Γράφει ότι δύναται να ανανεώνεται κάθε χρόνο μέχρι τα 5 έτη και τέλοςekamitis92 έγραψε: Παλι τα ιδια , ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφερει 5 χρονια , το μονο που λεει ειναι οτι δυναται να αννανεωνετε συνεχως, αυτο σημαινει οτι μπορει να ειναι απο 1 χρονο εως 10 χρονια , αν μετα απο 3 χρονια δεν υπαρχουν αλλα ευρωπαικα κονδυλια φευγεις, κανεις δεν σ λεει οτι θα ειναι 5 χρονια στανταρ
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
-
ekamitis92
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 156
πουθενα, μην παραπληροφορείςAngel79 έγραψε:Γράφει ότι δύναται να ανανεώνεται κάθε χρόνο μέχρι τα 5 έτη και τέλος
Έχω την εντύπωση ότι στη προκυρηξη της Αττικής γράφει ότι δύναται να ανανεώνεται κάθε χρόνο έως τα 5 έτη... Δύναται; Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.. Στη προκυρηξη για τα νησιά δεν αναφέρετε κάτι τέτοιο μιλάει για ετήσια σύμβαση η οποία δύναται να ανανεώνεται κάθε έτος
Κι εγώ έτσι έχω δει..Marine316 έγραψε: Έχω την εντύπωση ότι στη προκυρηξη της Αττικής γράφει ότι δύναται να ανανεώνεται κάθε χρόνο έως τα 5 έτη... Δύναται; Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.. Στη προκυρηξη για τα νησιά δεν αναφέρετε κάτι τέτοιο μιλάει για ετήσια σύμβαση η οποία δύναται να ανανεώνεται κάθε έτος
-
ekamitis92

Και στις δυο προκηρυξεις το ιδιο λεει , τα 5 ετη ποιος το εβγαλε δεν ξερω εδω μεσα !! να πατε ολοι στην σελιδα 29-30 των προκηρυξεων και να διανασετε την προκηρυξη!!! Ολοι ξερουμε να διαβαζουμε!! Ετησια συμβαση η οποια δυναται να αννανεωνετε ετησιος, αυτο με τα 5 χρονια ξεχαστε το, μπορει να ειναι απο 1 εως για 10 χρονια πχ αν υπαρχουν κονδυλια !! εγω σας λεω να πατρ σελ 29-30 των προκηρυξεων, πειτε μ και εσεις που να ανατρεξω να δω που λεει 5 χρονια γτ θα τρελαθουμε
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 91
Η προκυρηξη λεει για ετησιες ενος ετους συμβασεις συνολικης διαρκειας πεντε ετων. Δεν αναφερει τι θα γινει μετα την πενταετια.
Τα λέμε στην προκήρυξη των ΕΦ
-
ekamitis92

Πες μου σελιδα να παω να δω που λερι για πενταετια γτ θα τρελαθω, σοβαρευτειτε! Μην παραπληροφορειτε τον κοσμο , εδω σας λεω να λατε σελ 29-30 της προκηρυξης και εσεις εξακολουθειτε να λετε για 5ετια!!!Charlie Harper 13 έγραψε:Η προκυρηξη λεει για ετησιες ενος ετους συμβασεις συνολικης διαρκειας πεντε ετων. Δεν αναφερει τι θα γινει μετα την πενταετια.
Όχι αδερφέ δεν αναφέρονται τα 5 έτη έχεις δίκιο
Δεν αναφέρεται πουθενά για συνολική διάρκεια 5 ετών
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 217
Ρε αλάνια καλά λέει ο ekamitis αν είναι να λέτε κάτι πείτε και που το γράφει αφού και η δύο προκήρυξης είναι ίδιες φτάσαμε να γράφει ο καθένας ότι ονειρεύεται
-
ekamitis92

ε μα, εγω λεω σελιδες , τωρα ο αλλος αμα μου βρει π λεει και στην προκ και στο φεκ οτι μπορουν μεχρι 5 ετη , θα πω οτι εκανα λαθος, δεν υπαρχει πουθενα αυτο και ειναι ξεκαθαρο στην σελ 29-30 των διαταξεων, επομενως αυτο σημαινει οτι απο 1 χρονο μεχρι οσο υπαρχουν κονδυλια , αν σταματησουν τα κονδυλια στο 2 ετος, φευγεις , εξαλλου ολα τα αναφερει μεσα και δεν μπορεις να κανεις και τιποτα, μπορει ομως να αννανεωνεις και για 20 χρονια, κανεις δεν το ξερειGiorgos 94. έγραψε:Ρε αλάνια καλά λέει ο ekamitis αν είναι να λέτε κάτι πείτε και που το γράφει αφού και η δύο προκήρυξης είναι ίδιες φτάσαμε να γράφει ο καθένας ότι ονειρεύεται
-
ekamitis92

Οπως επισης στο αρθρο 17 του νομου 4747/2019 λεει εφοσον η θητρια τωβ σφ ορισμενου χροβου δεν αννανεωνετε τοτε απολυεται οριστικα απο τις ταξεις της ελληνικης αστυνομιας!!! Ειναι καλυμενοι αυτοι αν εσενα δεν σε αννανεωσουν στο 3ετος πχ
-
ekamitis92

Οπως επισης οτι δεν μπορεις να παραιτηθεις πριν την ολοκληρωση της ετησιας θητειας η οταν εχεις αννανεωσει την ετησια θητεια
Όπως τα λέει ο ekamitis92 είναι. Έχω μελετήσει την προκήρυξη γραμμή , γραμμή . Συμφωνώ μαζί του 100%.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες