότι τα ξέρετε όλοι κάποιοι εδώ μέσα. Πείτε μου λίγο , γιατί μας καλούν όλους να βάλουμε σειρά προτεραιότητας ;
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

σωστο και αυτο χαχαχαGiorgos 94. έγραψε:Μια χαρά το πας λίγα άτομα ακόμα να κάνουν αυτο που έκανες και θα περάσουμε στην Αθήνα και με 1500 μόριαdimidimi έγραψε:Ναι η προκήρυξη σου λέει για τις ισοβαθμίες . Αν όμως έχεις ίδια κριτήρια με κάποιον άλλο , τι θα γίνει;
Έτσι όπως τα λες όμως , εγώ που έχω 1000 μόρια πάνω από τα 1500 αν δεν περνάω στα νησιά , θα πάω Αθήνα.
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

αμα δεν περνας νησια και περνας Αθηνα, Αθηνα θα πας που θα παςdimidimi έγραψε:Έτσι όπως τα λες όμως , εγώ που έχω 1000 μόρια πάνω από τα 1500 αν δεν περνάω στα νησιά , θα πάω Αθήνα.
Ότι θέλει ο Θεός . Εγώ έκανα μια κίνηση καθαρά για να εξασφαλίσω την επιτυχία μου στην προκήρυξη γιατί στην Αθήνα θα είναι ψηλή η βάση .
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 97
Εχουν να ριξουν γελιο οι λαθρομεταναστες...φουλ!!
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

ενω στα νησια ξερεις θα ειναι υψηλη...σωστος...dimidimi έγραψε:Ότι θέλει ο Θεός . Εγώ έκανα μια κίνηση καθαρά για να εξασφαλίσω την επιτυχία μου στην προκήρυξη γιατί στην Αθήνα θα είναι ψηλή η βάση .
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

Να μπορω να δηλωσω στον τοπο μου,να μην τον δηλωνω 1ο και να τα κανω στα νησια πρωτα,η απολυτη λογικη!!!
Ο κάθε ένας κάνει ότι πιστεύει ότι είναι σωστό . Εγώ πάω 28 χρονών , δεν έχω περιθώρια να παίζω . Στο κάτω κάτω δεν μένω με τους δικούς μου , οπότε δεν χάνω κάτι .
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

αδελφε μου τι λες?που κολλαει η ηλικια τι να παιζεις,που ξερεις τι θα γινει,τι λες,στα νησια δλδ ξερεις θα μπεις ενω στον τοπο σου οχι...δεν σε πιανω με εχεις στελειdimidimi έγραψε:Ο κάθε ένας κάνει ότι πιστεύει ότι είναι σωστό . Εγώ πάω 28 χρονών , δεν έχω περιθώρια να παίζω . Στο κάτω κάτω δεν μένω με τους δικούς μου , οπότε δεν χάνω κάτι .
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης