καταλαβα τι λες, αλλα σ λεω σαν συμβουλη οσο δεν το λες θα παει καλα, αμα το λες θα σε γλωσσοφανε, καλη επιτυχιαGiorgos 94. έγραψε:Δεν υπάρχουν φίλοι μόνο αδέρφια άστο δεν καταλαβαίνεις πως το λέω
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
Αυτούς τους 3 μήνες που λέει ότι είναι η βασική εκπαίδευση είναι μαζί με την πρακτική;
ναι κανουν 1 μηνα σχολη,2 πρακτικη, πληρωνονται 320 με 400 ευρω και μετα το 2μηνο κανονικαSilk788h έγραψε:Αυτούς τους 3 μήνες που λέει ότι είναι η βασική εκπαίδευση είναι μαζί με την πρακτική;
-
Anestisk94
- Δεκανέας - ΟΒΑ

- Posts in topic: 24
δίκιο έχεις λίγοι είναι φίλοι πραγματικοί εγώ έκανα τα χαρτιά μου και ο φίλοι μου λόγω ότι Δεν μπορούν αυτοί να κάνουν τα χαρτιά τους επειδή δεν πληρούν κάποια κριτήρια έχουν πέσει να με φαν λες και εγώ πέρασα ξέρω 'γώ απλώς έκανα τα χαρτιά μου και έχει ο θεόςPunisher έγραψε:καταλαβα τι λες, αλλα σ λεω σαν συμβουλη οσο δεν το λες θα παει καλα, αμα το λες θα σε γλωσσοφανε, καλη επιτυχιαGiorgos 94. έγραψε:Δεν υπάρχουν φίλοι μόνο αδέρφια άστο δεν καταλαβαίνεις πως το λέω
Παιδιά η συγκεκριμένη προκήρυξη έχει εκπαίδευση 3 μηνών το γράφει μέσα, δεν γνωρίζω αν είναι μετά η πρακτική ή μέσα στο 3μηνο πάντως το πρώτο 6μηνο είναι αρκετά ζορικο. Τώρα όσο για τα αθλήματα το 1αρι θέλει δουλίτσα και το μήκος 3,5μ δεν το λες και λίγο
η πρακτικη ξεκιναει με το που φυγπυν τα παιδια απο τις σχολες, που φευγουν στις 26, αναλαμβανουν μετα και για 2 μηνες ειναι πρακτικη, θα αμειβονται ως δοκιμοι δλδ, με 400 ευρω, γιαυτο λεω, οτι αυτοι εχουν σπιτια εκει, εμεις που θελουμε να παμε, πρεπει να ξερουμε απο την αρχη οτι θα μας βγει ο κ... Για να επιβιωνουμε, μεχρι να πληρωθουμε κανονικα, θελει καβατζα απο πισω καληHliassap έγραψε:Παιδιά η συγκεκριμένη προκήρυξη έχει εκπαίδευση 3 μηνών το γράφει μέσα, δεν γνωρίζω αν είναι μετά η πρακτική ή μέσα στο 3μηνο πάντως το πρώτο 6μηνο είναι αρκετά ζορικο. Τώρα όσο για τα αθλήματα το 1αρι θέλει δουλίτσα και το μήκος 3,5μ δεν το λες και λίγο
- Axilleas1992
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 26
Μετά από αυτους τους 2 μήνες ποσα θα περνουν;
Πως την βλεπετε την βαση?
εσυ π εισαι παντρεμενος 786 χωρις υπερωριες και 6 ημερα, αμα κανεις υπερωριες και 6 ημερα, θα φτανεις 900Axilleas1992 έγραψε:Μετά από αυτους τους 2 μήνες ποσα θα περνουν;
για που;Babis77 έγραψε:Πως την βλεπετε την βαση;
- panagis123
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 11
Παλικάρια σε περίπτωση που κάποιος δηλώσει όλα τα νησιά, θα τον στείλουν στο νησί που πιάνει την βάση με τα μόρια του;
οχι απαραιτητα μπορει να τα εχεις πιασει ολα, μετα ειναι αλλα κριτηριαpanagis123 έγραψε:Παλικάρια σε περίπτωση που κάποιος δηλώσει όλα τα νησιά, θα τον στείλουν στο νησί που πιάνει την βάση με τα μόρια του;
- Axilleas1992
- Υποδεκανέας

Τα μόρια που βγάζεις πως μπορείς να τα κάνεις πχ εγώ εχω προεδρική φρουρά τέκνο πολυτεκνις οικογένειας 15.1 πτυχιο διπλομα αμάξι μοτοσικλέτα παντρεμένος μωρό ποσα περιπου βγάζω
-
Anestisk94
- Δεκανέας - ΟΒΑ

- Posts in topic: 24
Φίλε έχεις γύρω στα 2710 μόρια αν τα υπολόγισα σωστά. Καλή επιτυχία!
- Axilleas1992
- Υποδεκανέας

Ευχαριστώ φίλος εσυ τ έκανες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες