Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
giorgos99
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από giorgos99 »

35 ΜΚ έγραψε:Παιδιά στο τέλος θα μπούνε και παιδιά με 1000 μόρια έστω στα νησιά από αυτούς που θα περάσουν στην πρώτη φάση δεν πάει να πει ότι δεν θα κοπούν ύστερα και με βάση ότι οι αιτήσεις είναι πολύ λίγες όλοι μπορούν να έχουν ελπίδες Εγώ προσωπικά έχω 2.800 αλλά αυτό δεν λέει τίποτα με βάση όπως πάνε Τώρα τα πράγματα και εγώ μπορεί να περάσω σε ένα νησί και στο ίδιο νησί να περάσει και ένα παλικάρι με 1.100 μόρια για παράδειγμα
συμφωνώ με αυτό που λες αλλά με 2800 που έχεις θα είσαι μέσα σίγουρα κατά τη γνώμη μου
Mike19
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Mike19 »

Mike19 έγραψε:
giorgos99 έγραψε:
Mike19 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Καμία εκτίμηση για Ξάνθη έχουμε; Κανένα παιδί από δω τα έκανε τα χαρτιά του;
φίλε εγώ τα έκανα για Ξάνθη και πιστεύω η βάση θα είναι χαμηλή

Ποσα μόρια έχεις φίλος;

2690 έχω φιλε Α Κατηγορία

Tasos13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Tasos13 »

1820 έχω για Κόρινθο χωρίς εντοπιότητα είμαι από Ναύπλιο.

giorgos99
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από giorgos99 »

Mike19 έγραψε:
Mike19 έγραψε:
giorgos99 έγραψε:
Mike19 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Καμία εκτίμηση για Ξάνθη έχουμε; Κανένα παιδί από δω τα έκανε τα χαρτιά του;
φίλε εγώ τα έκανα για Ξάνθη και πιστεύω η βάση θα είναι χαμηλή

Ποσα μόρια έχεις φίλος;

2690 έχω φιλε Α Κατηγορία

μια χαρά είσαι φίλε έκανα πολλοί για Ξάνθη ξέρεις;
35 ΜΚ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από 35 ΜΚ »

Όλα τα σενάρια παίζουν παιδιά Μην ξεχνάμε ότι στην πρώτη προκήρυξη έμειναν κενές θέσεις Δεν πάει ο κόσμος φίλε γιατί πολλοί δεν ξέρουν τι είναι ο συνοριοφυλακας η βλέπουν στην προκήρυξη νησιά και δεν κάνουν γιατί θέλουν να είναι κοντά στο σπίτι τους. Επίσης το ότι κάποιος έχει μόρια δεν πάει να πει ότι είναι και ικανός για αυτή τη θέση
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από yandr »

Διαγράφηκαν υβριστικά μηνύματα.Ας συνεχίσουμε όμορφα σας παρακαλώ.

Δεν υπάρχει λόγος για αντιπαραθέσεις.

Ας λέει ο καθένας την γνώμη του πολιτισμένα.

Punisher
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 413

Δημοσίευση από Punisher »

35 ΜΚ έγραψε:Όλα τα σενάρια παίζουν παιδιά Μην ξεχνάμε ότι στην πρώτη προκήρυξη έμειναν κενές θέσεις Δεν πάει ο κόσμος φίλε γιατί πολλοί δεν ξέρουν τι είναι ο συνοριοφυλακας η βλέπουν στην προκήρυξη νησιά και δεν κάνουν γιατί θέλουν να είναι κοντά στο σπίτι τους. Επίσης το ότι κάποιος έχει μόρια δεν πάει να πει ότι είναι και ικανός για αυτή τη θέση
αφορουσε μονο νησιωτες γιαυτο, τωρα τα εκανε ολη η Ελλαδα
35 ΜΚ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από 35 ΜΚ »

Και έστω έτσι να είναι αδερφέ πόσοι Νομίζεις θα έκαναν και αιτήσεις για νησιά και αν ναι σε ποια νησιά πιστεύεις ότι θα πήγαινε κάποιος από εδώ μέσα στο Καστελόριζο εύκολα;
Punisher
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

35 ΜΚ έγραψε:Και έστω έτσι να είναι αδερφέ πόσοι Νομίζεις θα έκαναν και αιτήσεις για νησιά και αν ναι σε ποια νησιά πιστεύεις ότι θα πήγαινε κάποιος από εδώ μέσα στο Καστελόριζο εύκολα;
και ονως οι περισσοτεροι σε ολα τα εκαναν
panos2123
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από panos2123 »

Παιδες δεν ξέρω ποσο χρονών είστε, άμα έχετε οικογένειες κλπ αλλα εγω σκέφτηκα το εξής. Εγω δεν γουστάρω και πολυ την μόνιμη ζωη σε νησί (συγχωρέστε με για αυτό αλλα είμαι 21 χρονών και εχω πάει μονο μια φορά διακοπές στην Κόρινθο ξέρω γω) οπότε σκέφτηκα το εξής. Τώρα με νδ όπως βλέπετε παίρνει άτομα και απο απο προκήρυξης αλλα και στις σχολές. Συγκεκριμένα φέτος πρέπει να πήρε κάπου στα 800 άτομα και οι βάσεις επεσαν στις 13.600 αν δεν κάνω λάθος και 10.600 για πολύτεκνους. Σκέφτεται μήπως μπορείτε και εσείς να κάνετε κάτι τέτοιο γτ πιστεύω θα ήταν το καλύτερο για όλους σας αν μπορείτε. Το ξέρω οτι είμαι εκτός θέματος αλλα αλλά σκέφτηκα να το πω και σε εσάς γτ βλέπω οτι μερικοί θέλετε πολυ να μπείτε
Punisher
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

panos2123 έγραψε:Παιδες δεν ξέρω ποσο χρονών είστε, άμα έχετε οικογένειες κλπ αλλα εγω σκέφτηκα το εξής. Εγω δεν γουστάρω και πολυ την μόνιμη ζωη σε νησί (συγχωρέστε με για αυτό αλλα είμαι 21 χρονών και εχω πάει μονο μια φορά διακοπές στην Κόρινθο ξέρω γω) οπότε σκέφτηκα το εξής. Τώρα με νδ όπως βλέπετε παίρνει άτομα και απο απο προκήρυξης αλλα και στις σχολές. Συγκεκριμένα φέτος πρέπει να πήρε κάπου στα 800 άτομα και οι βάσεις επεσαν στις 13.600 αν δεν κάνω λάθος και 10.600 για πολύτεκνους. Σκέφτεται μήπως μπορείτε και εσείς να κάνετε κάτι τέτοιο γτ πιστεύω θα ήταν το καλύτερο για όλους σας αν μπορείτε. Το ξέρω οτι είμαι εκτός θέματος αλλα αλλά σκέφτηκα να το πω και σε εσάς γτ βλέπω οτι μερικοί θέλετε πολυ να μπείτε
καλα τα λες σψστος εισαι, πρεπει να το εχεις με το διαβασμα ομως...
panos2123
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από panos2123 »

Ενα δίκιο το χεις αλλα απο προσωπική μου εμπειρία δεν διάβαζα απο μικρο παιδί για αυτό διάλεξα την θεωρητική κατεύθυνση στο σχολείο. Στην ιστορία πχ που είναι στο χέρι μου, μέχρι τα Χριστούγεννα δεν είχα πέσει ποτέ κάτω απο 17 πράγμα απίθανο για εμένα. Εε μές'τα Χριστούγεννα πάντως μπουχτισα και τα παράτησα. Τέλος πάντων θέλω να πω οτι είναι στο μυαλό μας ολο. Εγω είμαι 21 χρονών και έχω δουλέψει σε βενζινάδικο και ντελιβερι. Είναι βρωμοδουλειες που κυριολεκτικά βαρέθηκα. Δουλεύω απο απο τα 18 μου μέχρι τώρα και πάντα έλεγα οτι δεν θα διαβάσω και απλα θα δουλέψω. Ελα Ελα που τα βρήκα σκούρα και η αλήθεια είναι οτι το διάβασμα μου φαίνεται πολυ πολύ καλύτερο απ ότι έκανα τόσα χρόνια. Τέλος πάντων εύχομαι για το καλύτερο για όλους σας και ο καθένας ας δει τι μπορεί να κάνει για το μέλλον του.
Μαυρος94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 124

Δημοσίευση από Μαυρος94 »

Καλήμερα Μάγκες μου
Stratigos122
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ