Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
Παλικάρια με 2320 χωρίς εντοπιότητα Α κατηγορία για νησιά έχουμε ελπίδες; Στις 900 αιτήσεις που λέτε είναι αποκλειστικά για Αττική η μαζί με τα νησιά;
1600 δλδ; Για νησια τα εκανες?Antonio's έγραψε:Με εντοπιότητα 2.100
για τους 480 ειναι αυτο π λεμε , αλλα και για τα νησια πανω κατω τοσες ειναι!!εδω λεμε να ελπιζουν και αυτοι με 1800Parios92 έγραψε:Παλικάρια με 2320 χωρίς εντοπιότητα Α κατηγορία για νησιά έχουμε ελπίδες; Στις 900 αιτήσεις που λέτε είναι αποκλειστικά για Αττική η μαζί με τα νησιά;
Αδερφέ δεν ξέρω αν το παράκανα ή όχι Αν έχεις τόσες λίγες αιτήσεις Ίσως και λιγότερες υπολόγισε Ποιοι θα κοπούν και πως απλά θα το μετανιώσουν δεν ξέρω Εγώ πιστεύω ότι όλοι μπορούν να ελπίζουν σε αυτή την αίτηση
και παλι με 1000 μορια το παρακανες ρε ,με τοσα δεν μπηκαν ουτε οι νησιωτες που δεν συμπληρωσαν35 ΜΚ έγραψε:Αδερφέ δεν ξέρω αν το παράκανα ή όχι Αν έχεις τόσες λίγες αιτήσεις Ίσως και λιγότερες υπολόγισε Ποιοι θα κοπούν και πως απλά θα το μετανιώσουν δεν ξέρω Εγώ πιστεύω ότι όλοι μπορούν να ελπίζουν σε αυτή την αίτηση
Ωραία θα ήταν αν μπούμε.Σπίτια βρίσκεις εύκολα σε αυτά τα νησιά η θα φεύγει ο μισός μισθός.Είναι καποιος που το έχει ψάξει; Αρα ελπίζω και εγώ με τα μόρια μου.Σας ευχαριστώ παλικάρια!
Κοίτα και θα δεις με πόσα μόρια θα μπουν οι τελευταίοι από Κόρινθο και με πόσο η τελευταίοι από νησιά
Ένας που έχει από 2.500 μόρια δν έχει κάνει τα χαρτιά του Γτ περιμένει για Ε.φ. πιστεύω πως είναι λογικό να είναι χαμηλά η βάση αυτήν τη στιγμή.. ειδομεν
-
Anastasia735
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 55
Για το παιδι που ρωτησε για τα ενοικια. Ειναι λιγο πιο πανω απο της αθηνας. Καπου εβλεπα σπιτι 30 τ. Μ με 250-300 ευρω.
σε 38 τ. Μ εγω στην αθηνα δινω 170
σε 38 τ. Μ εγω στην αθηνα δινω 170
-
Kostasoik321
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 8
Ποσό πιστεύεται ότι θα είναι στα νησιά τα μόρια για να μπει κάποιος και αν γνωρίζουμε στα νησιά πόσες αιτήσεις έγιναν !!! Στην Α κατηγορία
-
Anastasia735
- Δεκανέας - Έφεδρος

Και παλι καλη επιτυχια! Μακαρι να μπουμε ολοι 

-
Anastasia735
- Δεκανέας - Έφεδρος

Kostasoik321 έγραψε:Ποσό πιστεύεται ότι θα είναι στα νησιά τα μόρια για να μπει κάποιος και αν γνωρίζουμε στα νησιά πόσες αιτήσεις έγιναν ! Στην Α κατηγορία
στην προηγουμενη προκυρηξη ειχε μπει ατομο με 1240 μορια
-
Kostasoik321
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 8
Ναι ρε φίλε αλλά είχε να κάνει μόνο με τους ντόπιους !!! Τώρα έχει να κάνει με όλη την Ελλάδα
-
Anastasia735
- Δεκανέας - Έφεδρος

Σωστο κι αυτο. Σκεψου ομως οτι τα μεγαλα μορια απορροφηθηκαν στην προηγουμενη.
λεμε γυρω στις 900 αιτησεις εχουν γινει συμφωνα με.πληροφοριες... γιαυτο λεμε μικρη βαση αδερφε...δεν παρακολουθησες την συζητηση?ποσα εχειςKostasoik321 έγραψε:Ναι ρε φίλε αλλά είχε να κάνει μόνο με τους ντόπιους !!! Τώρα έχει να κάνει με όλη την Ελλάδα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες