Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Deapanos
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από Deapanos »

29 για Κόρινθο αλλά δεν θα μπω γιατί η βάση θα είναι 30 31
Punisher
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 413

Δημοσίευση από Punisher »

Κυριακο σελ 29-30 στην προκηρυξη των συνοριοφυλακων ορισμενου χρονου και σελ 23-24 στους ειδικους φρουρους, διαβασε και εισαι εξυπνο παιδι θα καταλαβεις ! Λεει 3 μηνη εκπαιδευση και ισως να εκαναν αν δεν τους βγιαζονταν τοσο και γιαυτο κανουν 1 μηνα, οτι μετα την ολοκληρωση της υποτιθεμενης 3μηνης, τοποθετουνται στις υπηρεσιες, για να σε τοποθετησουν σε υπηρεσια πρεπει να εχεις υπογραψει την συμβαση, τι να κανουμε δλδ που δεν θα την υπογραψεις μετα απο 3 μηνες αλλα μετα απο 1 μηνα ! Μην επιμενεις
Punisher
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Αυριο τοποθετουνται τα παιδια των νησιων στις υπηρεσιες... Σιγουρα θα ξερεις καποιον, ρωτησε τον αν θα υπογραψει οταν παει στην υπηρεσια, και τα λεμε παλι μετα γιαυτο το θεμα
Synoriakos
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 166

Δημοσίευση από Synoriakos »

Deapanos έγραψε:29 για Κόρινθο αλλά δεν θα μπω γιατί η βάση θα είναι 30 31

deapanos Εντάξει, ευτυχώς το γνωρίζεις ήδη. Μην σπαταλάς τον χρόνο σου τσάμπα εδώ μέσα τότε

Police7 δεν χρειάζεται να επιμείνουμε άλλο. Ο χρόνος θα το κρίνει .

Punisher
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Επισης, ναι σιγα γτ να μην κατσω σε ενα νησι εως και 20 χρονια πχ αμα μου αννανεωνουν καθε χρονο, απο το να μπω εφ και μετα απο καποια χρονια παω σπιτι μου, χαζος ειμαι; Σωστο και αυτο
Punisher
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Synoriakos έγραψε:
Deapanos έγραψε:29 για Κόρινθο αλλά δεν θα μπω γιατί η βάση θα είναι 30 31

deapanos Εντάξει, ευτυχώς το γνωρίζεις ήδη. Μην σπαταλάς τον χρόνο σου τσάμπα εδώ μέσα τότε

Police7 δεν χρειάζεται να επιμείνουμε άλλο. Ο χρόνος θα το κρίνει.

Σιγουρα αλλα λεει μια παροιμια την υπογραφη και το ... Πρεπει να προσεχουμε που το βαζουμε! 😁☺

Synoriakos

Βασικά δεν κατάλαβα το μήνυμα.

Παρ'ολα αυτά Αθήνα = 15 έτη σίγουρα, κακή ποιότητα ζωής για κάποιους (εμού) , ακριβή ζωή και τα ενοίκια στον θεό, γενικά πολλά έξοδα για κάποιον που διασκεδάζει αρκετά, το μόνο θετικό ότι υπάρχει η μονιμοποίηση και ότι είσαι σε πιο μάχιμη υπηρεσία (το τελευταίο δε ξέρω κατά πόσο θα είναι θετικό μετά από 1,2 χρόνια)

Νησί = άλλη ποιότητα ζωής, περισσότερα λεφτά σ θα πας σπίτι σου πιο γρήγορα από οποιονδήποτε άλλον (έχοντας και την μεγαλύτερη μοριοδότηση παραμεθορίου) , φθηνότερη ζωή, φθηνότερο ενοίκιο, καλοκαίρι 5 μήνες τον χρόνο, το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι το ερωτηματικό της μονιμοποίησης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Synoriakos την Παρ Αύγ 28, 2020 12:22 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Synoriakos

Α ! Και η υπηρεσία στο νησί, πιθανόν να είναι ''βαρετή'' για κάποιους (αυτό μπορεί βέβαια να είναι και προσόν σε λίγο καιρό για κάποιους)
Punisher
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Synoriakos έγραψε:Βασικά δεν κατάλαβα το μήνυμα.

Παρ'ολα αυτά Αθήνα = 15 έτη σίγουρα, κακή ποιότητα ζωής για κάποιους (εμού) , ακριβή ζωή γενικά για κάποιον που διασκεδάζει αρκετά, το μόνο θετικό ότι υπάρχει η μονιμοποίηση και ότι είσαι σε πιο μάχιμη υπηρεσία (το τελευταίο δε ξέρω κατά πόσο θα είναι θετικό μετά από 1,2 χρόνια)

Νησί = άλλη ποιότητα ζωής, περισσότερα λεφτά σ θα πας σπίτι σου πιο γρήγορα από οποιονδήποτε άλλον (έχοντας και την μεγαλύτερη μοριοδότηση παραμεθορίου) , καλύτερη ποιότητα ζωής, φθηνότερη ζωή, καλοκαίρι 5 μήνες τον χρόνο, το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι το ερωτηματικό της μονιμοποίησης.
και τοτε πως λες οτι θα πας σπιτι σου πιο γρηγορα, ελααα δεν σε πιστευωωω, δεν θα ειχες τοση "καψα" τοτε περυσι που δεν μπηκαμε... :) με αγαπη τα λεω, ισως να θες να τα πλασεις στο μυαλο σ καπως ειδυλιακα, μηπως εχουν τα ενοικια στα νησια 100 ευρω η η ποιοτητα ζωης με το να βαρας σκοπετα στους μεταναστες το λες καλη ποιοτητα; Μπερδεμενα τα βρισκω... Νομιζω επιλεγω εφ ως καλυτερο, αλλα αμα μπειτε εσεις τα μεγαλα μορια τωρα μεσα, ισως εχουμε πιθανοτητες καλυτερες και ισως βγαλουμε και τιποτα αλλο να ανεβασουμε μορια, μπας και μπουμε, καλη επιλογη κανετε τελικα ενταξει
Punisher
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Οσο για το παραμεθωριο π λες, παλι σε βρισκω αδιαβαστο γτ τα παιδια π μπηκαν, παραμεθωριου δεν θα παιρνουν τιποτα... Ρωτησε το και αυτο :/
Punisher
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Punisher έγραψε:Οσο για το παραμεθωριο π λες, παλι σε βρισκω αδιαβαστο γτ τα παιδια π μπηκαν, παραμεθωριου δεν θα παιρνουν τιποτα... Ρωτησε το και αυτο :/
και ουτε θα παιρνεις μορια παραμεθωριου ακομα και να τα επιαναν διοτι οι σφ ορισμενου χρονου δεν δικαιουνται ουτε αποσπαση ουτε μεταθεση... Γιαυτο σ λεω... Στα λεω για να ξερεις... Εχεις καλα μορια αδερφε, κριμα θα ειναι
Synoriakos

Καλά θυμάσαι, πέρσι στήριζα απόλυτα τους ε. Φ. Δεν διαφώνησα σε τίποτα.

Πέρσι δεν ήξερα ότι θα έχω το δικαίωμα αυτό. Επίσης από την στιγμή που υπάρχει πλέον το δικαίωμα και θεωρώ πως είμαι και μέσα, προσπαθω να βρω τα θετικά, πράγμα που δεν θα είχα κάνει σε καμιά άλλη περίπτωση.

Τώρα όσο αφορά του παραμεθορίου. Δεν αναφέρομαι στα λεφτά προφανώς, αναφέρομαι στα μόρια μετάθεσης.

Τώρα επειδή είμια άνθρωπος που του αρέσει να ζει ήρεμα, βρίσκω την ποιότητα ζωής σε νησί εκατό αιώνες μπροστά σε σχέση με την Αθήνα.

Στην αθήνα δε βρίσκεις σπίτι σχετικά καλό κάτω από 550 ευρώ και ένας μέσος αστυνομικός της δικής μας σειράς δύσκολα το βρίσκει.

Ξέρω παραδείγματα περσινών ειδικών φρουρών που μένουν 2 ή και 3 μαζί ώστε να μοιράζονται τα ενοίκια.

Τώρα όλα τα άλλα, εφόσον εγώ τα βρίσκω θετικά, δεν με προβληματίζει τίποτα άλλο. Ο καθένας για την πάρτι του :)
Synoriakos

Punisher έγραψε:
Punisher έγραψε:Οσο για το παραμεθωριο π λες, παλι σε βρισκω αδιαβαστο γτ τα παιδια π μπηκαν, παραμεθωριου δεν θα παιρνουν τιποτα... Ρωτησε το και αυτο :/
και ουτε θα παιρνεις μορια παραμεθωριου ακομα και να τα επιαναν διοτι οι σφ ορισμενου χρονου δεν δικαιουνται ουτε αποσπαση ουτε μεταθεση... Γιαυτο σ λεω... Στα λεω για να ξερεις... Εχεις καλα μορια αδερφε, κριμα θα ειναι

Δεν με πειράζει τότε... Ακόμη και στο νησί να μείνω. Καλύτερα 20 χρόνια στο νησί παρά 20 στην Αθήνα. Ευχαριστώ για την ενημέρωση παρ'όλα αυτά.
panos2123
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από panos2123 »

Ρε παιδιά πείτε θεωρητικά οτι ενας ενας σφ μετά απο κάποια χρόνια μονιμοποιείται και παίρνει τον βαθμό του αστυφύλακα. Δεν θα μπορέσει να δηλώσει για μετάθεση?
Punisher
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Synoriakos έγραψε:Καλά θυμάσαι, πέρσι στήριζα απόλυτα τους ε. Φ. Δεν διαφώνησα σε τίποτα.

Πέρσι δεν ήξερα ότι θα έχω το δικαίωμα αυτό. Επίσης από την στιγμή που υπάρχει πλέον το δικαίωμα και θεωρώ πως είμαι και μέσα, προσπαθω να βρω τα θετικά, πράγμα που δεν θα είχα κάνει σε καμιά άλλη περίπτωση.

Τώρα όσο αφορά του παραμεθορίου. Δεν αναφέρομαι στα λεφτά προφανώς, αναφέρομαι στα μόρια μετάθεσης.

Τώρα επειδή είμια άνθρωπος που του αρέσει να ζει ήρεμα, βρίσκω την ποιότητα ζωής σε νησί εκατό αιώνες μπροστά σε σχέση με την Αθήνα.

Στην αθήνα δε βρίσκεις σπίτι σχετικά καλό κάτω από 550 ευρώ και ένας μέσος αστυνομικός της δικής μας σειράς δύσκολα το βρίσκει.

Ξέρω παραδείγματα περσινών ειδικών φρουρών που μένουν 2 ή και 3 μαζί ώστε να μοιράζονται τα ενοίκια.

Τώρα όλα τα άλλα, εφόσον εγώ τα βρίσκω θετικά, δεν με προβληματίζει τίποτα άλλο. Ο καθένας για την πάρτι του :)
Αδερφε μου ακουσε με εισαι μπερδεμενος, δεν θα παιρνεις μορια παραμεθωριου ακομα και για 10 χρονια να υπογραφεις γιατι δεν δικαιουσαι μεταθεση πως να το κανουμε! Επισης απο Αθηνα ειμαι 550 ευρω ενοικιο θα λες μαλλον για καμια βιλα στην γλυφαδα, το τερματισες με το ενοικιο ρε, χαχαχα !250 εισαι σε 50 τετραγωνικα σπιτι ανετος, τοσο ειναι και στα νησια, ειπαμε καπου οπα !

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες