μην τρελενεσε, θα σε ειχαν καλεσειGiorgos 94. έγραψε:Εγώ έχω 5 μέρες δεν με πήραν για κάτι απλά γράφει ότι κάτοικο από το 2016 έως σήμερα εδώ ούτε τόπο γέννησης ούτε τίποτα πιστεύω να τους κάνει
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
δεν τπυς ρωτησες πως πανε οι αιτησεις Αθηνα;Hliassap έγραψε:Τελευταία εργάσιμη εννοώ παρασκευή όταν λέω σήμερα.
Όχι ρε φίλε τι είναι ο άνθρωπος το λογισμικό της ΕΛΛΑΣ
σωραιοςHliassap έγραψε:Όχι ρε φίλε τι είναι ο άνθρωπος το λογισμικό της ΕΛΛΑΣ
Για την βεβαίωση κατοικίας με πήραν και εμένα. Ήθελα να γράφει μέχρι την σημερινή μέρα για παράδειγμα ότι κατοικώ από το 2017 μέχρι της 20 Αυγούστου του 2020. Αυτό ήθελαν από το τμήμα που με πήραν τηλ πήγα και το ξαναεφτιαξα.
Σου το έδωσαν το χαρτί ή σου είπα δεν γίνετε να γράφει κ τέτοια?
2200 ειναι καλα για νησια; Αν μπορει καποιος ας απαντησει
οι νησιωτες μπηκαν και με 1500, κανεις δεν ξερει να σ πει αν ειναι καλα η οχι, αναλογα ποσες αιτησεις εχουν γινει, αυτο ισχυει και για τις αλλες περιοχες, αν συγκρινουμε με τα μορια των παιδιων απο τα νησια εισαι καλαBabis77 έγραψε:2200 ειναι καλα για νησια; Αν μπορει καποιος ας απαντησει
hliassap μου έδωσαν ένα χαρτί στην αρχή που έγραφε μέχρι 2019 ότι κατοικώ από το 2017. Όταν το παρέδωσα μετά με πήραν τηλ και έλεγαν ότι θέλουν να γράφει πάνω ο τι κατοικώ μέχρι την τότε ημερομηνία π. Χ από το 2017 έως της 20-8-20. Πήγα το ξαναεφτιαξα την ίδια μέρα και τους το πήγα πίσω και όλα οκ. Κατάλαβες;
Στην Β απο οτι φαινετε δεν εχει δηλωσει κανεις, αντε 1 εδω μεσα που να εχει
Γενικα εχω μια απορια πως θα τα βγαλουν, διοτι και απο Ξανθη και απο Δραμα και Κορινθο κακ Αθηνα, μπορουν να δηλωσουν, ουσιαστικα με την πρωτη ματια μπορει να μην εισαι μεσα αλλα στο τελος να εισαι γιατι καποιοι ποθ εξναι απο πανω ισως εχουν περασει στον τοπο τους! Εχω απορια να δω πως θα τα φτιαξουν
ΑΜΑΚ ευχαριστώ φίλε ναι κατάλαβα!
-
Anastasia735
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 55
Άμα δεν συμπληρωθούν από την Β θα πάρουν από την Α;
Punisher έγραψε:Στην Β απο οτι φαινετε δεν εχει δηλωσει κανεις, αντε 1 εδω μεσα που να εχει
Πως μπορείς να είσαι σίγουρος ότι αυτοί που γραφούν εδώ μέσα δεν είναι οι περισσότεροι της Β;
αφου ολοι λενε Α, νομιζω μονο ενας εχεις πει για ΒARN έγραψε:Punisher έγραψε:Στην Β απο οτι φαινετε δεν εχει δηλωσει κανεις, αντε 1 εδω μεσα που να εχει
Πως μπορείς να είσαι σίγουρος ότι αυτοί που γραφούν εδώ μέσα δεν είναι οι περισσότεροι της Β;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες