Και γτ να πας δυο βεβαιωσεις;Pezonaytis έγραψε:Οχι για τα νησια θελω χωρις εντοποιοτητα
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Αύγ 27, 2020 5:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε πόσο καιρό βγαίνουν τα αποτελέσματα;
-
Antonio's
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 106
Μετά τις 15 Σεπτεμβρίου
-
Pezonaytis
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 73
Αλλαξα δυο περιοχες κατοικιαςPunisher έγραψε:Και γτ να πας δυο βεβαιωσεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Αύγ 27, 2020 5:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και πως θα δηλωσεις οτι εμενες 2 χρονια συνεχομενα τοτε; Αμα εχεις αλλαξει δυο τι ν πω δεν ξερω πως θα το κάνειςPezonaytis έγραψε:Αλλαξα δυο περιοχες κατοικιας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Αύγ 27, 2020 5:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Pezonaytis
- Ανθυπασπιστής

Εχω δυο βεβαιωσεις με συνεχομενες ημερομηνιες αλλα δεν τα δεχεται το ΑΤ αν ξερει καποιος ας με βοηθησει ευχαριστωPunisher έγραψε:Και πως θα δηλωσεις οτι εμενες 2 χρονια συνεχομενα τοτε; Αμα εχεις αλλαξει δυο τι ν πω δεν ξερω πως θα το κάνεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Αύγ 27, 2020 5:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 217
Πάρε την άλλη ότι κατοικούσες μέχρι τα 18 σου σε ένα μέρος αυτήν θα την δεχθούνPezonaytis έγραψε:Εχω δυο βεβαιωσεις με συνεχομενες ημερομηνιες αλλα δεν τα δεχεται το ΑΤ αν ξερει καποιος ας με βοηθησει ευχαριστωPunisher έγραψε:Και πως θα δηλωσεις οτι εμενες 2 χρονια συνεχομενα τοτε; Αμα εχεις αλλαξει δυο τι ν πω δεν ξερω πως θα το κάνεις
-
Pezonaytis
- Ανθυπασπιστής

Και εκει ρε ***** το εχω διαφορετικες περιοχες λογο μεταθεσεων του πατερα μουGiorgos 94. έγραψε:Πάρε την άλλη ότι κατοικούσες μέχρι τα 18 σου σε ένα μέρος αυτήν θα την δεχθούνPezonaytis έγραψε:Εχω δυο βεβαιωσεις με συνεχομενες ημερομηνιες αλλα δεν τα δεχεται το ΑΤ αν ξερει καποιος ας με βοηθησει ευχαριστωPunisher έγραψε:Και πως θα δηλωσεις οτι εμενες 2 χρονια συνεχομενα τοτε; Αμα εχεις αλλαξει δυο τι ν πω δεν ξερω πως θα το κάνεις
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 217
Δεν ξέρω ρε φίλε δηλαδή 1 χρόνο κατοικούσες σε ένα μέρος και μετά άλλαξες τελείως περιοχή και αν είναι συνεχόμενα γιατί να μην στο δεχθούν το θες για τα μόρια η απλά για να κάνεις την αίτηση;
-
Pezonaytis
- Ανθυπασπιστής

Απλα για κανω αιτησηGiorgos 94. έγραψε:Δεν ξέρω ρε φίλε δηλαδή 1 χρόνο κατοικούσες σε ένα μέρος και μετά άλλαξες τελείως περιοχή και αν είναι συνεχόμενα γιατί να μην στο δεχθούν το θες για τα μόρια η απλά για να κάνεις την αίτηση;
Συγκεκριμενα το 2018 σπουδαζα και το 19 εως κ σημερα επεστρεψα στην πολη μου και αναγκαστηκα πρεπει να προσκομισω δυο βεβαιωσεις αλλα δεν τις δεχοντε μου λενε ειναι απαραιτητο να κατοικω σε ενα μερος την τελευταια διετια.
Ενω δεν το θελω για μορια το θελω ισα ισα για να κανω τα χαρτια για τα νησια
-
Synoriakos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 166
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα...
Εξ'αρχής ήταν λάθος που ζητούσε βεβαίωση κατοικίας για εμάς που δεν έχουμε εντοπιότητα και ορίστε το πρώτο μεγάλο λάθος.
καλά το ότι θέλανε να αναγράφει και ημερομηνίες, με ξεπερνάει ...
καλώς ήρθες ξένε στον κόσμο μας
Εξ'αρχής ήταν λάθος που ζητούσε βεβαίωση κατοικίας για εμάς που δεν έχουμε εντοπιότητα και ορίστε το πρώτο μεγάλο λάθος.
καλά το ότι θέλανε να αναγράφει και ημερομηνίες, με ξεπερνάει ...
καλώς ήρθες ξένε στον κόσμο μας
-
Synoriakos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 166
Πάρε αμέσως στο αρχηγείο για διευκρίνηση.
Καλό ξεμπέρδεμα.
Καλό ξεμπέρδεμα.
Γιαυτο αλλη φορα δεν θα τα αφηνεις για τελευταια μερα να κανεις αιτηση, τωρα και ακρη να βγαλεις αν πας αυριο π δεν προκειται να το δεχτουν αν δεν αναγραφει ημερομηνια, μεχρι να ξανα πας δημαρχειο να συννενοηθεις με τον δημοσιο υπαλληλο, αντε βγαλε ακρη, αυριο μετα τις 3, τελος ολαPezonaytis έγραψε:Απλα για κανω αιτησηGiorgos 94. έγραψε:Δεν ξέρω ρε φίλε δηλαδή 1 χρόνο κατοικούσες σε ένα μέρος και μετά άλλαξες τελείως περιοχή και αν είναι συνεχόμενα γιατί να μην στο δεχθούν το θες για τα μόρια η απλά για να κάνεις την αίτηση;
Συγκεκριμενα το 2018 σπουδαζα και το 19 εως κ σημερα επεστρεψα στην πολη μου και αναγκαστηκα πρεπει να προσκομισω δυο βεβαιωσεις αλλα δεν τις δεχοντε μου λενε ειναι απαραιτητο να κατοικω σε ενα μερος την τελευταια διετια.
Ενω δεν το θελω για μορια το θελω ισα ισα για να κανω τα χαρτια για τα νησια
Ναι γτ και αυτοι ειναι πολυ προθυμοι να βοηθησουν, οταν επαιρνα να ρωτησω για την βεβαιωση οτι ο Δημος δεν δινει ημερομηνια εναρξης, μ απαντουσε οτι το λεει ρητα η προκηρυξη, ε και τι να κανω ρε αδερφε αφου δεν το δινει ο δημος αντε πες τους το εσυ! Εν τελη πηρα καποια τηλ και μ το εφτιαξε ο υπαλληλος!Synoriakos έγραψε:Πάρε αμέσως στο αρχηγείο για διευκρίνηση.
Καλό ξεμπέρδεμα.
Μάγκες ότι και να κάνετε με 30 βάση καληνύχτα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες