Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
- Axilleas1992
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 26
Για φιλο ρωταω...
-
Kostasdea7
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 39
Διαβασε την προκυρηξη τα λεει ολα αναλυτικα
- Axilleas1992
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 26
Οκ ευχαριστώ!
-
Kostasdea7
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 39
Παιδια εχουμε καμια πληροφορια γιατις αιτησεις στα νησια; Εχουν γινει πολλες; Που πιστευετε θα κυμανθεί η βαση εκει;
Αναστασία έχω την ίδια αγωνία με εσένα.1940 μόρια και δήλωσα νησιά, μακάρι να είμαστε μέσα
ολα καλα υπομονηSaxtou έγραψε:Αναστασία έχω την ίδια αγωνία με εσένα.1940 μόρια και δήλωσα νησιά, μακάρι να είμαστε μέσα
-
Stratonomos dek.
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 7
Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους!Με 2510 για Αθήνα (χωρίς μόρια) και για νησιά;
Γνώμη για το που θα κυμανθεί η βάση;
Γνώμη για το που θα κυμανθεί η βάση;
Σε ευχαριστώ πολύ
Ρε παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση. Στην προκήρυξη λέει συγκεκριμένα στα νησιά και στην Αττική ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση. Εσεις πχ που μένετε μια ζωή Αθήνα, πως κάνατε αίτηση για νησιά; Και θα την δεχτούν?
-
Stratonomos dek.
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 7
Στην Αθήνα πρέπει να είσαι κάτοικος τουλάχιστον τα δυο τελευταία έτη όπως και στις άλλες περιοχες (Δράμα, Κόρινθο). Για τα νησιά είναι ανοιχτές οι αιτήσεις για όλη την Ελλάδα με επιπλέον μόρια για όποιον έχει εντοπιότητα.
Ευχαριστώ για την απάντηση σας. Ξερω οτι αυτό που θα ρωτήσω έχει ξαναειπωθει αλλα δεν το βρίσκω πουθενά... Αν περάσω και στην Αθήνα και στο νησί, πως θα γίνει μετά; Επιλέγω εγω που θα πάω ή η αστυνομία; Σε αυτό θέλω μια σίγουρη απάντηση σας παρακαλώ
λογικα αμα εισαο Αθηναιος, θα σε παρουν τηλ για να αφησεις καπου την κενη θεση, οποτε θα διαλεξεις αθηνα και θα αφησεις κρνη τα νησιαpanos2123 έγραψε:Ευχαριστώ για την απάντηση σας. Ξερω οτι αυτό που θα ρωτήσω έχει ξαναειπωθει αλλα δεν το βρίσκω πουθενά... Αν περάσω και στην Αθήνα και στο νησί, πως θα γίνει μετά; Επιλέγω εγω που θα πάω ή η αστυνομία; Σε αυτό θέλω μια σίγουρη απάντηση σας παρακαλώ
Μια ακόμη ερώτηση. Οι συνοριοφύλακες αν παραμείνουν στο σωμσ, μετά από πόσα χρόνια γίνονται αστυφύλακες?
αυτο αδερφε ειναι για τουυε μονιμους τπυς 400 δλδ! Μετα αλο 8 γινονταιpanos2123 έγραψε:Μια ακόμη ερώτηση. Οι συνοριοφύλακες αν παραμείνουν στο σωμσ, μετά από πόσα χρόνια γίνονται αστυφύλακες;
- Nikitas13
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 4
Καλημερα σε ολους υποψηφιους... Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση εγω που θελω να κανω την αιτηση για αθηνα και νησια... Καταθετω τα χαρτια επι δυο φορες... Ή μονο μια και κανω μονο δυο διαφορετικες αιτησεις... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες