Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
-
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 106
Patrioti πόσα μόρια έχεις ;
Ξανάρωταμε γτ η επαλήθευση είναι μητέρα της μαθήσεως... Και ερωτώ αν 20ατομα και λέω 20γτ 20ειναι οι θέσεις στη Β κατηγορία νησια για Σάμο... Αν λοιπόν 20ατομα με υψηλά μόρια που έχουν θέση επιτυχών στη Σάμο και συνάμα έχουν δηλώσει και όλα τα νησιά δεν θα έχουν πρόσληψημη θέση σε όλα τα νησιά; Ναι... Πότε αποφασίζετε που θα πάνε και επιλαχοντες γίνονται επιτυχόντες οεο;
Danos αν το δεις πόσες κάνανε για Κόρινθο αιτήσεις β κατηγορία επαναλαμβάνω Β κατηγορία;
-
papercut
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 105
Και τελικα ρε παιδια για νησια Α κατηγορια με 2070 μπαινουμε η παπακια;
Εγώ πιστεύω αν οι αιτήσεις είναι 600 700 για τα νησιά.. Τουλαχιστον στην Α κατηγορία θα δούμε επιτυχόντες και με 1900 γνώμη μου... Το θέμα είναι να γίνει κάποια ανακοίνωση με τις αιτήσεις... Αν ο πρόεδρος των συνοριοφυλάκων είπε για διπλάσιες αιτήσεις μιλάμε για λιγες.. Δλδ στις 746 θέσεις δλδ γύρω στο;1500 1600 αιτήσεις;1 στους 2
Εγώ μίλησα σήμερα και με δύο σάιτ για να ρωτήσω τι γίνεται και μου απαντήσαμε ότι μερα παράμερα θα έχουνε και αυτή μια εικόνα καλύτερη. Διότι έχουν γίνει πολλά μπερδέματα..
-
papercut
- Αντισυνταγματάρχης

Το καλο ειναι οτι τρεχουν 2 προκ. Μαζι αν μεσα στις Χ αιτησεις νησιων ειναι οι ιδιοι π ειναι και στους 480 και περασουν και στις 2 θα πανε φυσικα στ σπιτια τους αθηνα δραμα κλπ. Δε νομιζω να παεικαποιος σε νησι ενω περασε στ σπιτι τ
Πιστεύω θα παίξει πολύ με επιλαχοντες περισσότερο από κάθε προκυρηξη
-
papercut
- Αντισυνταγματάρχης

Δεν ξερω ρ φιλε φοβαμαι τους νησιωτες εγω. Τι 500 μορια εντοπιοτητα. Παντως περυσι μπηκαν ατομα με 1700 μορια. Κατι ΜΟΝΤΕΛΑ απ το χονκ κονγκ ... Τεσπα...
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 174
οσοι εκαναν τα εκαναν στην πρωτη,μην φοβασαι τπυς νησιωτες...papercut έγραψε:Δεν ξερω ρ φιλε φοβαμαι τους νησιωτες εγω. Τι 500 μορια εντοπιοτητα. Παντως περυσι μπηκαν ατομα με 1700 μορια. Κατι ΜΟΝΤΕΛΑ απ το χονκ κονγκ ... Τεσπα...
Παιδιά καλησπέρα Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αιτήσεις είναι λίγες το πόσο ακριβώς Κανένας δεν ξέρει από δω μέσα ούτε τα ίδια τμήματα δεν έχουν εικόνα ακόμα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσουν και άτομα με πολύ λίγα μόρια έστω και στα νησιά έστω και επιλαχών εγώ αυτό πιστεύω
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 174
Λογικο ειναι να περασουν και με.λιγα μορια,εγω εχω 1990 πχ, αμα εχπυν γινει 700-800 αιτησεις τοτε ναιNikos as έγραψε:Παιδιά καλησπέρα Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αιτήσεις είναι λίγες το πόσο ακριβώς Κανένας δεν ξέρει από δω μέσα ούτε τα ίδια τμήματα δεν έχουν εικόνα ακόμα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσουν και άτομα με πολύ λίγα μόρια έστω και στα νησιά έστω και επιλαχών εγώ αυτό πιστεύω
-
papercut
- Αντισυνταγματάρχης

Το πολυ λιγα μορια ειναι σχετικο. Πολυ λιγα εχω και γω π ειμαι με 2070. Τωρα αν ξεκινησουν να ερχονται παλι οπως περυσι στους ε. Φ ταχα δεα στις ε. Δ. Και μου παιρνουν 1000αρι απο εκει οπως ο ποτσεπης πχ. Νταξει π να μπεις.
-
papercut
- Αντισυνταγματάρχης

Φιλε μ ελπιζω να μπεις κ Εσυ με τα 1990.
Πάντως η λογική λέει ότι οι περισσότεροι νησιώτες θα τα έκαναν τα χαρτιά τους την πρώτη φορά στην πρώτη προκήρυξη όλα είναι σχετικά παιδιά κάποιοι δεν θα πάνε καν στο νησί επειδή θέλουν μόνο στον τόπο τους κάποιοι θα κοπούν στα αθλήματα κάποιοι στα ιατρικά έστω και ελάχιστοι θα κοπούν Αν με ρωτάς Πιστεύω ότι θα μπουν και άτομα με κάτω από 1900 μόρια στο τέλος Thanks
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης