Την ψηφοφορία που μπορούμε να την δούμεdimitris/1993 έγραψε:Τι να γίνεται χαμός δεν λέει κάτι πάντως. Αν ο άλλος μαζί με εντοπιότητα έχει 2000 μόρια. Στους φρουρούς τα είχαν κάνει 18.000 άτομα. Οι 2000 είχαν αξιόλογα μόρια. Άποψη μου φυσικά . Ο καθένας το βλέπει όπως θέλει. Εγώ πιστεύω ότι αν κάποιοι από τα νησιά είχαν μόρια , θα είχαν μπει στην προηγούμενη.
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 217
- dimitris/1993
- Λοχίας

- Posts in topic: 92
Αν θέλετε να κάνουμε ψηφοφορία , να κάνουμε με ονοματεπώνυμο και τόπο κατοικίας.
- dimitris/1993
- Λοχίας

Αντρικά πράγματα , όχι παιδιάστικα.
Καλά χαμός δεν θα γίνει στα νησιά μην ακούτε παπαριες... Όταν βγήκε η προκυρηξη για τους νησιώτες δεν συμπληρωθηκαν οι θέσεις.. Λέτε να αλλάξανε γνώμη.. Απλά όσοι δεν προλάβανε μπορεί να κάνουν αίτηση δεν συζητάμε για πάνω από 50 100 άτομα με εντοπιότητα... Γνώμη μου.. Οι λοιπές θέσεις θα είναι από παιδιά 28 χρόνων όπως εγώ και παιδιά που είναι ανεργα και θέλουν ένα μεροκάματο όπου και να είναι... Πάντα γνώμη μου έτσι
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 91
Marine316 εχεις απολυτο δικιο για τα νησια.
Ότι πιο εύστοχο σε σχόλιο έχω διαβάσει φίλε Marine316. Καλή επιτυχία να έχουμε!
Giorgos 94. έγραψε:Παιδιά με έναν φίλο μου που μίλησα από Σάμο μου είπε ότι γίνεται χαμός με της αίτησης θα ανέβει η βάση αρκετά και στα νησιά ειδικά για εμάς που δεν έχουμε εντοπιότητα από εκεί
Για να καταλάβω... έχουν πάει στην Σάμο υποψήφιοι από όλοι την Ελλάδα να κάνουν αιτήσεις. Πρώτον κάνεις αίτηση στον τόπο κατοικίας σου όχι στην Σάμο , και δεύτερον στην ψηφοφορία για νησιά από ότι κατάλαβα τρολαρετε κανονικά. Όσοι το κάνετε είστε απαράδεκτοι και εύχομαι να ακυρωθούν οι αίτησής σας , γιατί δεν σέβεστε την αγωνία κάποιον.
Συμφωνώ και εγώ για το τρολαρισμα.. Βέβαια δεν βρίσκω το λόγο και το σκεπτικό να το κάνει κάποιος παρολαυτα καλή επιτυχία σε όλους..
Marine316 έγραψε:Συμφωνώ και εγώ για το τρολαρισμα.. Βέβαια δεν βρίσκω το λόγο και το σκεπτικό να το κάνει κάποιος παρολαυτα καλή επιτυχία σε όλους..
Ούτε και εγώ γι'αυτό το έγραψα αυτό , εγώ δεν θα συμμετέχω στην προκήρυξη αλλά καταλαβαίνω την αγωνία κάποιον.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

Επισης κοσμοσυροη υποψηφιων στα Α. Τ. της Καλυμνου, της Συμη και της Μεγιστη. Μετα της αμετρητες ουρες της Σαμου.
- dimitris/1993
- Λοχίας

Εγώ στην Σάμο για διακοπές έχω έρθει γιατί είναι η κοπέλα μου από εδώ . Στην Αθήνα έκανα την αίτηση.
Ναι ειδικά στο Καστελόριζο... Είμαι σίγουρος ότι ο μόνιμος κάτοικος μέσου όρου ηλικίας 50 άφησε τα τσίπουρα στο καφενείο και πήγε να κάνει αίτηση για συνοριακός 🤣🤣
Ρε αλάνια μπορείτε κάποιος να γράψετε μία τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που κάνατε στα νησιά και τα άτομα συμμετοχής και πόσα μόρια προέκυπτε ο μέσος ο όρος;
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

3000 βαση δεν ειχαν οι ΕΦ😂
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες