ε ναι π θα ηταν στον δρομο; Ολοι στα τμηματα εντασονται και μετα βαρανε σκοπετα στα προκεκα...dimitris/1993 έγραψε:Με βάση αυτά που έχεις δηλώσει ... Το ξέρεις ότι εντάχτηκαν σε τμήματα ;
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
Punisher μπορεί αν θέλει μια κυβέρνηση να τους κάνει μόνιμους ή οχι; Ξερουμε οτ οσοι μπουν θα είναι αρχικά με συμβάσεις, δν ανακάλυψες τν Αμερικη απλά ευελπιστούμε σε μια μελλοντική μονιμοποίηση όπως και εσύ άλλωστε. Και όποιος έκανε τα χαρτιά του
Οι προκυρηξεις είναι προκυρηξεις. Στην προκυρηξη φίλε punisher γράφει επίσης ότι πρέπει να είσαι 1.70... Πόσους αστυνομικούς ξέρεις που είναι 1.65...
- dimitris/1993
- Λοχίας

- Posts in topic: 92
Αγόρι το κάθε νησί δεν έχει ένα τμήμα. Κάποιοι πήγαν μακριά από το σπίτι τους λόγο βαθμολογίας. Εντάξει ωραία είναι τα σκοπετα. Ας διαβάζαμε να γινόμασταν αξιωματικοί.
βρε μακαρι να γινουν...Elante έγραψε:Punisher μπορεί αν θέλει μια κυβέρνηση να τους κάνει μόνιμους ή οχι; Ξερουμε οτ οσοι μπουν θα είναι αρχικά με συμβάσεις, δν ανακάλυψες τν Αμερικη απλά ευελπιστούμε σε μια μελλοντική μονιμοποίηση όπως και εσύ άλλωστε. Και όποιος έκανε τα χαρτιά του
σωστο... Το να διαβαζαμεdimitris/1993 έγραψε:Αγόρι το κάθε νησί δεν έχει ένα τμήμα. Κάποιοι πήγαν μακριά από το σπίτι τους λόγο βαθμολογίας. Εντάξει ωραία είναι τα σκοπετα. Ας διαβάζαμε να γινόμασταν αξιωματικοί.
- dimitris/1993
- Λοχίας

- Posts in topic: 92
Εσύ δεν ξέρω τι έχεις τελειώσει. Εγώ ήμουν σε πανεπιστήμιο πάντως στην Αθήνα.
στην Λαμια ηλεκτρονικος... Τεσπα. Εχει ο θεος μαγκιτες...dimitris/1993 έγραψε:Εσύ δεν ξέρω τι έχεις τελειώσει. Εγώ ήμουν σε πανεπιστήμιο πάντως στην Αθήνα.
Παιδιά ξεκολλάτε οι συνοριοφύλακες ανήκουν στην αστυνομία μην ακούω ***** Εννοείται ότι ανήκουν στην αστυνομία
Πκε Αθήνα θα δώσουν;
giorgos99 έγραψε:φίλε εγώ τα έκανα για Ξάνθη και πιστεύω η βάση θα είναι χαμηλήMike19 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Καμία εκτίμηση για Ξάνθη έχουμε; Κανένα παιδί από δω τα έκανε τα χαρτιά του;
Ποσα μόρια έχεις φίλος;
έχω 2700 στην Β κατηγορία εσυ φίλε;Mike19 έγραψε:giorgos99 έγραψε:φίλε εγώ τα έκανα για Ξάνθη και πιστεύω η βάση θα είναι χαμηλήMike19 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Καμία εκτίμηση για Ξάνθη έχουμε; Κανένα παιδί από δω τα έκανε τα χαρτιά του;
Ποσα μόρια έχεις φίλος;
-
Pezonaytis
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 73
Παμε μια να δουμε ποσοι ειμαστε εδω μεσα στην Β´ κατηγορια!Γραψτε μορια
-
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 106
Και + Με εντοποιοτητα η χωρίς
Παιδιά στο τέλος θα μπούνε και παιδιά με 1000 μόρια έστω στα νησιά από αυτούς που θα περάσουν στην πρώτη φάση δεν πάει να πει ότι δεν θα κοπούν ύστερα και με βάση ότι οι αιτήσεις είναι πολύ λίγες όλοι μπορούν να έχουν ελπίδες Εγώ προσωπικά έχω 2.800 αλλά αυτό δεν λέει τίποτα με βάση όπως πάνε Τώρα τα πράγματα και εγώ μπορεί να περάσω σε ένα νησί και στο ίδιο νησί να περάσει και ένα παλικάρι με 1.100 μόρια για παράδειγμα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες