Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης

- Posts in topic: 41
Σε μερικά νησιά, δηλωσαν στην Β ένα δύο άτομα. Οχι απλά μπήκαν με χαμηλό απολυτηριο, αλλά χωρίς καν δίπλωμα αμαξιού.
Φήμες λένε ότι σημαίες του ΠΑΣΟΚ κυματίζουν σε όλα τα Δωδεκάνησα.
χάχα αχαχαΔιασωστης31 έγραψε:Σε μερικά νησιά, δηλωσαν στην Β ένα δύο άτομα. Οχι απλά μπήκαν με χαμηλό απολυτηριο, αλλά χωρίς καν δίπλωμα αμαξιού.
-
kyriakos155
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 99
Αιολεύς έγραψε:Εσείς εξυπνάκηδες οπως νομίζετε οτι είστε.Αν δεν βρίσκετε καν στην λίστα.
Δν έχετε κανενα δικαιώμα να βρίσκεστε στο θεμα του φορουμ και οχι απλα να μην βοηθάτε, αλλα να πουλάτε ειρωνεία!
Και αφήστε εμας τούς ΕΠΙΛΑΧΩΝ (ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ)
Να συζητάμε για ουσιώδη πράγματα και που αφορανε το θέμα!
Απαντάω σε εκείνους που κυριολεκτικά βαριούνται να κάνουν μια αναζήτηση πιο πίσω, γράφτηκαν σήμερα στην σελίδα και θέλουν έτοιμες απαντήσεις χωρίς να δουν αν αυτά που ρωτάνε, έχουν χιλιοαπαντηθεί με το συμπάθειο.
Είμαστε εδώ για να βοηθάμε, καλά είπες, αλλά κάντε εύκολο και εσείς το έργο αυτό ...
Μασιμένη τροφή ναούμε πρωινιάτικα...
Καλημέρα παιδιά!! Έχουμε κανένα νέο για τους 400 του Έβρου ; Άργησαν πολύ να βγάλουν τους πίνακες μετά τις ενστάσεις του ΑΣΕΠ ! Όπως και το προγραμμα ! Λέτε να πάρει κάποια αναβολή λόγο του ιού ;
-
Δεα
Έτσι ακούγεται πως θα πάρει αναβολή. Καποιες πληροφορίες λένε για μετά το Πάσχα.
-
ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ
Λέρος για 80 θέσεις 57 δήλωσαν Σάμος για 180 θέσεις 144
Κως για 100 θέσεις 69
Χιος στο τσακ για 160 θέσεις 167
Σύμη για 20 θέσεις 19
Μεγίστη για 10 θέσεις 12
Λέσβος για 240 θέσεις 310
Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα και του χαμηλού ορίου ηλικίας.
Μόνο στη χώρα μας υπάρχει τόσο μικρό όριο.
Η frontex παίρνει φύλακες ως 47 ετών!
Κως για 100 θέσεις 69
Χιος στο τσακ για 160 θέσεις 167
Σύμη για 20 θέσεις 19
Μεγίστη για 10 θέσεις 12
Λέσβος για 240 θέσεις 310
Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα και του χαμηλού ορίου ηλικίας.
Μόνο στη χώρα μας υπάρχει τόσο μικρό όριο.
Η frontex παίρνει φύλακες ως 47 ετών!
-
Kostas
Κάλεσαν σήμερα Λέσβο για παραλάβουμε τις καρτέλες για υγειονομικές εξετάσεις και είδα άτομα που ήταν 290+ στην λίστα ενώ οι θέσεις ήταν 240 οπότε κάλεσαν και τους επιλαχόντες.
- greenberet92
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 18
Να δω πως θα γινουν οι εξετασεις τωρα που νοσοκομεια δεχονται μονο εκτακτες περιπτωσεις. Κανονικα θα πρεπει να βγει καποια ανακοινωση απτην αστυνομια για αναστολη της διαδικασιας
Φίλε μου τα νοσοκομεία λειτουργούν κανονικά .. εγώ πήγα παρασκευή 401 και μου είπαν να πάρω τηλέφωνο Δευτέρα για να μου πουν σίγουρα για ραντεβού γιατί φοβόταν μην μπει λουκέτο γενικό και στα νοσοκομεία.. σε επικοινωνία σήμερα με ένα φιλαράκι γιατρό μου είπαν κανονικά δεχόνται εξετάσεις ή άλλα περιστατικά εκτός και αν παρουσιάζονται συμπτώματα του ιού ! Αυτά γνωρίζω αυτά μεταφέρω.. για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερωσω !
- greenberet92
- Υποδεκανέας

Στο νησι που ειμαι εγω πηρα τηλεφωνο στο δημοσιο νοσοκομειο και μου ειπαν πως δεν κανουν εξετασεις μεχρι νεωτερας λογω του κορωνοιου. Δεχονται μονο επειγοντα περιστατικα... Σε ιδιωτικο νοσοκομειο και σε ιδιωτες γιατρους δεν εχω ρωτησει ακομη γιατι να σου πω την αληθεια δεν ψηνομαι να δωσω 200/300 ευρω.
Είμαι απο Λέσβο με κάλεσαν το Σάββατο κ πήγα να πάρω τη καρτέλα των γιατρών, όταν ρώτησατ τον αξιωματικό αν δέχονται μόνο από δημόσιο νοσοκομείο μου είπε προς το παρόν Ναι εκτός αν αλλάξει κάτι στη πορεία. Οπότε μάγκες ξεχάστε τους ιδιωτικούς γιατρούς και νοσοκομεία για την ώρα τουλάχιστον. Ας ελπίσουμε να μη μας τα χαλάσει ο κορονοιος...
- greenberet92
- Υποδεκανέας

Δεν στεκει αυτο που σου ειπε ο αξιωματικος αφου στην προκηρυξη το αναφερει ξεκαθαρα οτι μπορεις να κανεις τις εξετασεις και απο δημοσιο νοσοκομειο και απο ιδιωτικο αλλα και απο ιδιωτη γιατρο, αρκει να βαλει υπογραφη και σφραγιδα. Οπως και ναχει, αυτη τη στιγμη βρισκομαστε -τυπικα- εντος του 10ημερου των ενστασεων (ασχετα απτο αν μας εδωσαν τις καρτελες). Μετα το περας του 10ημερου (σε 5 μερες) πιστευω θα βγαλουν ανακοινωση για αναστολη της διαδικασιας
-
ΜΗΤΣΟΣ
Σχετικά με τη προκήρυξη των 180 για την Αθήνα έχουμε κάποια ενημέρωση;
-
kyriakos155
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 99
Αδερφέ τρολλάρεις τώρα εσύ ε... Εϊναι στανταράκι!
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Έχει. Γίνει ποτέ σχολή καλοκαίρι για εκπαίδευση! Αν ξεμπερδεψουμε μέσα η τέλος Απριλίου και η εκπαίδευση είναι 3 μηνη αντε σ λέω εγώ 1 μήνα για να κάνουν μπαμ μπαμ, η σχολή θα γίνει καλοκαίρι; Δλδ Ιούνιο η Ιούλιο; Η πάμε για Σεπτέμβρη; Καλή δύναμη σε όλους! Μένουμε σπίτι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες