Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
Νομίζω βγάλαν απεριόριστο υπηρεσιακό μόνο.
Το θέμα είναι σε επίπεδο σφ αν χρησιμοποιούνται μηχανές. Φαντάζομαι όχι αφου όσοι μπουν θα είναι στα προκεκα. Βέβαια η προκήρυξη μοριοδοτεί κανονικά όπως και στους ειδικούς φρουρούς.
Φίλε για την βεβαίωση και εγώ μένω πάνω άποψη διετία αλλά στο χαρτί με έβαλαν από 1-8-18 που είναι ακριβώς διετία
-
ekamitis92
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 156
εμενα γραφει οτι κατοικο περαν της διετιας, θα εχω θεμα τι λεςGorgioskp έγραψε:Φίλε για την βεβαίωση και εγώ μένω πάνω άποψη διετία αλλά στο χαρτί με έβαλαν από 1-8-18 που είναι ακριβώς διετία
Λογικά δεν θα έχεις αφού αποδεικνύεται η διετία και παραπάνω πιστεύω θα είναι εντάξει
-
ekamitis92

μα τους το. εξηγω οτι θελω ημερομηνια και δεν το καταλαβαινει και απλα μ εβαλε οτι κατοικω περαν της διετιας στην ταδε οδο της ενοτητας ταδε, τι να πωGorgioskp έγραψε:Λογικά δεν θα έχεις αφού αποδεικνύεται η διετία και παραπάνω πιστεύω θα είναι εντάξει
ekamitis92 έγραψε:μα τους το. Εξηγω οτι θελω ημερομηνια και δεν το καταλαβαινει και απλα μ εβαλε οτι κατοικω περαν της διετιας στην ταδε οδο της ενοτητας ταδε, τι να πωGorgioskp έγραψε:Λογικά δεν θα έχεις αφού αποδεικνύεται η διετία και παραπάνω πιστεύω θα είναι εντάξει
Το πέραν της διετίας λογικά σε καλύπτει, αλλά οταν πας να καταθέσεις ρώτα το καλού καλού στον αρμόδιο.
Παιδιά εγώ που έμενα τρία χρόνια σε νησί και έχω φύγει κάτι μήνες με πιάνει εντοπιότητα;
Σε πιάνει η διετία
Ευχαριστώ φίλε ευχάριστα τα νέα!!
-
ekamitis92

οχι γιατι λεει συμεχομενα τα δυο ετη και μεχρο την δημοσιευση της προκηρυξης, επομενως αν εχεις φυγει κατι μηνες πριν δεν ειναι συνεχομεναletsman έγραψε:Παιδιά εγώ που έμενα τρία χρόνια σε νησί και έχω φύγει κάτι μήνες με πιάνει εντοπιότητα;
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 91
Μακαρι να γινεται γιατι γλιτωνεις τα μαθηματα και πληρωνεις μονο τα παραβολα για να το περασεις στο πολιτικο σου διπλωμαFrouros97 έγραψε:Κανετε λαθος... στους περσινους ειδικους φρουρους οι περισσοτεροι ειχαν Α1 διπλωμα και μεσα τους εβγαλαν απεριοριστο!

-
ekamitis92

τα προκεκα θα σε βαλουν να φυλας απο εξω σκοπετα, αμα εχετε ονειρα για περιπολιες ξεχαστε ταCharlie Harper 13 έγραψε:Μακαρι να γινεται γιατι γλιτωνεις τα μαθηματα και πληρωνεις μονο τα παραβολα για να το περασεις στο πολιτικο σου διπλωμαFrouros97 έγραψε:Κανετε λαθος... στους περσινους ειδικους φρουρους οι περισσοτεροι ειχαν Α1 διπλωμα και μεσα τους εβγαλαν απεριοριστο!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 91
Εκαμιτη92 εγω στο υπηρεσιακο διπλωμα αναφερομαι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες