Δύσκολο; Πόσο δύσκολο δηλαδή;

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
K_Jajas

Δημοσίευση από K_Jajas »

Sorry για το διπλο μυνημα.

Οταν ειμουν 14 εκανα κατι επεμβασεις. Τωρα πια προπονουμαι τρεχω κτλ κανονικα χωρις προβλημα. Μου ειπαν ομως οτι υπαρχει περιπτωσει να με κοψουν για αυτο. Παιζει οντως κατι τετοιο; Ανυπομονω να παω!! Εκτος απο θεματα υγειας για τι αλλο μπορει να σε κοψουν;
gioalex
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από gioalex »

Παιδιά δεν τους πνίγουν. Αυτό που μπορώ να υποθέσω ότι γίνεται (αφού ούτε εγώ ούτε και κανένας άλλος από εμάς λογικά δεν έχει πάει) είναι ότι τους εμποδίζουν να παραμείνουν στην επιφάνεια και να αναπνεύσουν ελεύθερα, με αποτέλεσμα να τους κυριεύει ο πανικός. Δηλαδή αν τους πνίγουν και κάποιος για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν επανέλθει, τι γίνεται; Μας συγχωρείται, λάθος;
gioalex
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από gioalex »

Άλλο λιποθυμάω (από έλλειψη οξυγόνου) και άλλο πνίγομαι. Η διαφορά είναι τεράστια...
panos

Δημοσίευση από panos »

Παιδιά, παρακολουθώ καιρό το φόρουμ σας. Ξέρω καλά 2 γνωστούς οι οποίοι είναι και αδέρφια, και φίλοι του πατέρα μου. Πήγανε ουκάδες πριν πολυ πολύ καιρό (τώρα είναι 50 χρονών) και μου έχουν πει πολλές ιστορίες βέβαια δεν μιλάνε και πολύ αν δεν τους πιέσω.. Στον πνιγμό απλα σου κρατάνε το κεφάλι μέσα στο νερό μέχρι να αρχίσεις να πανικοβάλεσε και σε βγάζουν. κάποιοι δεν το αντέχουν και φεύγουν κλέγοντας (για αυτό βγάζουν και τέτοια σενάρια..) αλλα μην ακούω ότι τους επαναφέρουν στην ζωή μετα απο πνιγμό .. έλεος.
Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Legion »

Εχει πολλες ιδιομορφιες ενας ψευτης παιδια.
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης