Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
-
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 106
Kosta μόνο Χίο τα έκανες; Έχεις και εντοποιοτητα ; Σε ποια κατηγορία τα έκανες;
θα μπεις ταμειο αδερφε και θα εισαι στο σπιτι σου... Μπορεις να δλεψεις και καπου αλλου μεχρι να ξεκινησεις, μακαρι να ημουν στην θεση σ πραγματικα αδερφε, Αθηνα τα ειχα κανειKostasthegreek έγραψε:PUNISHER σε περιοχή είχες κάνει τα χαρτιά σου ; Το θέμα είναι ότι απο νοέμβρη δεν θα δουλεύουμε φίλε μου
Μήπως ξέρει κανενας απο νότια και ανατολική περιφέρεια πως πάνε οι αιτήσεις; Αν είναι πολλες δλδ
- Kostasthegreek
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 12
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Η αλήθεια είναι ότι δεν κατέθεσα τα χαρτιά μου ακόμα, αολά επειδή τα έχω μαζέψει και μου μένει μόνο να σκεφτώ καλά πριν τα καταθέσω είμαι απο κεντρική μακεδονία και δεν έχω εντοπιότητα για τα νησιά, έχω 2610 μόρια χωρίς εντοπιότητα, το θέμα είναι οτι θα είμαι μακριά απο το σπίτι μου και σε νησί
Ανατολικη αττικη στο δικο μ τμημα ημασταν εγω και αλλοι 3 Την πεμπτη π κατεθεσα, δεν ξερω ποσα μορια ειχαν αυτοιpanos2123 έγραψε:Μήπως ξέρει κανενας απο νότια και ανατολική περιφέρεια πως πάνε οι αιτήσεις; Αν είναι πολλες δλδ
αδερφε, αν εισαι οντως εποχικοε, μην κανεις το λαθος... Φιλικα στο λεω, απο εκει και περα δικη σ η επιλογη!Kostasthegreek έγραψε:ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Η αλήθεια είναι ότι δεν κατέθεσα τα χαρτιά μου ακόμα, αολά επειδή τα έχω μαζέψει και μου μένει μόνο να σκεφτώ καλά πριν τα καταθέσω είμαι απο κεντρική μακεδονία και δεν έχω εντοπιότητα για τα νησιά, έχω 2610 μόρια χωρίς εντοπιότητα, το θέμα είναι οτι θα είμαι μακριά απο το σπίτι μου και σε νησί
-
Anastasia735
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 55
Στο τμήμα στη περιοχή μου ο προηγούμενος πριν από μένα που μιλάγαμε μου είπε ότι έχει για Αθήνα 2300 με εντοπιότητα. Και τα έκανε μόνο για Αθήνα.
Ας ελπίσουμε για το καλύτερο...
-
Anastasia735
- Δεκανέας - Έφεδρος

Άρα χωρίς εντοπιότητα γύρω στα 1800
καλα εσυ δεν τα εκανες για αθηνα;Anastasia735 έγραψε:Στο τμήμα στη περιοχή μου ο προηγούμενος πριν από μένα που μιλάγαμε μου είπε ότι έχει για Αθήνα 2300 με εντοπιότητα. Και τα έκανε μόνο για Αθήνα.
- Kostasthegreek

PUNISHER Γούσταρα πολύ την αστυνομία το ήθελα απο μικρός, τώρα στην πυροσβεστική δεν με χαλάει απλά το μόνο που δεν μαρεσει είναι που δεν είμαστε μονιμοι και δεν δουλεύουμε ολο το χρόνο
-
Anastasia735
- Δεκανέας - Έφεδρος

Για νησια τα έκανα. Δεν είχα δικαίωμα για αθηνα
καταλαβαινω, σφ δεν θα εισαι μονιμος και μπορει μετα απο 3 χρονια να μην ξανα αννανωσεις συμβαση, εποχικος θα εισαι για 5 χρονια και μετα πιστεψε με θα σας κανουν μονιμους, εχω θειο που ειναι αξιωματικος στην πυροσβεστικη, επισης αν εισαι μικρος στην ηλικια,2610 μορια εισαι μπομπα σε περιπτωση ειδικων, εσυ αποφασιζεις,(επισης εισαι στο σπιτι σου τωρα) παιρνεις γυρω στα 800-900; ) Σφ θα παιρνρις τοσα αλλα να υπολογιζεις ενοικιο και παγια εξοδα, τα αλλα δεν τα βαζω ! Καλη επιτυχια σε οτι αποφασισεις αδερφεKostasthegreek έγραψε:PUNISHER Γούσταρα πολύ την αστυνομία το ήθελα απο μικρός, τώρα στην πυροσβεστική δεν με χαλάει απλά το μόνο που δεν μαρεσει είναι που δεν είμαστε μονιμοι και δεν δουλεύουμε ολο το χρόνο
- Kostasthegreek

PUNISHER ευχαριστώ για την καλή σου συμβουλή ναι έχεις δίκιο σε αυτό που μου λες θα το σκεφτώ αλλα ναι εχεις ενα δικιο σε αυτα που μου λες
τιποτα να σαι καλα, απλα λεω τι θα εκανα εγω αν με ειχαν παρει τελικα στην πυροσβεστικη, περα απο την πλακα ειναι ζωαρα, θα ημουν σπιτι μου, θα εψαχνα να βρω κατι για τους μηνες που θα επαιρνα ταμειο, θα εκανα υπομονη 5 χρονια και μετα να ξερεις θα γινετε μονιμοι, ημουν ατυχος εγωKostasthegreek έγραψε:PUNISHER ευχαριστώ για την καλή σου συμβουλή ναι έχεις δίκιο σε αυτό που μου λες θα το σκεφτώ αλλα ναι εχεις ενα δικιο σε αυτα που μου λες
- Kostasthegreek

Καλή επιτυχία σε εσένα φίλε μου στους συνοριακούς, καλή δύναμη!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες