γιατι τόσο χαμηλή προσέλευση στην Κόρινθο φίλε;Tasos13 έγραψε:Μόνο εγώ έχω κάνει φίλε μου εδώ μέσα για Κόρινθο κ έχω 1820.
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
-
Anastasia735
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 55
Ξέρουμε τι παίζει από αιτήσεις στα νησιά σε άλλα αστυνομικά τμήματα; Έχει πάρει κάτι το αυτί σας;
για ολα αυτα που εχουν ειπωθει τοσες φορες μεσα στο τοπικ, δεν παει ο αλλος ευκολα καπου που δεν ειναι σιγουρη η μονιμοποιηση να βαραει σκοπετα στους λαθρο, δεν ειναι ολα τοσο ευκολα οσο τα σκεφτονται μερικοι, γιαυτο, αμα ηταν για εφ τωρα θα ειχε 15000 αιτησεις ηδηgiorgos99 έγραψε:γιατι τόσο χαμηλή προσέλευση στην Κόρινθο φίλε;Tasos13 έγραψε:Μόνο εγώ έχω κάνει φίλε μου εδώ μέσα για Κόρινθο κ έχω 1820.
Δίκιο έχεις φίλε δεν βλέπω να συμπληρώνονται οι θέσεις
Σήμερα έμαθα για Αθήνα ότι γίνεται ένας ψιλό χαμός
δεν μπορεις να ξερεις γενικα, παρα μονο στο τμημα που κατεθεσεςSilk788h έγραψε:Σήμερα έμαθα για Αθήνα ότι γίνεται ένας ψιλό χαμός
για κορινθο ισως και οχι, δραμα εγω προσωπικα θα περιμενα την προκηρυξη των φυλακων που ειναι μονιμοι θα ηταν και στον. Τοπο μου, ξανθη θα συμπληρωθουν με το ζορι, αθηνα θα συμπληρωθουν γυρω στις 800 αιτησειςgiorgos99 έγραψε:Δίκιο έχεις φίλε δεν βλέπω να συμπληρώνονται οι θέσεις
Δυτικό τομέα που έκανε ένας φίλος μόνο στο τμήμα της περιοχής του είχε 30 αιτήσεις και σε μένα 20 είχε μέχρι σήμερα
εσυ φίλε για που έκανες;Punisher έγραψε:για κορινθο ισως και οχι, δραμα εγω προσωπικα θα περιμενα την προκηρυξη των φυλακων που ειναι μονιμοι θα ηταν και στον. Τοπο μου, ξανθη θα συμπληρωθουν με το ζορι, αθηνα θα συμπληρωθουν γυρω στις 800 αιτησειςgiorgos99 έγραψε:Δίκιο έχεις φίλε δεν βλέπω να συμπληρώνονται οι θέσεις
Αθηνα, αλλα δηλωσα για πλακα σαμο και χιο, δεν προκειται να παω αν με παρουν εκει αδερφεgiorgos99 έγραψε:εσυ φίλε για που έκανες;Punisher έγραψε:για κορινθο ισως και οχι, δραμα εγω προσωπικα θα περιμενα την προκηρυξη των φυλακων που ειναι μονιμοι θα ηταν και στον. Τοπο μου, ξανθη θα συμπληρωθουν με το ζορι, αθηνα θα συμπληρωθουν γυρω στις 800 αιτησειςgiorgos99 έγραψε:Δίκιο έχεις φίλε δεν βλέπω να συμπληρώνονται οι θέσεις
Πόσα μόρια έχεις;Punisher έγραψε:Αθηνα, αλλα δηλωσα για πλακα σαμο και χιο, δεν προκειται να παω αν με παρουν εκει αδερφεgiorgos99 έγραψε:εσυ φίλε για που έκανες;Punisher έγραψε:για κορινθο ισως και οχι, δραμα εγω προσωπικα θα περιμενα την προκηρυξη των φυλακων που ειναι μονιμοι θα ηταν και στον. Τοπο μου, ξανθη θα συμπληρωθουν με το ζορι, αθηνα θα συμπληρωθουν γυρω στις 800 αιτησειςgiorgos99 έγραψε:Δίκιο έχεις φίλε δεν βλέπω να συμπληρώνονται οι θέσεις
2580Silk788h έγραψε:Πόσα μόρια έχεις;Punisher έγραψε:Αθηνα, αλλα δηλωσα για πλακα σαμο και χιο, δεν προκειται να παω αν με παρουν εκει αδερφεgiorgos99 έγραψε:εσυ φίλε για που έκανες;Punisher έγραψε:για κορινθο ισως και οχι, δραμα εγω προσωπικα θα περιμενα την προκηρυξη των φυλακων που ειναι μονιμοι θα ηταν και στον. Τοπο μου, ξανθη θα συμπληρωθουν με το ζορι, αθηνα θα συμπληρωθουν γυρω στις 800 αιτησειςgiorgos99 έγραψε:Δίκιο έχεις φίλε δεν βλέπω να συμπληρώνονται οι θέσεις
Καλή επιτυχία εύχομαι!
επισης αδερφε, εσυ;Silk788h έγραψε:Καλή επιτυχία εύχομαι!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες