Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
-
papercut
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 105
Το θέμα εδώ είναι ποιος είναι αυτός που θα κρίνει τι Επιτρέπεται κ τι οχι εγώ πχ έχω μεγάλο ταττου στην πλατη ευτυχώς δν φαίνεται
Το έχω άγχος ρε παιδιά γτ έχω μανίκι μέχρι τον αγκώνα στην ουσια με το κομτομανικο φαίνεται αλλά αν δεν τους πειράζει είμαι κομπλέ δεν είν' και κάτι ιδιαίτερο μια προσωπογραφία κ ένα τριαντάφυλλο από μεσα
-
papercut
- Αντισυνταγματάρχης

Αλεξ σορρυ μαν... Δν είμαι από αυτους που θέλουν να στενοχωρούν τον κόσμο αλλά σορρυ.. Αν φαίνεται με. Την κοντομάνικη είσαι λίγο δυσκολα.. Βέβαια αναλογα κ την Επίτροπη.. Αν φαίνεται λίγο μπορεί να κάνουν τα στραβά μάτια... Πόσα μορια έχεις;
Ψυχραιμια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maria66 την Παρ Σεπ 04, 2020 4:32 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ισχύει αυτό που λέει η Μαρία; με.τις 2 προϋποθέσεις 2720 αδερφέ με εντοπιότητα Κόρινθο
Εγώ ξέρω ότι πρέπει να ισχύουν και τα δύο μαζί γτ αν το δεις λένε :
"Και επιπλέον" .. δεν γράφουν "ή"
"Και επιπλέον" .. δεν γράφουν "ή"
Πώς η ποιός μπορεί να μας το διευκρινίσει αυτο
Μόνο την ημέρα που θα πας στους γιατρούς
-
papercut
- Αντισυνταγματάρχης

Λοιπόν ο νομος λέει με χειμερινη κ καλοκαιρινή στολή να μη φαίνεται αυτό. Σημαίνει ότι με καλοκαιρινή αυτό μας νοιάζει δλδ στην περίπτωση σου να μη φαίνεται τπτ οπότε εσένα αν με. Το κοντομάνικο φαίνεται έχουν το δικαίωμα να σ κόψουν.. Τα υπόλοιπα π λέει ο νόμος είναι ότι αν στην 1η περίπτωση δεν φαίνεται ουτε με καλοκαίρινη είναι το τατου να μην είναι με. Λίγα λόγια πολιτικο Χ. Α παραδειγμα η τπτ σκοτωστε τους γκέι.. Τέτοια ακραία... Το. Μονο πουβμενει τώρα είναι να μάθουμε ποια ειναι η καλοκαίρινη στολή δλδ εινςι το μπλουζάκι?; Η είναι η οχταρα που λέγαμε κ. Στον στρατό η επίσημη δλδ με το πουκαμισακι με. Το μανίκι ως τον αγκώνα αν είναι το πουκαμισο εκεί ίσως να μη σ πουν τπτ γτ νομίζω δε Φαίνεται γτ εκείνο φτάνει ως τον αγκώνα
Μάλιστα από ότι γνωρίζω είναι το κομτομανικο δεν πειράζει θα βάλω βισμα για καλό κ για κακο να μην φάμε κάνα παλτό
Έντονη κινητικότητα το φόρουμ βραδιάτικα.. παιδιά υπομονή πολύ να έχετε και προσπαθήστε να μην αγχώνεστε.Λοιπον σχετικά με τα τατουάζ μη σας τρομάζει καθόλου έχετε ορισμένοι από εσάς και μερικά εκατομμύρια ακόμα στην χώρα μας.Τα προηγούμενα χρόνια λόγο ότι κόπηκαν πολλά άτομα προσέφυγαν στα δικαστήρια και κρίθηκε αντισυνταγματικό με αποτέλεσμα να δικαιωθούν όλοι αυτοί που κόπηκαν και στο τέλος να διοριστούν και να λάβουν και όλους τους μισθούς που είχαν απωλεσει όλα αυτά τα χρόνια.Οποτε όπως είπα μην τρομάζετε καθόλου
Να συμπληρώσω επίσης ακόμα και αν είναι ευδιάκριτο με την θερινή στολή (κοντομανικο καθώς οχταρα προβλέπεται από το βαθμό του αστ/κα και πάνω).
-
Patriotis92
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 149
Δεν κόβουν με τατουαζ, τους γεματουληδες και τους κοντουληδες κοβουν δυστυχως αλλα και εκει βυσμα αν εχεις ολα τα περνανε
-
papercut
- Αντισυνταγματάρχης

Καλά αν έχεις βυσμα όλα τα περνας κ μόρια κ ολα.. Πιστέψατε εσείς πςρυσι ότι όλοι ήταν με 3000 μόρια ξαφνικά όλοι έγιναν δόκιμοι στις ειδικές... ασε ρε..
Ύψος,ΔΜΣ, υγειονομικά ακόμα και στα αθλήματα πράγματι μπορεί να περάσει βύσμα.Στα μόρια όμως παιδιά με την καμία να ξέρετε.Ειναι πολύ αξιοκρατικά τα πράγματα εκεί.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες